IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    от няколко дни се чудя да си удвоя ли позицията, ама това мълчание ме притеснява...... а те вариантите са два : или ще спечеля или не
    На тези нива, абсолютно ли изключваш загуба?

Коментар

• от няколко дни се чудя да си удвоя ли позицията, ама това мълчание ме притеснява...... а те вариантите са два : или ще спечеля или не

Коментар

• Само разбрах, че и да паднем и да бием, ще пием! Дано е второто все пак , за да не пият на тъмно някой хора (много вече плакаха
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Във всяко село има поне по един човечец, дето му разбира на виното. Болшинството си мисли , че прави нещо.. Та най-добре си е хубаво домашно.
          Иначе по позицията тръпката е страхотна. Успех на смелите!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Поздрави!
            Ще гръмна и аз половин ока червено вино, дано върже играта с петрола
            Преди 25 години ,бях на гости на един състудент от Видинско...
            Да знаеш след цяла нощ запой ,ни донесоха да закусваме пържола и кана червено вино... след втората чашчица се питаш къде се намираш....
            Иначе сега си донесох от асеногврадско една тубичка маврудче....
            Любимо мо ми е ... даже да е наполУвина като Бай тошовото...
            За петрол ,дано излезе играта ,че ще ни върне в началото на годината а може и по назад...
            Поздрави!

Коментар

• За ОКАТА съм съгласен, но не с избора . Сега е време да наобиколиш некое табиетлийско село и само да речеш че дириш вино да си купиш , хем дегостираш , хем и със стока каква ти ареса се прибереш . -туй препоръка Е стръвнице !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Мани, аз наскоро пробвах Меча кръв Баща ми душицата беше решил да почерпи, мъкнейки ми 2 бутилки чак от Варна, явно с някакви спомени по онова време. Едната успях заедно с него да я преглътна. Другата стана на винен кебап
                А то да се чудиш къде остана вече истинското. То не бяха манастирски шушукания, магарешки млека, брезовски рогачи, мечи кървища и тем подобни легендарни названия от соц периода. Нищо общо със тогавашните. Май вече всичко е избушено до ниво ментарляк

Коментар

• Мани, аз наскоро пробвах Меча кръв Баща ми душицата беше решил да почерпи, мъкнейки ми 2 бутилки чак от Варна, явно с някакви спомени по онова време. Едната успях заедно с него да я преглътна. Другата стана на винен кебап

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Мераклийското ако си спомням добре е онова гадно нещо в пластмасови бутилки 2 литра.
                    това е най-гадното менте за мен Е, не съм опитвала всички ментета, може да има и по-гадни

Коментар

Мераклийското ако си спомням добре е онова гадно нещо в пластмасови бутилки 2 литра.
                      то е

Коментар

• Мераклийското ако си спомням добре е онова гадно нещо в пластмасови бутилки 2 литра.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

За Мераклийско ли става въпрос
                          За всякакви магазински под 7-8 леФа бутилката

Коментар

• За Мераклийско ли става въпрос
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Поздрави!
                              Да не са от на Монти полу-вината

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                ще отида да гръмна една водка...
                                Преди малко писах в тема Монбат ,за Петрол ... идва ми малко повече напрежението.....
                                Поздрави!
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X