If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На теория сигурно може.
Иначе обаче мисля и друго - ония 51 се делнаха грубо на 31 на 20 млн. в две фирми.
Обаче ако се сберат в един посредник мисля, че няма проблем да станат пакет.
Иначе вчера решения за тия на Нафтекс, днес на тезгяха - аз лично не го виждам.
Без препоръки!
Жека здравей,
Ако са обезсилените акции, това става игра ВАБАНК .... и много крайно решение. Дано не са те, иначе мазало и години дела ..?!
P.S. Но пък продавача /ИП/ няма логика да са тези, обезсилените акции, в шах съм ...
Ами ако съда е казал да обезсилят, а те вземат че ги продадат преди да е влязло в сила решението (има срок за обжалване) какво ще стане, знам ли, сигурно цял отбор юристи да мисли до единно мнение няма да стигне
Ако няма договорка за пакета , не виждам как ще се продаде може да си стои години на аска
Тези трябва да са обезсилените акции, а и от там ми беше въпроса дали няма да се промени, сиреч да са увеличи собствения капитал в последсвие или бъркам ???
На теория сигурно може.
Иначе обаче мисля и друго - ония 51 се делнаха грубо на 31 на 20 млн. в две фирми.
Обаче ако се сберат в един посредник мисля, че няма проблем да станат пакет.
Иначе вчера решения за тия на Нафтекс, днес на тезгяха - аз лично не го виждам.
Без препоръки!
Ами ако съда е казал да обезсилят, а те вземат че ги продадат преди да е влязло в сила решението (има срок за обжалване) какво ще стане, знам ли, сигурно цял отбор юристи да мисли до единно мнение няма да стигне
Коментар