IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Захарни заводи АД (ZHZA / ZAHZA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kons
    Първоначално изпратено от vlp
    Новите акции са над 2 млн. И за да има мераклии да ги купят на 15.56 пазарната цена трябва да е поне 18 -19 лв.
    Тук има нещо гнило ?!?!?
    Някой знае ли кога ще е това увеличение на капитала ?
    Приятел, да не би да те гложди нещо отвътре, след като си излезнал? Аз лично мисля, че по-надолу от тези нива е престъпление да се слиза...Не е препоръка
    Не ме гложди, защото излязох почти на 15 лв. и все още лесно мога да се върна, но ми е ясно, че цената се крепи на тези нива единствено заради предстоящото увеличение на 15.56. Ако не беше то щяхме да видим цени около 11 - 12 лв.

Коментар

• Абе не знам дали има нещо гнило, ама сега нивата са с 1.30 лв. по- ниски.
      Имам интерес по принцип, ама това в сегашния момент прилича на яка изцепка

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
        Новите акции са над 2 млн. И за да има мераклии да ги купят на 15.56 пазарната цена трябва да е поне 18 -19 лв.
        Тук има нещо гнило ?!?!?
        Приятел, да не би да те гложди нещо отвътре, след като си излезнал? Аз лично мисля, че по-надолу от тези нива е престъпление да се слиза...Не е препоръка

Коментар

• Новите акции са над 2 млн. И за да има мераклии да ги купят на 15.56 пазарната цена трябва да е поне 18 -19 лв.
          Тук има нещо гнило ?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
            15.56 доста далечно ми се струва ?!?
            не би трябвало
            проспекта за увеличението мина в кфн на 21/12/2007
            ако не успеят да вдигнат цената поне до 15,56 просто увеличение няма да има
            едва ли ще има балами да дадат 15,56 за нови акции при условие че могат да си купят от пазара на по-добра цена
            освен ако идеята не е да си го запише сам мажоритаря де
            ама не ми се вярва
            Ако наистина си го запише мажоритаря, после познай !!!
            Вчера излязох от тази супер рискова позиция и си взех малко Трейс !!!

Но всеки сам да си предценява !!!

Коментар

15.56 доста далечно ми се струва ?!?
              не би трябвало
              проспекта за увеличението мина в кфн на 21/12/2007
              ако не успеят да вдигнат цената поне до 15,56 просто увеличение няма да има
              едва ли ще има балами да дадат 15,56 за нови акции при условие че могат да си купят от пазара на по-добра цена
              освен ако идеята не е да си го запише сам мажоритаря де
              ама не ми се вярва
              *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
                Днес добре !!!
                Дали само тази новинка за спирта е причината ?!?

Нека имаме предвид, че тази "новинка" никак не е без значение. Много са "кът" компаниите, които имат предмет на дейност, както и условия за протичането на ферментационни процеси, свързани с производството на алкохолен полуфабрикат с определено алкохолно съдържание. Произвежданата продукция е уникална. Очевидно тук захарта (и локумът) ще останат на заден план. За сега - толкова.

Мои, неангажиращи мисли. Успехи!
                Като е толкова модерна тази технология защо миналото лято измря рибата в река Янтра. И си изхвърлят меласата от ечемика направо в реката.

Коментар

• Райфайзен кък ръзвързаха 2 иляди бройки !!!

Коментар

• 15.56 доста далечно ми се струва ?!?

Коментар

Днес добре !!!
                      Дали само тази новинка за спирта е причината ?!?

Нека имаме предвид, че тази "новинка" никак не е без значение. Много са "кът" компаниите, които имат предмет на дейност, както и условия за протичането на ферментационни процеси, свързани с производството на алкохолен полуфабрикат с определено алкохолно съдържание. Произвежданата продукция е уникална. Очевидно тук захарта (и локумът) ще останат на заден план. За сега - толкова.

Мои, неангажиращи мисли. Успехи!
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• щото ако няма цена над 15,56 (или колкото там беше) няма да има увеличение на капитала
                        толкоз ще е емисионната стойност на новите акции
                        и тук не влиза цената на правата
                        при сегашната цена за да е успешно увеличението правата трябва да са с отрицателна цена
                        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

еми някак неприлично ще е да се вдигне отведнъж цената до необходимите 15,56
                          още 2-3 такива новини и нещата ще си дойдат на мястото
                          капиш?
                          Баш Майсторе, аз на принципа "Няма глупави въпроси, има глупави хора дето не задават въпроси." И понеже не съм капиш, а защо цената трябва да се качи до 15,56?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hank
                            В кобоса фигурира стария брой акции отпреди увеличението, някой ако прави сметките си с тези бройки така може да гризне дръвцето тука! Абе като се има предвид, че това е официална информация, къде гледат тия от КФН, направо си е заблуда за инвеститора
                            Абе човек, сори за тъпите ми въпроси, ама какво трябва да означава това? Че който има акции (отпреди решението за увеличение на капитала) ще придобие още автоматично ли? И изобщо - причината за спада е само пазарна (заради корекцията на борсата, защото се качиха 10 пъти, т.н.) или е защото ще се раздадат още акции за настоящите притежатели (разбирай и мен), вследствие на което цената падна? Май по-скоро е първото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Наскоро ядох локум, произведен от този завод. Същият е какъвто беше и преди 15-20 години, какъвто съм го ял, през Бай-Тошово време ) Даже и опаковката е същата, нищо чудно и едни и същи работнички, да го правят оттогава, та до днес ) Не е лош, пробвайте го ) Акцията и компанията не я коментирам )
                              Имаше преди един с орехчета вътре...

Коментар

еми някак неприлично ще е да се вдигне отведнъж цената до необходимите 15,56
                                още 2-3 такива новини и нещата ще си дойдат на мястото
                                капиш?
                                Какво ли ще стане след увеличението обаче ?

Коментар

Working...
                                X