Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеРъководството на Стара планина холд АД предложи на Съветите на директорите на предприятията от групата на холдинга Общите събрания на акционерите да разпределят част от печалбата на дружествата за 2016 година, както следва: .. М+С Хидравлик АД, 10 151 232 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Айде Монти, изгря слъне и на твоята улица Е, не го събраха до 5лв., ама все пак минават пакети. Дали е фонда, ще видим скоро.
То бива чакане ,та чак стана седянка....
В момента щом се балансира, ще тръгне търговията а сега чакане и нагоре и надоле.....
Според мен има още да купуват поне 20-30 К ама може и да греша... до края на месеца ще ги купят ..
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТик ,так ,тик так.....краят на месцеа идва а акцията не е балансирана ...
Вчера бида беше на 5К ,днес на 10 К кОпува.....
КФН да не задава въпроси що така някой акции се балансираха преди 6 месеца на 120 % и всеки ден се купуваха нови а други частично а някои изобщо....
Не е препоръка....
Коментар
-
новия Софикс е вече ясен ,въпреки нежеланието на софикс фонда да балансира акцията може би заради ИХБГ ,ще трябва да я прави при тази нова промяна в Софикс ,ако не я прави той друг ще я направи на негов гръб......
тук проблема беше ,че имаше 10% лош късмет акцията да излезе от Софикс....
Алианц и софикс фонда ще имат доста близки виждания за Хика и Капачките- ИХБГ и даже и М+С........
Вече пътищата за акцията са отворени.....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
ДОКАЗАНО ПЕЧЕЛИВША ! - за сега..
Борсата се анализира в бъдещето а не сега...
Сега се само затварят позиции , ако е в таргета ти и мислиш за следващата ракета.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не виждам двете понятия с какво си противоречат....?
винаги съм се чудил каква е тази криптограма, която използваш при обясненията си за портфейла или са кипуси....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМонти , аз не съм многословен , а практичен по всичко личи!
винаги съм се чудил каква е тази криптограма, която използваш при обясненията си за портфейла или са кипуси....
- 1 like
Коментар
-
За себе си - аз обичам обратната връзка , а при тези я няма, така че и аз там нямам от лани
Но имаш верни попадения и така си преценил в тези позиции...
Интересното е че аз съм активен в позиции който в момента са подценени...
Да ме виждаш да пиша в Гагарин или БТХ а колко бой изядох там от форумците когато бяха на около 25 лв ,някой да ме пита как се чувствам на Гагарин на 46 и на БТХ на 40 лв....
Писах с теб и в една друга позиция Елтос , и там ме обявиха за тотална грешка а купените акции от 33 -35 ст.....сега са на 52-57 лв ...
Мълчание...
Така скоро ще бъде и в в Хиката....
По скоро се замислям сега коЙ /и ще отпаднат от софикс ,ако има отпаднали там ще е следващата игра ,заедно с влизащите ,ти какво мислиш по въпроса......
Хиката е ясна , тя е излитаща акция с времеви хоризонт от месец....
Не е препоръка...
П.П. За стратегията и бъдещетото на Хика ,говори и днешните данни на М+С...та холдинга е с 23 % собственик в нея..Last edited by Монти; 24.02.2017, 11:52.
Коментар
-
Влезнах в Неон и Хиката точно два пъти и продадох точно два пъти.... ефтино продадох Неон само с 10 лева отгоре но изпуснах още 7 лв със сегашната цена ...
Бяха забравени както и сега е забравена хиката и там имаше разпродажби...
Чудя се че хитрец, който купува Емка не купуваш хиката /слаболиквидна та дрънка/в момента , та там даже и Софикс фонда да я попълни еФтино на първото вкарване на 200 К във фонда ще обере пазарната до 5,5 лв......
Та тя е бъдеща ракета при вече избити тавани при повечето .....
В момента не купува защото търси ефтина цена и му е безразлична като тегло ,но като я попълни...
За себе си - аз обичам обратната връзка , а при тези я няма, така че и аз там нямам от лани
- 1 like
Коментар
-
Ти изгуби маса време ~ от началото на ноември до сега , сметни си затворените средства по тия позиции, но няма смисъл аз да ти давам съвети!
Ти си и по отдавна а и по ги познаваш нещата, аз току що онагледих мои действия пред импето. Тук съм имал мнооого пъти от мнооого гдини за по кратки периоди, дано да се промени нагласата в управата, а тя си е и в двете ти.
Бяха забравени както и сега е забравена хиката и там имаше разпродажби...
Чудя се че хитрец, който купува Емка не купуваш хиката /слаболиквидна та дрънка/в момента , та там даже и Софикс фонда да я попълни еФтино на първото вкарване на 200 К във фонда ще обере пазарната до 5,5 лв......
Та тя е бъдеща ракета при вече избити тавани при повечето .....
В момента не купува защото търси ефтина цена и му е безразлична като тегло ,но като я попълни...
Коментар
-
И добре си ги извъртял.....
Аз също не мога да се оплача от продажбите.....
Това ми е една от най успешните акции от 7,8 години...
Милко/ ако не го бъркам с друг/ има над 62 К акции а миналата година когато беше на 5 + няма продажби а преди месец сигурно го е закъсал за дребни покрай Нова година и е продал неколко бройки за да си плати тока и парното ....... там в центъра в стъклената сграда ......
Мога да се пробвам с един бас , кой първо ще направи 2,5 / 5 Емка или Хика....
На една БозЪ с бюрек ....
Ти си и по отдавна а и по ги познаваш нещата, аз току що онагледих мои действия пред импето. Тук съм имал мнооого пъти от мнооого гдини за по кратки периоди, дано да се промени нагласата в управата, а тя си е и в двете ти.
- 1 like
Коментар
Коментар