IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не зная, но в отчетчето е написано:

"Финансовият резултат към 31.12.2012г. е печалба в размер на 2 489 352 лева и нараства спрямо същия период на миналата година с 131,4%."

Това ще рече - минимален дивидент 0.172 кинта на акция.

Ако не им стигат паричките - имат 9 месеца, за да ги съберат.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Булленд сочат, че Авто Юнион Пропъртис ЕООД разполага с „квалифициран персонал с опит, който познава в дълбочина особеностите на пазара на недвижими имоти“ и че „компанията работи с доказани партньори в своята област“.
      мале мале

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
        То очакванията са хубаво нещо,ама откъде ще вземат кинтите,може и аз нещо да греша......

"........са активите,от които.........433 хил.лв са паричните средства........"

http://www.x3news.com/download/?id=197360

Мнението ми не е препоръка.......
        Хах верно, печалба има пари няма

Коментар

• След контрола и уебсайта и обслужващото дружество в Булленд Инвестмънтс АДСИЦ се смени. Имотната компания съобщи, че заменя Булленд Сървисис ООД с Авто Юнион Пропъртис ЕООД като обслужващо дружество, считано от 1 април 2013 година.

Авто Юнион Пропъртис ЕООД е дружество свързано с едноименния автомобилен подхолдинг на Еврохолд.

Описаната промяна е одобрена от Комисията за финансов надзор с решение от 20 март 2013 година.

Авто Юнион Пропъртис ЕООД е учредено през 2008 година от едноличния собственик на капитала Авто Юнион АД. Дружеството се управлява и представлява от Асен Емануилов Асенов.

Булленд сочат, че Авто Юнион Пропъртис ЕООД разполага с „квалифициран персонал с опит, който познава в дълбочина особеностите на пазара на недвижими имоти“ и че „компанията работи с доказани партньори в своята област“.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
            17-19 стотинки си е напълно реалистично очакване. Само че аз така и не можах да си намеря къде са пукликували този дивидент за разпределение
            То очакванията са хубаво нещо,ама откъде ще вземат кинтите,може и аз нещо да греша......

"........са активите,от които.........433 хил.лв са паричните средства........"

http://www.x3news.com/download/?id=197360

Мнението ми не е препоръка.......

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Импа много в час той, прекрасно знае колко ще е, даже Афонсо му го обясни наскоро, в друга тема май беше.
              Ама са прай на ударен дъртия мискин
              Има да пласира явно още.
              Еййй, голямо шоу тоя форум...кефи

Само ония в политиката ми са много досадни...ма никой пък не ме кара да ходя там.
              Плащат си им на хората, какво да правят...криза.
              Що пък да не си гласуваме 17 стинки?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                ей манипулатори
                погледнете в темата малко по-надолу и на мига ще се изпарят много заблуди за размера на дивидента
                Импа много в час той, прекрасно знае колко ще е, даже Афонсо му го обясни наскоро, в друга тема май беше.
                Ама са прай на ударен дъртия мискин
                Има да пласира явно още.
                Еййй, голямо шоу тоя форум...кефи

Само ония в политиката ми са много досадни...ма никой пък не ме кара да ходя там.
                Плащат си им на хората, какво да правят...криза.

Коментар

• аз тук и на 10стинки съм доволен, по скоро ме притеснява новия курс който ще поеме УД-то, какъв е тоя обект дето купува за 2,5млн. и защо вече не почне с месечно инфо както АТЕРА и Агрофин.

Коментар

• ей манипулатори
                    погледнете в темата малко по-надолу и на мига ще се изпарят много заблуди за размера на дивидента
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

17-19 стотинки си е напълно реалистично очакване. Само че аз така и не можах да си намеря къде са пукликували този дивидент за разпределение
                      Ми както бог даде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ха-ха - представи си да снесат едни 17 стинки.
                        Аз тук също поврътках и изкарах доволна печалба, като се имат предвид скромните обеми - тежестта на Буллендченцето в портфейлът ми е около 3%, хем понапазарувах напоследък още малко.... ама ако раздадат 90% от 2.5 КБ, ще е ного сладко... ще шитнем на 1.38 и после пак ще си земем на около 1.038

Така е хубаво да се прави - аз - нелаком за дивиденти.
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

Отчетът излезна, печалбата е около 2.5 млн лева, което отнесено към пазарната капитализация в момента е 19%. Много добър отчет, само че не мога да намеря колко ще бъде дивидентът на акция, някой да помогне ?
                          Ха-ха - представи си да снесат едни 17 стинки.
                          Аз тук също поврътках и изкарах доволна печалба, като се имат предвид скромните обеми - тежестта на Буллендченцето в портфейлът ми е около 3%, хем понапазарувах напоследък още малко.... ама ако раздадат 90% от 2.5 КБ, ще е ного сладко... ще шитнем на 1.38 и после пак ще си земем на около 1.038

Така е хубаво да се прави - аз - нелаком за дивиденти.

Коментар

• Да видим и какъв ще е новия проект.

Коментар

• Другото, което имам предвид тук е счетоводна цена около 1.50 лева, при пазарна 1.047, много добър бонус - има накъде да расте! . За сравнение с АТЕРА - 2.64 пазарна при 2.79 счет
                              не е препоръка

Коментар

• Аз възнамерявам да изспекулирам няколко хиляди лева, възползвайки се от ситуацията около отчета, в дългосрочен план ще видим
                                Last edited by LuckyYou; 29.03.2013, 22:23.
                                не е препоръка

Коментар

Working...
                                X