IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Финансовият резултат към 31.12.2010 г. е печалба в размер на 729 004 лева и нараства спрямо миналата година с 101,7% или повече от два пъти.

а аз си пиша ли пиша, дано някой да ме е чел!
    както и да го смятам - дивидента се върти около 0,05ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
      Има много подценени акции на борсата което е нормално след този срив който преживяхме . Но въпросът е дали няма да има нов спад ?
      Aaaaa не така де!Нали си оптимист все пак.Те малко ли се сринаха,че и още искаш.

Коментар

• Има много подценени акции на борсата което е нормално след този срив който преживяхме . Но въпросът е дали няма да има нов спад ?

Коментар

• За да не кажете че съм голословен, ето една справка за това как се движат печалбите на фондовете към средата на годината, та да си направите сметка за отчета след 2 седмици,
          Определено фондовете с много земи ги управляват много по трудно от малките играчи.
          Като пример Булленд макар и с 20 000дка е отдал 91%, докато Адванс макар и с 300 000 е отдал 80%

Ето една от причините големия който струва 1,2лв да дава 0,04ст дивидент, а малкия струващ 0,50ст да дава пак 0,04ст.
          Големия е 50% под счетоводната си стойност, а малкия е 110%, ха да видим кой ще расте повече?
          Attached Files
          Last edited by tony1975; 16.01.2011, 10:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
            Не разбират нищо от това как се прави бизнес.

Не са като някои други , които успяха да си вземат кредити и така хубаво дръпнаха с тези кредити та си гласуват и едни добри разходи за управление и "станаха милионери някои милиционери"
            Точно!

Коментар

• Не разбират нищо от това как се прави бизнес.

Не са като някои други , които успяха да си вземат кредити и така хубаво дръпнаха с тези кредити та си гласуват и едни добри разходи за управление и "станаха милионери някои милиционери"

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Абе те нямат време декларация за конфликт на интереси да попълнят... форуми ще четат

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Само забрави да кажеш, че не препоръчваш нищо, нали ...

Този филм отдавна са го давали в нашите "кина". Не се напъвай, освен ако не държиш да бъдеш поканен "на кафе"!
                  Абе те нямат време декларация за конфликт на интереси да попълнят... форуми ще четат

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
                    Тони тук май само ти си акционер и само ти си пишеш

Абе аз и в БРЕФ-а си пишех сам, а дано пак така да стане!!!

Коментар

• Тони тук май само ти си акционер и само ти си пишеш

Коментар

• Само забрави да кажеш, че не препоръчваш нищо, нали ...

Този филм отдавна са го давали в нашите "кина". Не се напъвай, освен ако не държиш да бъдеш поканен "на кафе"!

Коментар

• а сетихте се!!!
                          размърдаха се купувачите, ама продавачи нема!

Коментар

• аз си направих пакетчето тук, но да кажа за интересуващите се.
                            Продават ми от евро финанс!
                            Дръжте Ланд-а няма да съжалявате, поне 4ст дивидент чакам тая година!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Продадох половината
                              Поздравления

Коментар

• Продадох половината

Коментар

Working...
                                X