If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
та въпросЪ ми беше за обезсилването.....
как я виждаш нещата при този момент....
Иначе ,съм много по спокоен при цена 4 лв отколкото при 3 лв ,защото ако тръгна да излизам при цена 4 лв е по добра за финансовия ми баланс от 3 лв....
даже и да танцувам и отгорЕ и отдолЕ с малки количества....
За Василев ,съм сигурен,че цената ще бъде добра повече от 3,75-4 лв......
Не е препоръка...
Отговорих ти.Въпроса с обезсилването е един от тези детайли от голямата картина.Какво ще стане знае Василев.Ако стане как ще се отрази на цената ..... досега не съм срещал нито един анализ от компетентен спец по този въпрос.Очевидно и те не знаят
Монти, това вдигане и падане на цената с по 5-6-7% всеки ден, би следвало да е важно само за дейтрейдигуващите и за тия, които искат да се отърват от акцията.Друго е важното.Дали Цветан Василев ще прави услуга на някого (Събев или Ершов) или ще управлява сам?Дали ще точи или ще я развие?Според мен и двата отговора са НЕ на първата част на въпроса.От тук нататък конюктурната цена няма значение.Днес е 4 лева и всеки пише дитирамби.Спекитата приберат печалби и цената падне до 3,50 и се почва апокалипсиса.Голямата картина е важна, но за нея се иска време и изясняването на доста детайли.Разсъждавайте по-хладнокръвно.Ако имате време да чакате и вярвате, че Василев ще развие Петрол дръжте акцията и не се занимавайте с "глупости".Ако мислите, че ще има прецакванка, при първата възможност продавайте и се меткайте на друг влак.Тази година ще е благодатна за доста акции при много по-малък риск.,
та въпросЪ ми беше за обезсилването.....
как я виждаш нещата при този момент....
Иначе ,съм много по спокоен при цена 4 лв отколкото при 3 лв ,защото ако тръгна да излизам при цена 4 лв е по добра за финансовия ми баланс от 3 лв....
даже и да танцувам и отгорЕ и отдолЕ с малки количества....
За Василев ,съм сигурен,че цената ще бъде добра повече от 3,75-4 лв......
Не е препоръка...
Хайде ,ако има обезсилване ,как ще се отрази на акцията....
Ти как го мислиш....за мен е рали а за теб...
Монти, това вдигане и падане на цената с по 5-6-7% всеки ден, би следвало да е важно само за дейтрейдигуващите и за тия, които искат да се отърват от акцията.Друго е важното.Дали Цветан Василев ще прави услуга на някого (Събев или Ершов) или ще управлява сам?Дали ще точи или ще я развие?Според мен и двата отговора са НЕ на първата част на въпроса.От тук нататък конюктурната цена няма значение.Днес е 4 лева и всеки пише дитирамби.Спекитата приберат печалби и цената падне до 3,50 и се почва апокалипсиса.Голямата картина е важна, но за нея се иска време и изясняването на доста детайли.Разсъждавайте по-хладнокръвно.Ако имате време да чакате и вярвате, че Василев ще развие Петрол дръжте акцията и не се занимавайте с "глупости".Ако мислите, че ще има прецакванка, при първата възможност продавайте и се меткайте на друг влак.Тази година ще е благодатна за доста акции при много по-малък риск.,
Доколкото знам всичко, което си струва е там.Лесен начин Василев да прецака миноритарите е като си я вземе срещу някакви дългове.
За вас ще е по-добре да постъпи с Петрол както с БТХ а не с БЛАБТ или СОФБТ.
Ама то не е ли взето всичко чрез майката?
Някой посмятал ли е евентуално обезсилване до какви нови пропорции води, както ценови, така и номинални.
Виждаме Мечето залага на ръст, неясно колко АКО има обезсилване.
Други?
Между другото защо се бави решението от ВАС. Доколкото си спомням едномесечния срок изтече на 3.1 или бъркам нещо с почивните дни или времето за публикуване?
Препоръки нямам!
Доколкото знам всичко, което си струва е там.Лесен начин Василев да прецака миноритарите е като си я вземе срещу някакви дългове.
Хайде ,ако има обезсилване ,как ще се отрази на акцията....
Ти как го мислиш....за мен е рали а за теб...
Само че Елит е доста апетитно парче.... и то доста подценено...
Да не мислиш, че обезсилването на почти половината акции ще премахне почти половината дългове?
И без обезсилването Цветан Василев си е яхнал коня.Сега просто изчистват юридически неразборийки.
Само че Елит е доста апетитно парче.... и то доста подценено...
Разбира се но до влизането на Мустака , ..
Сега ,на дневен ред е едно възможно бъдещо обезсилване ..
В моментга това се отиграва от маркета...според мен...
Ако излезе подобна новина ще стане чудо по позицията....
Не е препоръка...
Да не мислиш, че обезсилването на почти половината акции ще премахне почти половината дългове?
И без обезсилването Цветан Василев си е яхнал коня.Сега просто изчистват юридически неразборийки.
Разбира се но до влизането на Мустака , ..
Сега ,на дневен ред е едно възможно бъдещо обезсилване ..
В моментга това се отиграва от маркета...според мен...
Ако излезе подобна новина ще стане чудо по позицията....
Не е препоръка...
Aмa ти това сериозно ли го говориш или само докато успееш да си хвърлиш хартиите ))
Според мен най-големите треперушки скачат във форума, щом цената се леко се заклати ... надолу
И я да видим какви факти имаме насреща. - При цена от 3,20 еv/ebitda е 26 !???
(за консолидирания пък тр. да се дефинира понятието ев/ебитда при загуба от 85 милиона ...)
И ти твърдиш че цената е малка за този т.нар. "фундамент" пък бил той и от тип "петрол" ???? ... или се надяваш, че на борсата има най-много глупаци на кв. м. ? Поздравления за оптимизма в такъв случай
А, да и забравих да ти кажа "за много години "! Да си жив и здрав и все така да ни радваш с избушеняците
И като си пишеш с инсайдер-а, поне кажи кога да продаваме
Коментар