IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Да нямам и гледам както казва Батя ето така
    И не бих взел на подобни нива Не е препоръка!

Успех!!!
    Е, то и на други нива трябва да има търговия, няма лошо!

Успех и на теб, ти си знаеш, аз нищо не препоръчам!

Коментар

Успех!!!
      Пич, не разбираш мотивите ни защото си сравнително нов на борсата.
      Опита е много ценно нещо в тази игра.
      Разбира се той пък дава една свръхувереност, която понякога ни потапя яко..
      Но като цяло, като дрепнеш чертата, нещата изглеждат доста красиво... като примерно да биеш Софикса тройно

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Такова търгово ще е само по задължение и съм сигурен, че нито ще има за цел евентуално приемане от страна на притежателите на акции, нито притежателите ще го приемат!!! А у теб откъде този песимизъм, колега, да не би да не си си купил акции?!?

Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
          А у теб откъде този песимизъм, колега, да не би да не си си купил акции?!?
          Че то не е късно И ако купи сега ще е по напред от мен
          Да, аз съм купил и на 2, но средната не е много блага Е, то 3.30 ей го дей ама

Коментар

При търгово цената едва ли ще е над 2 лв От къде този оптимизъм?

Честито на печелившите!
            Ах, търговото! Не пожелавам на КФН тук да се прави търгово - такива сметки и хипотези ще паднат, че...
            1. Дъщерното Нафтекс държи почти половината Петрол и при смятане на цената трябва да се изключат.
            2. Дъщерното Нафтекс е купувало акции последните 6 месеца знаете на какви цени, а то е свързано с Петрол, а свързано ли е с АЛФА? А АЛФА контролира ли Нафтекс?

Не препоръчвам нищо никому!

Коментар

При търгово цената едва ли ще е над 2 лв От къде този оптимизъм?

Честито на печелившите!
              Такова търгово ще е само по задължение и съм сигурен, че нито ще има за цел евентуално приемане от страна на притежателите на акции, нито притежателите ще го приемат!!! А у теб откъде този песимизъм, колега, да не би да не си си купил акции?!?

Коментар

• При търгово цената едва ли ще е над 2 лв От къде този оптимизъм?

Честито на печелившите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                  Според мен също има договорки, но в сегашния купувач от ЧСИ-то не виждам връзка към Събев. Може разбира се винаги да вземе част от акциите или да получи друг вид участие.
                  За мен голямата въпросителна е как ще се процедира с акциите в Нафтекс - преоценки, обезсилване и т.н.
                  Точно така е.
                  Името на купувача ни беше нужно именно в аспекта да преценим дали можем да разчитаме на запазване на досегашната политика.
                  Изявлението на Петрол за мен е дори по-показателно.

Дали още някой се чудят защо тук се налапках здраво и след това при бързи +20-30% не продадох и една акция, а напротив допълвах още...

Коментар

• Всъщност ако Алфа са купували само на 2 лв., то нямаше ли един момент, че цената на пакета не трябва да влиза в цената? Но пък ако са на 2.5 примерно - не е прилично.
                    Без препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Според мен също има договорки, но в сегашния купувач от ЧСИ-то не виждам връзка към Събев. Може разбира се винаги да вземе част от акциите или да получи друг вид участие.
                      За мен голямата въпросителна е как ще се процедира с акциите в Нафтекс - преоценки, обезсилване и т.н.
                      Именно, но с тях казахме - грубо има 300 млн. на АД в акции в Нафтекс.
                      Ако ги обезсилят - какво се случва с балансите?
                      Ако не ги - какво се случва с разликата от 6.5 към края на 2012 и сегашните 2.5-3 лв.
                      Все пак от цената в баланса на Нафтекс, рефлектира и в АД-то. По-лесно ще е с някой друг милион отколкото да се заиграеш с 300-те млн. Отделно решението в едномесечен срок ли беше?
                      Единствено не ми харесва тази част:

Алфа Кепитъл АД има срок от две седмици от придобиването на акциите, да отправи търгово предложение към останалите акционери или да продаде част от придобитите акции, за да падне делът му под 1/3 от капитала. Едно от правилата за търговата цена е тя да не е по-ниска от най-високата, платена от търговия предложител в последните 6 месеца, която на база досега известните данни е 2 лв.
                      Препоръки нямам!

Коментар

• Затегнете коланите! И се дръжте здраво :-)
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• "Вивес"АД - ЕИК 130938651 5000 акции по 10 лева капитал
                          Бисер Лазов - 500 акции
                          Александър Цветков - 4500 акции
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Браво че издирихте връзките.
                            Но мисля че не е само мустака новия собственик.
                            В няква комбинация със Събев са.
                            Изявлението на Петрол по случая е много силен знак за това!

Коментар

• 1. ЕИК 175073741 20080327162331 История Документи
                              2. Фирма РЕМА ТРЕЙД 20080327162331 История Документи
                              3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 20080327162331 История Документи
                              5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
                              област София (столица), община Столична
                              гр. София 1618
                              район Красно село
                              ж.к. КРАСНО СЕЛО, ул. ХУБЧА 8 ет.3
                              тел.: 02 818 55 38
                              Електронна поща: martin.apostolov@fina-s.com 20080327162331 История Документи
                              6. Предмет на дейност ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО (БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО) НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН 20080327162331 История Документи
                              7. Управители ВАСИЛ ИЛИЕВ ДОЙЧЕВ
                              20080327162331 История Документи
                              23. Едноличен собственик на капитала ВАСИЛ ИЛИЕВ ДОЙЧЕВ 20080327162331 История Документи
                              Капитал
                              31. Размер 5000 лв. 20080327162331 История Документи
                              32. Внесен капитал 5000 лв. 20080327162331 История Документи
                              Life won't wait for you.

Коментар

• ТРЪГНА ЛИ ЕКСПРЕСА

Коментар

Working...
                                X