If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pravi ste, prochetox pak i mislq che razbrax kakvo e iskal da kaje, zablydix se po kraq na izrechenieto "но може пък някои вече да са го виждали... знае ли човек " (Hakkinen,16.10, 10:18:22 ч. ), za tova govorq... Yspex na vsichki, ili po tochno kakto bila kazala edna lovna dryjinka NASLYKA
Аз си мислех, че ще изчакат да погледнат отчета преди да се нахвърлят, но може пък някои вече да са го виждали... знае ли човек
, da kajem che s kraq na izrechenieto se podrazbira.... ostavi... vseki sam si znae! Az za sebesi sum si reshil kakvo da napravq i sum go napravil, puk vseki sam da si opredeli ...
Тановски, извинявай че се намесвам, ама Хакинен само подчертава че някой друг може да е повдигал капака на тенджерата предварително .. а не че той е един от тези.
Дано са изяснени нещата вече и да мислим по-конструктивно оттук нататък.
[quote="Hakkinen"][quote="B.Graham"][quote="Hakkinen"]Аз си мислех, че ще изчакат да погледнат отчета преди да се нахвърлят, но може пък някои вече да са го виждали... знае ли човек
, da kajem che s kraq na izrechenieto se podrazbira.... ostavi... vseki sam si znae! Az za sebesi sum si reshil kakvo da napravq i sum go napravil, puk vseki sam da si opredeli ...
Otnostno tova za informaciqta: spomena neshto za "informaciq", "informatori" ... E, shte se radvame i nie ako spodelish kakvi sa lichnite ti ochakvaniq, svurzani s lichnite ti "informacii"
А аз пък ще се радвам, ако ми покажеш къде съм ги казал тези неща...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Otnostno tova za informaciqta: spomena neshto za "informaciq", "informatori" ... E, shte se radvame i nie ako spodelish kakvi sa lichnite ti ochakvaniq, svurzani s lichnite ti "informacii"
Mmmmm ne mojax pri tolkova slova da ne se obadq i az... Interesno mi stava kak "Hakkinen" se dobira taka do informaciq? Kaji kakvo ti kazaxa tvoite "informatori" ? Spodeli malko i na nas nevejite i malki borci...
Не ми стана съвсем ясно какви "информатори" имаш предвид...
ХАХАХАХАХАХА
Хаки, кажи и на мен тез "информатори" какво ти казаха бе, какво се стискаш хахахаххахаха
Mmmmm ne mojax pri tolkova slova da ne se obadq i az... Interesno mi stava kak "Hakkinen" se dobira taka do informaciq? Kaji kakvo ti kazaxa tvoite "informatori" ? Spodeli malko i na nas nevejite i malki borci...
Не ми стана съвсем ясно какви "информатори" имаш предвид...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
To e prosto:
15 leva sega na ot4eta,
19 lv kum kraq na godinata, tova e realisti4ka prognoza no v zavisimost ot euforiqta na pazara moje da podmine tezi niva mnogo..
Коментар