Първоначално изпратено от Боримечката
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenЕ аз съм решил, ако ще се паря, да е от HIKA-та и още 2-3 други неща
P.S. Само дай знак за черпенето
За черпенето ще го измислим.. че утре съм на едни рожденни дни, знаеш
Коментар
-
Хаки, ясно бе ясно Тъй като гледам анкетата (http://www.investor.bg/?cat=45&poll_id=163) ще има опарени пак, ама знам ли
П.С. Айде бе, кога ще се черпим по тоя моя повод, аз ще забравя вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от HakkinenПоредното доказателство за стадния ефект, който има словосъчетанието "Ай Пи Оу"... Продавайте си хубавите акции, за да се набиете... вие си знаете къде
Представи си някой се класирал на 100% на Агрия примерно и сега ще не ще човека, ще разкешва от ликвидните позиции
За съжаление, аз всичко свободно сложих на Билборд, иначе и аз бих изкупил тук от промоциите, които се предлагат днес. Да се надяваме, че не съм се набил...както казваш"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПоредното доказателство за стадния ефект, който има словосъчетанието "Ай Пи Оу"... Продавайте си хубавите акции, за да се набиете... вие си знаете къде
Представи си някой се класирал на 100% на Агрия примерно и сега ще не ще човека, ще разкешва от ликвидните позиции
За съжаление, аз всичко свободно сложих на Билборд, иначе и аз бих изкупил тук от промоциите, които се предлагат днес. Да се надяваме, че не съм се набил...както казваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПоредното доказателство за стадния ефект, който има словосъчетанието "Ай Пи Оу"... Продавайте си хубавите акции, за да се набиете... вие си знаете къде
Коментар
Коментар