IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има движение при Холдинга.
    Разни запори, несъстоятелности, синдици, Черни връх, 47, офшорки, Деворкин и т.н.
    Мятам отгоре-отгоре неща, че ще си ровя още сега.
    Нямам препоръки!

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=K9...WuV98QN1868791
    http://tranzit.dir.bg/load.php?id=xF...A4UKI9n1868792
    http://tranzit.dir.bg/load.php?id=0D...HpBt1O51868794

Старо инфо за офшорката:

http://www.briz15.com/novina-11785/
    http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&...62922401,d.Yms
    Last edited by Jekata; 20.03.2014, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Всичко е вписано вече - и промените в управата, и поканата за увеличението, остана само напред и нагоре.
      Днес с кеширането се замислих дали да не увелича експозицията тук, поне за едни бързи дребни %, както казва Мечето - убежище, но пусто с тежест си ми е, ще почна да връщам.
      Така така, аз съм за

Коментар

• Всичко е вписано вече - и промените в управата, и поканата за увеличението, остана само напред и нагоре.
        Днес с кеширането се замислих дали да не увелича експозицията тук, поне за едни бързи дребни %, както казва Мечето - убежище, но пусто с тежест си ми е, ще почна да връщам.

Коментар

Ти зае*и как се държи, на фона на повсеместния спад.
          Не ми харесва порложението....
          въртят през ТИМ ,ЕУБГ ,ИХБГ ,Стара планина... пак ТИМ и търсят някоя непродадена акция Емка ,НИКА ,,Стара планина .. пак ТИМ .. петрол ,спарки...
          Останаха Корп ,БТН и Енергото....не ударени...
          Не е прероръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            на 3,7 лв....
            там съм и аз....
            Ти зае*и как се държи, на фона на повсеместния спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              Под 4 лв. съм се позиционирал. Да, дано!
              на 3,7 лв....
              там съм и аз....

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                Дано да успееш да си купиш някоя артия тънко
                Под 4 лв. съм се позиционирал. Да, дано!

Коментар

• Не успях да си изтегля поръчката и гледам вече са я ударили

Както и да е...средносрочната посока е ясна.

Коментар

На някого на лични казах, че в понеделник сме под 4 лв. Е, не познах, сори! Още днес ще да е!
                    Дано да успееш да си купиш някоя артия тънко

Коментар

• На някого на лични казах, че в понеделник сме под 4 лв. Е, не познах, сори! Още днес ще да е!

Коментар

Но май ще е доволен и ако Гришата влезе официално тук
                        То както е тръгнало ще искат скоро и да се разпише...престарават се от ТР, както са им го пояснили и от Петрол - нямат законови основания за подобни изисквания.

С посоченото заявление е постъпило искане за промяна на обстоятелства по партидата на
                        "ПЕТРОЛ"АД подадено от Георги Георгиев Стойчев в качеството на пълномощник.
                        Подаденото заявление е по образец съгласно приложение А5 от Наредба №1 от 14 февруари
                        2007 г. за водене, съхраняване и достъп до ТР .
                        При извършената проверка на основание чл.21 от ЗТР се установи следното: заявено е искане за
                        намаляване броя на членовете на Надзорния съвет от 5 членове на 3 членове, освобождаване и
                        избор на нови членове на НС и промяна в устава на дружеството .Със заповед № 90 от 07.03.2014
                        г.Николай Попов-заместник-председател на КФН, ръководещ Управление "Надзор на
                        инвестиционната дейност", определя Иван Даскалов и Слави Гамизов да присъстват при
                        извършване на регистрацията на акционерите и на извънредното ОС на акционерите на
                        "ПЕТРОЛ"АД, проведено на 10.03.2014 г. От представения констативен протокол на 10.03.2014 г.
                        на помощник -нотариус Ирина Шурулинкова, присъствала на регистрацията на акционерите на
                        София 1111, ул. Елисавета Багряна №20
                        www.registryagency.bg
                        тел.: 9486 181, факс: 9486 194
                        office@registryagency.bg
                        14. Надзорен
                        съвет:
                        Траян Антонов Кършутски, ЕГН 6905206744, държава: БЪЛГАРИЯ
                        "Корект Фарм" ЕООД, ЕИК 131231668, държава: БЪЛГАРИЯ
                        "Алфа Капитал" АД, ЕИК 202658967, държава: БЪЛГАРИЯ
                        НЕДЕЛЧО ПРОШКОВ ЯНАКИЕВ, ЕГН 5008026989, държава:
                        БЪЛГАРИЯ
                        ЕРШОВ ДЕНИС, ЛНЧ 1001340173, държава: БЪЛГАРИЯ
                        ИВАН НЕЙКОВ НЕЙКОВ, ЕГН 5504178507
                        СТОЯН МИТЕВ КРЪСТЕВ, ЕГН 5608086681
                        МИТКО ВАСИЛЕВ СЪБЕВ, ЕГН 6110080564
                        на помощник -нотариус Ирина Шурулинкова, присъствала на регистрацията на акционерите на
                        извънредното ОС и от протокола от регистрационната комисия, назначена с Заповед № РД-09-49
                        от 07.07.2014 г. от представляващия "ПЕТРОЛ"АД Светослав Йорданов, не се установява
                        присъствието на Иван Даскалов и Слави Гамизов при регистрацията на акционерите за участие в
                        ОС и при провеждането на ОСА на 10.03.2014 г.
                        Определените от Николай Попов-заместник-председател на КФН длъжностни лица Иван Даскалов
                        и Слави Гамизов следва да удостоверят присъствието си с подпис на протокола от
                        регистрационната комисия при извършване на регистрацията на акционерите.
                        Констативния протокол на 10.03.2014 г. на помощник -нотариус Ирина Шурулинкова,
                        присъствала на регистрацията на акционерите на извънредното ОС и на проведеното ОС, също не
                        удостоверява присъствието на представителите на Комисията за финансов надзор при
                        извършването на регистрацията на акционерите и при провеждането на ОСА.
                        Указанията следва да бъдат изпълнени до изтичане на срока по чл. 19, ал. 2 от Закона за
                        търговския регистър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                          Ей Жека, заслужаваш една голяма почерпка от всички спекота по позицията
                          Иска май дял в Леденика, Жеката

Но май ще е доволен и ако Гришата влезе официално тук

Коментар

Комерса почти двойно увеличил капитала до 170 млн. лв.
                            Текат едни процеси, пък да видим резултата.
                            Нямам препоръка!
                            [B]Вероятно част от тях са отишли по това направление.
                            Last edited by Andi11; 20.03.2014, 11:39.

Коментар

• Е, отразяваме движението, интерес имам все пак, не ми е за подценяване.
                              Пък кой с каквото може помага.
                              Интересно е, че Пончо ли спомена, че адвоката нещо омотал с ИОСА на 8.4, та чак за 23.4 отиде, та сега пак такава...
                              Интересно е и че уж не са махнати старата управа в партидата, а като се влезе на заявлението вече са заличени и вписани новите. Пък искат документи пак...
                              Както и да е, преди 20 минути са ги подали протокола с подписи на преброителите, както и декларациите.
                              После освен да разглеждаме акционерната книга.
                              Стрелецът Матова е безпощадна с 2 по 19 к, предполагам не са й бонус за спечелена титла.
                              Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                                Ей Жека, заслужаваш една голяма почерпка от всички спекота по позицията
                                +1

Коментар

Working...
                                X