IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това че ти мислиш, че е евтино, не значи, че е евтино. Това е относително понятие
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Nqma li nqkoi posrednik da izkupi malko akciiki tuka za da razberat horata 4e se precakvat kato prodavat sega tolkova evtino

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
        Първоначално изпратено от stormo
        Joro lexa...,ima6 da 4erpi6 ,da.))
        haide uspeh i se obajdai
        винаги!!! аз и за друго съм ти благодарен, сещаш се предполагам...така че голямо черпене ще е :-)
        spoko priqtel4e...,obajdai se po-4esto,puk moje i bira da piem skoro..
        haide uspeh na pazara...

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
          Ако си призная,че купих 200 на цена около 2.30 преди 1.5 години при голямата корекция и после продадох на минимална печалба...,тъй като корекцията продължи и бях съвсем зелен....И след това винаги ми се виждаше скъпо за холдинг....АКО ГИ БЯХ ЗАДЪРЖАЛ -СЕГА .....НЕ МИ СЕ МИСЛИ.....1000%ДА АМА НЕ
          НАИСТИНА НАЙ-ЛОШИТЕ СЪВЕТНИЦИ СА ЛАКОМИЯТА И СТРАХЪТ
          Е борсата няма да избяга... Опит трупаш
          Аз по 2,78 бях взел и ги продадох по 6-7 лева , но не ме е яд - така съм решил - така съм направил.

Коментар

• E kupi si sega 4ove4e, v Petak 6te zatvori pone na 29 da ne kaja 30

Коментар

• От тук пишещите всеки има поне един такъв случай
              Life won't wait for you.

Коментар

• Ако си призная,че купих 200 на цена около 2.30 преди 1.5 години при голямата корекция и после продадох на минимална печалба...,тъй като корекцията продължи и бях съвсем зелен....И след това винаги ми се виждаше скъпо за холдинг....АКО ГИ БЯХ ЗАДЪРЖАЛ -СЕГА .....НЕ МИ СЕ МИСЛИ.....1000%ДА АМА НЕ
                НАИСТИНА НАЙ-ЛОШИТЕ СЪВЕТНИЦИ СА ЛАКОМИЯТА И СТРАХЪТ

Коментар

• Благодаря "само чета"
                  none

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от stormo
                      Joro lexa...,ima6 da 4erpi6 ,da.))
                      haide uspeh i se obajdai
                      винаги!!! аз и за друго съм ти благодарен, сещаш се предполагам...така че голямо черпене ще е :-)

Коментар

• Joro lexa...,ima6 da 4erpi6 ,da.))
                        haide uspeh i se obajdai

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                          Доста късно се включих тук и миналата седмица бях на ръба да продам на малка загуба. Добре, че един от опитните участници ме разубеди. Имам да черпя :-)
                          Аз се включих вчера рано-рано

Коментар

• Zadruj gi ne gi prodavai to4no sega ako me pita6 men, 6te izkara6 eda sredna zaplatka za 0-la vreme

Коментар

• Имам 50 акции на Индустриален капитал. Искам да ги продам. Как става това? Трябва ли да ходя на борсата и да си търся агент и къде е тази борса. Колко пари мога да получа за тях?
                              none

Коментар

• Мойта прогноза беше 40лв до края на годината, но сега с това увеличение на капитала...не знам, не знам

joro lex-a, успех

Коментар

Working...
                                X