Тая и другата по горе на 10,80 и после няма.Засега.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Business CultureПървоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от marcyДнес превартях над 400бр (купих продадох) демек сутринта дадох buy сигнал и дано този път е нагоре че взе да ми писва.
Не е препо-ка.
и по-добре тия 400 бройки само да ги беше купил, че като започне да се търгува на над 15 уева ХИЛКАТА, да не те е яд
Просто ме беше яд че седи на едно място акцията.
странна работа, така може ли да купуваш и продаваш в един ден?!?!?
да, сигурно може, но меже и да те глобят....Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruПървоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от marcyДнес превартях над 400бр (купих продадох) демек сутринта дадох buy сигнал и дано този път е нагоре че взе да ми писва.
Не е препо-ка.
и по-добре тия 400 бройки само да ги беше купил, че като започне да се търгува на над 15 уева ХИЛКАТА, да не те е яд
Просто ме беше яд че седи на едно място акцията.
странна работа, така може ли да купуваш и продаваш в един ден?!?!?
да, сигурно може, но меже и да те глобят....не е препоръка..!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcyПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от marcyДнес превартях над 400бр (купих продадох) демек сутринта дадох buy сигнал и дано този път е нагоре че взе да ми писва.
Не е препо-ка.
Просто ме беше яд че седи на едно място акцията.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от marcyДнес превартях над 400бр (купих продадох) демек сутринта дадох buy сигнал и дано този път е нагоре че взе да ми писва.
Не е препо-ка.
Просто ме беше яд че седи на едно място акцията.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Александър Николов обяви сутринта края на корекцията и днес светнахме в зелено.
А. Николов: Всеки момент пазарът може да поднови предишния си възход
25.10.2007 08:18
Текущата корекция от върха на SOFIX при 1982 пункта изглежда завършена във времето, което означава, че пазарът всеки момент може да поднови предишното си възходящо движение, се казва в новия краткосрочен технически анализ на борсовия индекс изготвен от Александър Николов, портфолио мениджър в УД Карол Капитал Мениджмънт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcyДнес превартях над 400бр (купих продадох) демек сутринта дадох buy сигнал и дано този път е нагоре че взе да ми писва.
Не е препо-ка.
Коментар
Коментар