If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно тава ме накара да почна да купувам на 3,6 и 3,4 лв ...
Същата сметка я правих при 4,3 и акцията стигна 4,8 ..
А освен изброените акции тук са ЗАИ и милионите в банка и сметката излиза под 50 % ....
Не е препоръка..
От 21 август е поста....
Пуснах го не да се доказвам ами да попитам 4д , сега да каже прав ли съм за анализа за продажбите на Хиката в интервала от 3,4-3,5..?
Нещо не беше убеден от моята логика ,сега убеден ли е..?
По думите ти личи, че си скептичен. Демек не си успял да купиш? Това ли поражда песимизма ти тук?
Аз съм реалист в позициите, който познавам.....
А това дали съм купувал от 3,61 ,3,4 и 3,44 имам обявени сделки в темата по долУ ,ама защо трябва да се доказвам пред теб....,?
Ето това е въпроса..?
Този път понеже предположих че ще има изненади за тези който се запасяваха с влизащи в Софикс акции заложих на излизащите...
Хика, Холдинг Варна и Неохим след новината купих над 50 ..
Как кой ще я крепи? Купувачът от фонда да не е я взел за да губи пари?
Ще гледаме на преоценката на 28 , но имам малко съмнение в тази посока ......
Алианц нещо не е много активен тази година ..
Може би в края на годината...?
Е сега приказки. Какво ще ги свлече след месец и защо МАНГалите продават за пръв път от доста време според теб?
Ами слабата ликвидност и възможен спад на борсата...при който следва избор:
Тук се пуснаха доста акции в масовката и това ще бъде възможен жокер за продажба при избор на акция за отърваване при добри цени на водещи акции......
Но това е само хипотеза...
Е приятна почивка ,но за мое и твое съжаление цената не стигна до 3 лв...
Може би до 3,2 -3,3 след месец , но сега при ребаланса ..нема повече фандъци от 3,4...
Е сега приказки. Какво ще ги свлече след месец и защо МАНГалите продават за пръв път от доста време според теб?
Благодаря. На почивка съм и през тел. трудно се проверява а знам че ти следиш.
Е приятна почивка ,но за мое и твое съжаление цената не стигна до 3 лв...
Може би до 3,2 -3,3 след месец , но сега при ребаланса ..нема повече фандъци от 3,4...
Коментар