Сега купих малко на 2.. да видим след една година няма ли да са поне 3-4-5 а това колко процента е
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе е лоша фирма и бранша е добър. Правил съм добри печалби преди.
коефициентите според мен към момента са... "майка плаче". със 150 хил в каса ... и милионки дългове ... незнам как я виждате в розово картината, дали няма да има още 3г. буксуване на място ???
Ама така е като сте се ошляпали с акции, нали Кире!?. как ще им вземеш сега печалбата, като не си ги продал през 2007 ????
не е препоръка
Между другото Кире, според мен е била много по-лоша фирма, преди да се продаде преди няколко годинки.Last edited by mechka uteshitelka; 13.08.2010, 13:00.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеИ кои са тези коефициенти, които са се получили доста добри ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДоста добри коефиценти се получиха при тая акция. Купих при последното изсипване и съм доволен засега. Мисля, че скоро може да се отпушат нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеА защо им е BMW за 90 хил лв. ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеА на Банев, Бедо, ТИМ знаеш по колко струват колите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеДобро предприятие с коректни мажоритари
Коментар
-
ОК
Доста добри коефиценти се получиха при тая акция. Купих при последното изсипване и съм доволен засега. Мисля, че скоро може да се отпушат нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеИ тази акция от 20 лева отиде на 2
Коментар
Коментар