If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
a kvo 6te stnae ako naprimer imam 10 akci sega i gi prodam sega. 6te polu4a li 110 novi akci kat gi pusnat novite akci ? ili si guba pravoto kato gi rodam sega
Хора, как може да не знаете елементарни работи и да търгувате на БФБ. Това е доказателство за това, че куцо и кьораво играят вече на борсата
В този случай тука е балонннн :-x
Нещо не ти ли КРЕЩИ: "johny-bravo мисията приключи! Обратно в базата!" :-x
a kvo 6te stnae ako naprimer imam 10 akci sega i gi prodam sega. 6te polu4a li 110 novi akci kat gi pusnat novite akci ? ili si guba pravoto kato gi rodam sega
Хора, как може да не знаете елементарни работи и да търгувате на БФБ. Това е доказателство за това, че куцо и кьораво играят вече на борсата
emi do sega ne sum o4astval vuv split , za tova pitam. iskam da sum sigoren , a ne posle da me qd
Аз мисля че всеки почва от някъде и не е срамно да се пита. Ако не влизат нови пари на борсата дали ще растем с такива темпове !? Нека да гледаме по философски на нещата...
Първоначално изпратено от johny-bravo
Първоначално изпратено от FinancE_ViruS
da to samoto uveli4enie e 12 kratno , ama nali za vsqka edna akciq ti davat 11 novi , zna4u faktora ne li 11 vmesto 12 ?
Не, защото едната досегашна не ти я вземат :-)
И като ти дадат 11 - ще ти станат 12.
начи 12 ще струват Х/12 лв.
на проведено заседание на Комисията по индексите към БФБ - София АД на 26.09.2007 г. е взето следното решение:
Във връзка с решение за увеличение на капитала на дружеството, взето от общото събрание на акционерите на Захарни заводи АД-Горна Оряховица (борсов код - ZAHZA) на 14.09.2007г., ще бъде извършена корекция в делителя на дружеството в индекса BG 40, като за търговската сесия на 27.09.2007г. ще му се присвои стойност 12.
Считано от 28.09.2007 г. на делителя отново ще му се присвои стойност 1
Коментар