IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    не са обезсилени, трябва общо събрание да ги обезсили
    М да, в грешка съм

Коментар

• не са обезсилени, трябва общо събрание да ги обезсили

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Жека здравей,

Ако са обезсилените акции, това става игра ВАБАНК .... и много крайно решение. Дано не са те, иначе мазало и години дела ..?!
        Ами как ще се продават обезсилени акции !?!?!

Коментар

• Тези май КТБ ще ги купува

Коментар

• според мен са на нафтекс, но защо ги пуснаха така и кога ще ги купят и дали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              На теория сигурно може.
              Иначе обаче мисля и друго - ония 51 се делнаха грубо на 31 на 20 млн. в две фирми.
              Обаче ако се сберат в един посредник мисля, че няма проблем да станат пакет.
              Иначе вчера решения за тия на Нафтекс, днес на тезгяха - аз лично не го виждам.
              Без препоръки!
              Жека здравей,

Ако са обезсилените акции, това става игра ВАБАНК .... и много крайно решение. Дано не са те, иначе мазало и години дела ..?!

P.S. Но пък продавача /ИП/ няма логика да са тези, обезсилените акции, в шах съм ...

Коментар

• Брях, тези милиони акции кви са

Коментар

• Засега не изглежда да има

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Ами ако съда е казал да обезсилят, а те вземат че ги продадат преди да е влязло в сила решението (има срок за обжалване) какво ще стане, знам ли, сигурно цял отбор юристи да мисли до единно мнение няма да стигне
                    Ако няма договорка за пакета , не виждам как ще се продаде може да си стои години на аска

Коментар

• Тези трябва да са обезсилените акции, а и от там ми беше въпроса дали няма да се промени, сиреч да са увеличи собствения капитал в последсвие или бъркам ???

Коментар

• Мдааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                          Ам вярно, не може ли да са на Нафтекс тези?
                          На теория сигурно може.
                          Иначе обаче мисля и друго - ония 51 се делнаха грубо на 31 на 20 млн. в две фирми.
                          Обаче ако се сберат в един посредник мисля, че няма проблем да станат пакет.
                          Иначе вчера решения за тия на Нафтекс, днес на тезгяха - аз лично не го виждам.
                          Без препоръки!

Коментар

• [QUOTE=Jekata;1059561432]Чии са обаче тия акции?[/QUOTE

А,кой се товари?

Коментар

• Ами ако съда е казал да обезсилят, а те вземат че ги продадат преди да е влязло в сила решението (има срок за обжалване) какво ще стане, знам ли, сигурно цял отбор юристи да мисли до единно мнение няма да стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                То и Нафтекс имат малко повече, ама май е щурост да са техните.
                                От друга страна пък ония 51 млн. минаха от тях 20 млн. мисля в други.
                                Препоръки нямам!
                                Ам вярно, не може ли да са на Нафтекс тези?

Коментар

Working...
                                X