IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скромно мисля, че Петрол по пътя на Пътя и Петрол на цена 6 лева са еднакво фантастични сценарии.
    Life won't wait for you.

Коментар

• http://pressadaily.bg/publication/30...D0%B3%E2%80%9C

http://offnews.bg/index.php/276838/f...amo-100-mln-lv

Свързахме се с представителя на Кирсан Илюмжинов в България Борис Деворкин за повече информация и коментар относно продажбата на акциите.

Деворкин обаче е категоричен, че към момента няма повече информация по случая.

Не знаем защо сделката е била вписана в бюлетина на Централния депозитар, при положение, че има решение на съда. Разпратили сме запитвания до Комисията по финансов надзор и други служби, за да получим повече информация и очакваме отговори. Надявам се до края на седмицата да има повече информация по въпроса, заяви той.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Хубаво си виж нещата... Продаде 2500! Но... както и да е! А за увличането, да, така мисля, че другите заподозряха, че някой купува информирано!

Продаде 1 500, аукциона не мина.
        За увличането - 6 хил. да са се увлекли, е сигурно има цаца, но тия и вчерашните не виждам много изгарящи от желание с кеш при това затишие.
        Разбира се, може и да греша.
        Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Мислех го и това да го пиша, но аз поне не го виждам като вариант, както обаче не видях и че идва пакета.

Мече, 4ES на 13 ги бях нагласил да взимам, обаче тука някак ми дойде приоритета.
          Трейдъре, продаде 1500, дотук разликата е 7400, купил е 1500, още почти 6 хил. цаца ли увлече?
          Батя, вчера затова питах за бройките, ще се види може би по чл. 16, ако не е външен.
          Чудя се колко ще да му е айсберга?
          Препоръки нямам!
          Хубаво си виж нещата... Продаде 2500! Но... както и да е! А за увличането, да, така мисля, че другите заподозряха, че някой купува информирано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            не повече от 10 К...
            според мен...
            Дотук 3210, че и 800 ресто...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Мислех го и това да го пиша, но аз поне не го виждам като вариант, както обаче не видях и че идва пакета.

Мече, 4ES на 13 ги бях нагласил да взимам, обаче тука някак ми дойде приоритета.
              Трейдъре, продаде 1500, дотук разликата е 7400, купил е 1500, още почти 6 хил. цаца ли увлече?
              Батя, вчера затова питах за бройките, ще се види може би по чл. 16, ако не е външен.
              Препоръки нямам!
              не повече от 10 К...
              според мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Все пак и ОЦК, Кремиковци, Химко, Мостстрой, Пътища всички са били на ниски равнище, където не ги тачиха. И в последствие станаха на още по-ниски равнища

Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  топло-топло
                  вчерашния купувач продължава да жули и днес
                  вече се чудя чичо съби да не се крие зад него
                  през кой посредник е този купувач?

Коментар

• Направо ви се чудя за какво въобще се занимавате с българската 'измислена' борса ей това не мога да разбера, кадето като си купя акции за 200 лв и вече всеки знае и само гледат как да те извъртят, ама ваша си работа

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      може и той да е , но мисля, че и някой друг тихо и кротко си пълни.
                      не е препоръка!
                      топло-топло
                      вчерашния купувач продължава да жули и днес
                      вече се чудя чичо съби да не се крие зад него

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Най интересното че поне полУвината не вярват на акцията а никаква информация за купувачите....
                        Не е въпрос на вярване или невярване! Въпрос е на СТРАХ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Все пак и ОЦК, Кремиковци, Химко, Мостстрой, Пътища всички са били на ниски равнище, където не ги тачиха. И в последствие станаха на още по-ниски равнища
                          С разликата че в описаните горе, Батя не се е набивал с много хилядни бройки

Е, Кремиковци го играх, но с покупки между 4 и 10 лв. и продажба на всичко, пакетно, малко над 20 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            може и той да е , но мисля, че и накой друг тихо и лротко си пълни.
                            не е препоръка!
                            Най интересното че поне полУвината не вярват на акцията а никаква информация за купувачите....

Коментар

Без да препоръчам нищо, но... тук просто този, който допусна грешката сутринта, си ги купи обратно, за да ги възстанови!
                              може и той да е , но мисля, че и някой друг тихо и кротко си пълни.
                              не е препоръка!
                              Last edited by polax; 13.12.2013, 12:28.

Коментар

Без да препоръчам нищо, но... тук просто този, който допусна грешката сутринта, си ги купи обратно, за да ги възстанови!
                                А сега кой пък кОпува....

Коментар

Working...
                                X