be az imam no moje 50 o6te da zema da zakragla na 1000 i da ne se zanimavam, no mi dai cena 4e da se naviq.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Ne im se vruzvai, cenata e dostijima i holdingat e mnogo perspektiven, vseki moje da vidi kakav % zaema tazi akciq v portfeilite na fondovete na IP. No XY /zabravil e da napi6e poslednata si bukva ot imeto/ i nqkoi drugi ne saq si kupili akcii i zatova e normalno, 4ove6ko e da izpita6 zavi6 no ne moje vsi4ko. Puk vi se struva HIKA skupa sega? OO po4akaite o6te malko i togava savsem nqma da moje da si kupite.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от BecknerMichelangelo analizirai HIKA v kratkosro4en plan /predi uveli4enieto/ i ako poznae6 az 6te te pozdravq /i po4erpq/ ostavi gi drugite, a kato kazvam analizirai govorq konkretno za cenata.
Ehh, Beckner, tuk ve4e dosta shte se zatrudnqPo princip sym dylgosro4en tuk, no ako trqbva da dam nqkakva prognoza: pone 40lv. Estestveno, tova e li4no moe mnenie.
Posledniqt holding, za koito se seshtam, 4e pravi uveli4enie na kapitala e PETHL. Ot datata na syobshtenieto za Obshto sybranie na akcionerite do poslednata data za tyrguvane na akciite s pravo na u4astie v uveli4avaneto na kapitala, cenata se poka4i dvoino (t.e. 100%). Ne mislq, 4e HIKA e po-losh holding, a i uveli4enieto e 4 puti (za spravka pri PETHL beshe mislq neshto ot roda na: ot 14 mln na 18 mln). Cenata v denq na syobshtenieto za Obshto sybranie beshe okolo 20-21 lv. Taka 4e 40lv mi se vijda edna syvsem realna i dostijima cifra
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от BecknerMichelangelo analizirai HIKA v kratkosro4en plan /predi uveli4enieto/ i ako poznae6 az 6te te pozdravq /i po4erpq/ ostavi gi drugite, a kato kazvam analizirai govorq konkretno za cenata.
Ehh, Beckner, tuk ve4e dosta shte se zatrudnqPo princip sym dylgosro4en tuk, no ako trqbva da dam nqkakva prognoza: pone 40lv. Estestveno, tova e li4no moe mnenie.
Posledniqt holding, za koito se seshtam, 4e pravi uveli4enie na kapitala e PETHL. Ot datata na syobshtenieto za Obshto sybranie na akcionerite do poslednata data za tyrguvane na akciite s pravo na u4astie v uveli4avaneto na kapitala, cenata se poka4i dvoino (t.e. 100%). Ne mislq, 4e HIKA e po-losh holding, a i uveli4enieto e 4 puti (za spravka pri PETHL beshe mislq neshto ot roda na: ot 14 mln na 18 mln). Cenata v denq na syobshtenieto za Obshto sybranie beshe okolo 20-21 lv. Taka 4e 40lv mi se vijda edna syvsem realna i dostijima cifraМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BecknerMichelangelo analizirai HIKA v kratkosro4en plan /predi uveli4enieto/ i ako poznae6 az 6te te pozdravq /i po4erpq/ ostavi gi drugite, a kato kazvam analizirai govorq konkretno za cenata.
Posledniqt holding, za koito se seshtam, 4e pravi uveli4enie na kapitala e PETHL. Ot datata na syobshtenieto za Obshto sybranie na akcionerite do poslednata data za tyrguvane na akciite s pravo na u4astie v uveli4avaneto na kapitala, cenata se poka4i dvoino (t.e. 100%). Ne mislq, 4e HIKA e po-losh holding, a i uveli4enieto e 4 puti (za spravka pri PETHL beshe mislq neshto ot roda na: ot 14 mln na 18 mln). Cenata v denq na syobshtenieto za Obshto sybranie beshe okolo 20-21 lv. Taka 4e 40lv mi se vijda edna syvsem realna i dostijima cifra
Коментар
Коментар