Първоначално изпратено от mashina
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Захарни заводи АД (ZHZA / ZAHZA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от mashinalelelelele VIJTE PROFIT za Q2
10 puti rust v pechalbata ot 200 K na 2500 K
Започнали са да икономисват захарта в сладките
Коментар
-
Сладки, сладки новини.
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Захарни заводи АД-Горна Оряховица /ZAHZA/:
Предстои закупуване на машина за дълбок печат “Sciаvi”, осем цветна, ламиниране в линия, работна ширина 1100 мм. Договорът за покупка е сключен. Инвестицията ще бъде в рамките на Един милион евро. Очакваме да бъде пусната в производство м. февруари 2008 година.
Машината работи със съвременна технология /висока производителност, лесно обслужване, и ниска себестойност/. С нея дружеството ще бъде конкурентно при производството на гъвкави опаковки в България и Еврпейсския съюз
Коментар
-
Първоначално изпратено от DjabuvstinaПървоначално изпратено от alex2511Днес голяма промоция имаше по позицията. И аз бях там, и аз допълних.
Някой път се чудя, как е възможно да се продават такива хубави акции, при условие, че най хубавото предстои по позицията.
Ne e preporyka za nisto
Не трябва да се съжалява за пропуснат изгоден вход. Какъв е проблемът, за да се отвори позиция от по-горно ниво?
Проблемът: единствено по-малкият брой акции, а предстоящото увеличение на капитала ще доведе до по-големи пропуснати ползи...
Здраве да е! Ще го преживеят някак!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Днес голяма промоция имаше по позицията. И аз бях там, и аз допълних.
Някой път се чудя, как е възможно да се продават такива хубави акции, при условие, че най хубавото предстои по позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Днес голяма промоция имаше по позицията. И аз бях там, и аз допълних.
Ne e preporyka za nisto
Коментар
-
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 25/03.08.2007 г., e взето следното решение:
На основание т. 25 от Правилата за изчисляване на индексите на БФБ-София АД, изважда Биовет АД-Пещера, Катекс АД-Казанлък, Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол, Елпром-ЗЕМ АД-София, Каучук АД-София, Неохим АД-Димитровград, Уеб Медия Груп АД-София и Софарма имоти АДСИЦ-София от базата на BG40 и добавя Еврохолд България АД-София, Оловно цинков комплекс АД-Кърджали, Чугунолеене АД-Ихтиман, ТБ Българо-Американска Кредитна Банка АД-София, Спарки Елтос АД-Ловеч, Параходство Българско речно плаване АД-Русе, Фазерлес АД-Силистра и Захарни заводи АД-Горна Оряховица на тяхно място. Промяната да се извърши на първия работен ден, следващ изтичането на 14 дена от решението на Съвета на Директорите на БФБ-София АД или 20.08.2007.
Коментар
Коментар