IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Аз обещавам да не взимам повече отношение по въпроса. Скоро ще се разбере.
    Само като допълнение - защо Инвест сипа 2 по 50к около 4.8, че и още надолу в деня на разсипията?
    Освен да са чакали по-тънко да си ги върнат, ако не е друго.

Коментар

• Аз обещавам да не взимам повече отношение по въпроса. Скоро ще се разбере.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Още мисля ,че Събев е вързан със Василев...
        В момента си вдигнах долната цена...
        Преди смятах че ще е между 1 и 7лв. , сега ,че ще е между 3 и 7....
        Да не повтарям довода... акциите за собствена сметка на 3,25 ,купени от КОРП..
        Та играта ще е ясна на 30 а сега се ШЕГУФКАТЕ с БФБ...
        Не е препоръка....
        Ако е свързан, то това е от безисходица, а не като голям капацитет или фактор! Няма накъде! Аз не знам обаче, дали Василев ще има желание да е свързан с него, защото Събев гледа само себе си и вече е доказал какъв партньор е!

Коментар

Абе компания за милиард лева да тия продаде ЧИС заради дългове едва ли ще ти е повод за забавление Пък и аз продължавам да смята, че вече никой двата "слона" не е в играта.
          Още мисля ,че Събев е вързан със Василев...
          В момента си вдигнах долната цена...
          Преди смятах че ще е между 1 и 7лв. , сега ,че ще е между 3 и 7....
          Да не повтарям довода... акциите за собствена сметка на 3,25 ,купени от КОРП..
          Та играта ще е ясна на 30 а сега се ШЕГУФКАТЕ с БФБ...
          Не е препоръка....

Коментар

...Пък и аз продължавам да смята, че вече никой двата "слона" не е в играта.
            Не мисля да те убеждавам повече.
            Дадох достатъчно аргументи за тезата си по-надолу... докато за твоята не съм прочел сериозни доводи...
            А вече всеки може да мисли и инвестира както намери за добре, воден от свободната си воля
            Last edited by Батя; 20.12.2013, 15:20.

Коментар

• Време е.....

Коментар

Мениджмънта може лесно да бъде сменен.А аз казах, че Василев няма нужда от тях а не че няма да рзаговаря/преговаря за другите дългове. Естествено че ще си гони интереса.Мисля, че съдебната система ще действа доста по-бързо когато кредитор/ищец е Цветан Василев.
                Като цяло съм съгласен, с изключение на това за смяната на мениджмънта. Явно нямаш компания дето да дадеш на някой да си назначи мениджърите да управляват пък било и само 1 месец ... хич не мисля че ще се зарадваш от това което намериш на края на месеца. Така че трябва да са се разбрали поне донякъде, че иначе рисковете са големи и спрямо Събев и спрямо руснака.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  А бе интресно е и по всичко личи, че ще продължи да е интересно. Но че двамата са аут аз леко се съмнявам. Дори и ЦВ да държи контролен пакет от Петрол, мениджмънта на Петрол и Нафтекс Петрол си е при Събев, докато Петрол холдинг дето дължи ако се не лъжа към 150млн на Петрол е на руснака ... така че забрави че могат нещата да е решат без разговори/преговори и т.н.
                  Мениджмънта може лесно да бъде сменен.А аз казах, че Василев няма нужда от тях а не че няма да рзаговаря/преговаря за другите дългове. Естествено че ще си гони интереса.Мисля, че съдебната система ще действа доста по-бързо когато кредитор/ищец е Цветан Василев.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Пък и аз продължавам да смята, че вече никой двата "слона" не е в играта.
                    А бе интресно е и по всичко личи, че ще продължи да е интересно. Но че двамата са аут аз леко се съмнявам. Дори и ЦВ да държи контролен пакет от Петрол, мениджмънта на Петрол и Нафтекс Петрол си е при Събев, докато Петрол холдинг дето дължи ако се не лъжа към 150млн на Петрол е на руснака ... така че забрави че могат нещата да е решат без разговори/преговори и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Искам аз чичо Митко да се позабавлява
                      Че без него, скучновато
                      Абе компания за милиард лева да тия продаде ЧИС заради дългове едва ли ще ти е повод за забавление Пък и аз продължавам да смята, че вече никой двата "слона" не е в играта.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Искам аз чичо Митко да се позабавлява
                        Че без него, скучновато

Коментар

• Тука от ляво има двама с по 400 акции, които очевидно много се забавляват.
                          Life won't wait for you.

Коментар

За какво му е? Фондовете си надуват доходностите на края на годината.То юни ще вземе 90 млн. дивидент от БТХ и едва ли го интересуват някакви конюктури.
                            събудихме ги и двете ,но е още слабичко...
                            къде е чичко алианц..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Къде е Мустака и ще прави ли нещо тази година в БТН и Корп....
                              За какво му е? Фондовете си надуват доходностите на края на годината.То юни ще вземе 90 млн. дивидент от БТХ и едва ли го интересуват някакви конюктури.
                              Life won't wait for you.

Коментар

ФК-то май е собственост на холдинга
                                Къде е Мустака и ще прави ли нещо тази година в БТН и Корп....

Коментар

Working...
                                X