Скромно мисля, че Петрол по пътя на Пътя и Петрол на цена 6 лева са еднакво фантастични сценарии.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
http://pressadaily.bg/publication/30...D0%B3%E2%80%9C
http://offnews.bg/index.php/276838/f...amo-100-mln-lv
Свързахме се с представителя на Кирсан Илюмжинов в България Борис Деворкин за повече информация и коментар относно продажбата на акциите.
Деворкин обаче е категоричен, че към момента няма повече информация по случая.
Не знаем защо сделката е била вписана в бюлетина на Централния депозитар, при положение, че има решение на съда. Разпратили сме запитвания до Комисията по финансов надзор и други служби, за да получим повече информация и очакваме отговори. Надявам се до края на седмицата да има повече информация по въпроса, заяви той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеХубаво си виж нещата... Продаде 2500! Но... както и да е! А за увличането, да, така мисля, че другите заподозряха, че някой купува информирано!
Продаде 1 500, аукциона не мина.
За увличането - 6 хил. да са се увлекли, е сигурно има цаца, но тия и вчерашните не виждам много изгарящи от желание с кеш при това затишие.
Разбира се, може и да греша.
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМислех го и това да го пиша, но аз поне не го виждам като вариант, както обаче не видях и че идва пакета.
Мече, 4ES на 13 ги бях нагласил да взимам, обаче тука някак ми дойде приоритета.
Трейдъре, продаде 1500, дотук разликата е 7400, купил е 1500, още почти 6 хил. цаца ли увлече?
Батя, вчера затова питах за бройките, ще се види може би по чл. 16, ако не е външен.
Чудя се колко ще да му е айсберга?
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене повече от 10 К...
според мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМислех го и това да го пиша, но аз поне не го виждам като вариант, както обаче не видях и че идва пакета.
Мече, 4ES на 13 ги бях нагласил да взимам, обаче тука някак ми дойде приоритета.
Трейдъре, продаде 1500, дотук разликата е 7400, купил е 1500, още почти 6 хил. цаца ли увлече?
Батя, вчера затова питах за бройките, ще се види може би по чл. 16, ако не е външен.
Препоръки нямам!
според мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе пак и ОЦК, Кремиковци, Химко, Мостстрой, Пътища всички са били на ниски равнище, където не ги тачиха. И в последствие станаха на още по-ниски равнища
Препоръки нямам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениетопло-топло
вчерашния купувач продължава да жули и днес
вече се чудя чичо съби да не се крие зад него
Коментар
-
michaelis
Направо ви се чудя за какво въобще се занимавате с българската 'измислена' борса ей това не мога да разбера, кадето като си купя акции за 200 лв и вече всеки знае и само гледат как да те извъртят, ама ваша си работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеможе и той да е , но мисля, че и някой друг тихо и кротко си пълни.
не е препоръка!
вчерашния купувач продължава да жули и днес
вече се чудя чичо съби да не се крие зад него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНай интересното че поне полУвината не вярват на акцията а никаква информация за купувачите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсе пак и ОЦК, Кремиковци, Химко, Мостстрой, Пътища всички са били на ниски равнище, където не ги тачиха. И в последствие станаха на още по-ниски равнища
Е, Кремиковци го играх, но с покупки между 4 и 10 лв. и продажба на всичко, пакетно, малко над 20 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеможе и той да е , но мисля, че и накой друг тихо и лротко си пълни.
не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеБез да препоръчам нищо, но... тук просто този, който допусна грешката сутринта, си ги купи обратно, за да ги възстанови!
не е препоръка!Last edited by polax; 13.12.2013, 12:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеБез да препоръчам нищо, но... тук просто този, който допусна грешката сутринта, си ги купи обратно, за да ги възстанови!
Коментар
Коментар