IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой има ли идея какво става тук?
    тоя бай Милко продължава да разкешва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Точно тава ме накара да почна да купувам на 3,6 и 3,4 лв ...
      Същата сметка я правих при 4,3 и акцията стигна 4,8 ..
      А освен изброените акции тук са ЗАИ и милионите в банка и сметката излиза под 50 % ....
      Не е препоръка..
      От 21 август е поста....
      Пуснах го не да се доказвам ами да попитам 4д , сега да каже прав ли съм за анализа за продажбите на Хиката в интервала от 3,4-3,5..?
      Нещо не беше убеден от моята логика ,сега убеден ли е..?

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

По думите ти личи, че си скептичен. Демек не си успял да купиш? Това ли поражда песимизма ти тук?
        Аз съм реалист в позициите, който познавам.....
        А това дали съм купувал от 3,61 ,3,4 и 3,44 имам обявени сделки в темата по долУ ,ама защо трябва да се доказвам пред теб....,?
        Ето това е въпроса..?
        Този път понеже предположих че ще има изненади за тези който се запасяваха с влизащи в Софикс акции заложих на излизащите...
        Хика, Холдинг Варна и Неохим след новината купих над 50 ..

Коментар

Софикс фонда продаде Хиката на 100 %..
          Сега да и видим ликвидността каква ще бъде и как ше я крепят и кой ще я крепи ,това е проблема...
          По думите ти личи, че си скептичен. Демек не си успял да купиш? Това ли поражда песимизма ти тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Как кой ще я крепи? Купувачът от фонда да не е я взел за да губи пари?
            Ще гледаме на преоценката на 28 , но имам малко съмнение в тази посока ......
            Алианц нещо не е много активен тази година ..
            Може би в края на годината...?

Коментар

Сега да и видим ликвидността каква ще бъде и как ше я крепят и кой ще я крепи ,това е проблема...
              Как кой ще я крепи? Купувачът от фонда да не е я взел за да губи пари?

Коментар

Мече_Цвети ще я крепи и няма да има проблем!

Коментар

• Софикс фонда продаде Хиката на 100 %..

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Е сега приказки. Какво ще ги свлече след месец и защо МАНГалите продават за пръв път от доста време според теб?
                    Ами слабата ликвидност и възможен спад на борсата...при който следва избор:
                    Тук се пуснаха доста акции в масовката и това ще бъде възможен жокер за продажба при избор на акция за отърваване при добри цени на водещи акции......
                    Но това е само хипотеза...

Коментар

Е приятна почивка ,но за мое и твое съжаление цената не стигна до 3 лв...
                      Може би до 3,2 -3,3 след месец , но сега при ребаланса ..нема повече фандъци от 3,4...
                      Е сега приказки. Какво ще ги свлече след месец и защо МАНГалите продават за пръв път от доста време според теб?

Коментар

Благодаря. На почивка съм и през тел. трудно се проверява а знам че ти следиш.
                        Е приятна почивка ,но за мое и твое съжаление цената не стигна до 3 лв...
                        Може би до 3,2 -3,3 след месец , но сега при ребаланса ..нема повече фандъци от 3,4...

Коментар

Мисля че има около 20-25К...
                          Благодаря. На почивка съм и през тел. трудно се проверява а знам че ти следиш.

Коментар

Монти тук фонда свърши ли ги?
                            Мисля че има около 20-25К...

Коментар

• Монти тук фонда свърши ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Eеее, спекулата и тук е тръгнала

http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=121619055
                                Пак имаме търговия от страна на ръководството....

Коментар

Working...
                                X