If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Толкова е крехко, че само да кихне някой и ще се срути... При поръчка отдясно за хиляда акции да се подвират други поръчки отдолу... звучи наистина плашливо!
Ега и като по-миналата - на закриващ излишък купува по 10 к, но няма кой да ги сипе.
Малката разлика е, че много хартия в цацата и сега не мисля, че едни 10 к ще са достатъчни.
Мече, още в петък го видяхме, че спусъка много се е изнежил.
Е няма що, пари за семки, еле тия 500 хил. лв., които към 11 ч. бяха до 6.5 лв. мисля останаха на някои ресто след септемврийските им покупки и декемврийско участие в изсипванията.
Пък да не мислим ако някой с по-дълбок джоб реши нещо.
Но като цяло може и никой нищо да не реши и да седим с пръст в ...
Препоръки нямам!
Не знам ,как ги виждате нещата ,но нервите са опънати и пръстите са на спусъка....
В момента ако няма покачване до 16 ч. ,ще има яко спускане ...
А тук има доста не прибран профит...та ще има доста спускачи ..
Не е препоръка....
За сега човека го няма...
Капман има ли го в играта ... този сезон...
Момчета, занимавате се с глупости.
Аз примерно не съм сложил и един аск, но ако се появи който трябва и качи до където трябва, ще му предложа щедро, големия си пакет ... на порцийки, на порцийки
Сметката е че извън вътрешните се разпиляха към 400-500Т акции, и сега към 90% от тях биха излязли за продажба при съществено покачване на цената.
Така че ако ще се помпи до миналогодишните нива, си трябват 2-3 млн. лв.
Батя, спор няма, въпроса е и колко са превъртени от 2 лв. досега, т.е. може и по-малко да са, но може и повече предвид ония 100 к на 3.25, затова и напомних за айсбергите, с уклон за "засади" и непоставени оферти.
Времето ще покаже.
Е няма що, пари за семки, еле тия 500 хил. лв., които към 11 ч. бяха до 6.5 лв. мисля останаха на някои ресто след септемврийските им покупки и декемврийско участие в изсипванията.
Пък да не мислим ако някой с по-дълбок джоб реши нещо.
Но като цяло може и никой нищо да не реши и да седим с пръст в ...
Препоръки нямам!
Момчета, занимавате се с глупости.
Аз примерно не съм сложил и един аск, но ако се появи който трябва и качи до където трябва, ще му предложа щедро, големия си пакет ... на порцийки, на порцийки
Сметката е че извън вътрешните се разпиляха към 400-500Т акции, и сега към 90% от тях биха излязли за продажба при съществено покачване на цената.
Така че ако ще се помпи до миналогодишните нива, си трябват 2-3 млн. лв.
Коментар