IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новият собственик тук вече има доста публични компании.

*Не е препоръка за нищо

Коментар

• 33 процента от 109М акции са36М ,но 33процента от 61М акции са 20М , Продадените 51М трябва да са купени най-малко от 3 лица ,за да няма предложение.

Коментар

• В Пловдивския май още нищо не е постъпило.

Коментар

• Два варианта има според мен - или 0,4 ст. цена на акция, или 8-9 лв. Средно положение от 2- 3лв. няма в моите очи. Но това не означва, че ви пропоръчвам нещо....просто си мисля разни неща...
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от entusiast Разгледай мнение
            Ако се обезсилят ,купилия 51 М става ''маджо'' и следва предложение.'
            То и да не се обезсилят след тази сделка /ако не е репо/ и ако в законовия срок не разделят пакета следва търгово /разбира се ако големият купувач е един/. В противен случай нямат право на глас. И както писаха колеги може едни 5 процента да взимат решение на ОС!

Поздрави!

Коментар

• Ако се обезсилят ,купилия 51 М става ''маджо'' и следва предложение.'

Коментар

• "новия с-к" е стария с-к
                е може би и мустака е лапнал парче от баницата
                не вярвам да се е навил да спретнат този матиращ ход на шахматистите, само за да си прибере 100 млн. лв. кредити...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Ако се обезсилят пък, активите срещу необезсилените акции стават два пъти повече. . .
                  +1 Все тая какво ще става с акциите на Нафтекс, те са си наши Важно е кой е новия с-к, а най-добре да ги продадат преди да се обезсилят, да влезе некой лев
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Ако сте чели добре първата статия на Мариян за днес, ще се надявате като мен да няма обезсилване. Щото май излиза че чичко Събев е помпал цената на акцията в края на всяка година, именно за да преоценя високо тоя пакет!
                    Така че внимавайте какво си пожелавате

Отделно, каквото и да реши ВАС, то ще може да се обжалва и отидоха още месеци в новата година. Така че аз стискам палци в един момент Инвестбанк пак да вземе да лапа асковете един по един
                    Ако се обезсилят пък, активите срещу необезсилените акции стават два пъти повече. Аз лично мисля че предпочитам варианта с обезсилване, ако дружеството вземе че заработи нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      в колко е приключен сетълмента и в колко излиза определението.
                      Някой да е изкопчил нещо по запора за какво и какво точно пише?

Обезпечителна Заповед от 04.12.2013г. на Окръжен Съд Стара Загора
                      Документ
                      Дата на обявяване: 04.12.2013 г. 15:12:56
                      Друг акт
                      Определение 1365/04.12.2013г. по д.382/2013г. на ОС Стара Загора
                      Документ
                      Дата на обявяване: 04.12.2013 г. 15:12:56

Коментар

• Ако сте чели добре първата статия на Мариян за днес, ще се надявате като мен да няма обезсилване. Щото май излиза че чичко Събев е помпал цената на акцията в края на всяка година, именно за да преоценя високо тоя пакет!
                        Така че внимавайте какво си пожелавате

Отделно, каквото и да реши ВАС, то ще може да се обжалва и отидоха още месеци в новата година. Така че аз стискам палци в един момент Инвестбанк пак да вземе да лапа асковете един по един

Коментар

• Ако пък вземат да забранят на въпросния пакет да гласува на ОСА, нашите акцийки ще се окажат доста ценни

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                            Честито! Мачът продължава. Сега чакаме решението на ВАС за обезсилването, което може да даде нови хоризонти на фантазията и да се окаже, че притежаваме повече от инвестираното.
                            Здравей,

В ПАМчето много ясно е написано: Да се обезсилят и намали капитала!

Ако се стигне до там, срещу по-малкия капитал /брой акции/ ще седят повече активи, респективно дългове.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Честито! Мачът продължава. Сега чакаме решението на ВАС за обезсилването, което може да даде нови хоризонти на фантазията и да се окаже, че притежаваме повече от инвестираното.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...rirani,162765/

Коментар

Working...
                                X