Първоначално изпратено от kons
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Захарни заводи АД (ZHZA / ZAHZA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vlpНовите акции са над 2 млн. И за да има мераклии да ги купят на 15.56 пазарната цена трябва да е поне 18 -19 лв.
Тук има нещо гнило ?!?!?
Някой знае ли кога ще е това увеличение на капитала ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майстораПървоначално изпратено от vlp15.56 доста далечно ми се струва ?!?
проспекта за увеличението мина в кфн на 21/12/2007
ако не успеят да вдигнат цената поне до 15,56 просто увеличение няма да има
едва ли ще има балами да дадат 15,56 за нови акции при условие че могат да си купят от пазара на по-добра цена
освен ако идеята не е да си го запише сам мажоритаря де
ама не ми се вярва
Вчера излязох от тази супер рискова позиция и си взех малко Трейс !!!
Но всеки сам да си предценява !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlp15.56 доста далечно ми се струва ?!?
проспекта за увеличението мина в кфн на 21/12/2007
ако не успеят да вдигнат цената поне до 15,56 просто увеличение няма да има
едва ли ще има балами да дадат 15,56 за нови акции при условие че могат да си купят от пазара на по-добра цена
освен ако идеята не е да си го запише сам мажоритаря де
ама не ми се вярва*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarcoПървоначално изпратено от vlpДнес добре !!!
Дали само тази новинка за спирта е причината ?!?
Нека имаме предвид, че тази "новинка" никак не е без значение. Много са "кът" компаниите, които имат предмет на дейност, както и условия за протичането на ферментационни процеси, свързани с производството на алкохолен полуфабрикат с определено алкохолно съдържание. Произвежданата продукция е уникална. Очевидно тук захарта (и локумът) ще останат на заден план. За сега - толкова.
Мои, неангажиращи мисли. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlpДнес добре !!!
Дали само тази новинка за спирта е причината ?!?
Нека имаме предвид, че тази "новинка" никак не е без значение. Много са "кът" компаниите, които имат предмет на дейност, както и условия за протичането на ферментационни процеси, свързани с производството на алкохолен полуфабрикат с определено алкохолно съдържание. Произвежданата продукция е уникална. Очевидно тук захарта (и локумът) ще останат на заден план. За сега - толкова.
Мои, неангажиращи мисли. Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
щото ако няма цена над 15,56 (или колкото там беше) няма да има увеличение на капитала
толкоз ще е емисионната стойност на новите акции
и тук не влиза цената на правата
при сегашната цена за да е успешно увеличението правата трябва да са с отрицателна цена*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майстораеми някак неприлично ще е да се вдигне отведнъж цената до необходимите 15,56
още 2-3 такива новини и нещата ще си дойдат на мястото
капиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от HankВ кобоса фигурира стария брой акции отпреди увеличението, някой ако прави сметките си с тези бройки така може да гризне дръвцето тука! Абе като се има предвид, че това е официална информация, къде гледат тия от КФН, направо си е заблуда за инвеститора
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrНаскоро ядох локум, произведен от този завод. Същият е какъвто беше и преди 15-20 години, какъвто съм го ял, през Бай-Тошово време ) Даже и опаковката е същата, нищо чудно и едни и същи работнички, да го правят оттогава, та до днес ) Не е лош, пробвайте го ) Акцията и компанията не я коментирам )
Коментар
Коментар