Първоначално изпратено от Чърчил
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнениеОк ще споделя виждането ми защо не харесвам тази компания за инвестиране.
Като цяло са развити доста добре, даже имаше интервю с изпълнителния директор преди няколко месеца в Капитал. Имат прилична печалба, разпределят редовно дивиденти.
..
.
Мога да си преразгледам сериозно мнението за Унипак ако започнат най-после да изнасят.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупко-рподажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНе знам за Киро, но по-добре, кажи, какво стана с Варна Плод. Държиш ли там още акции ?
Чак толкова дойна кравата не е, ама атрактивни са нивата в моментаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Дори само плюсовете които си изброил стигат за да се инвестира тук, на фона на повечето на БФБ...Компанията е тип дойна крава, така че кой знае какъв ръст не се очаква, но се разчита на пазарен дял и стабилност дори да кажем известна доза антицикличност. Не е тип ракета, но може да се има предвид при диверсификация. А и нивата са добри
Коментар
-
Ок ще споделя виждането ми защо не харесвам тази компания за инвестиране.
Като цяло са развити доста добре, даже имаше интервю с изпълнителния директор преди няколко месеца в Капитал. Имат прилична печалба, разпределят редовно дивиденти.
И сега е ред на нещата, които не ми харесват. Като цяло се търгуват на високи нива спрямо другите компании на БФБ, има далеч по-изгодно сделки в момента. Владеят почти целия пазар в БГ в сегмента в който оперират, т.е. няма много на къде да растат ако не започнат да изнасят или да навлезнат в друг сегмент. Факта, че нямат износ най-много ме притеснява. Това говори, че или не могат (т.е. не са конкурентноспособни) или не искат (което е още по-зле защото говори за липса на поглед върху маркетинга и поглед в перспектива). Мога да си преразгледам сериозно мнението за Унипак ако започнат най-после да изнасят.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупко-рподажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКиро, какво става тук бре ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА баса - отзад. -Разбрахме къде искаш да инвестираш, но какво сме виновни че не намираш койЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи понеже няма кой да те утеши и инвестициони съвети даваш. Да не си сбъркала със сайт за запознанства. Те всички акции ще поскъпнат- иска време, но за утешението не мога да ти помогна.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ познах- все завиране ти е в акъла. Нее .Баса беше за покачване и те направиха 50 процента. А ти търси- Нали знаеш за влака и пътницитеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи не играеш на борсата, а си търсиш май някой да те утеши. Нали ти предложих бас, а ти писа че нищо не се променяПак ще се промени и ще поскъпнат- бас искаш ли. Търси...и при тебе може нещо да се промениЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар