IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
    Дори само плюсовете които си изброил стигат за да се инвестира тук, на фона на повечето на БФБ...Компанията е тип дойна крава, така че кой знае какъв ръст не се очаква, но се разчита на пазарен дял и стабилност дори да кажем известна доза антицикличност. Не е тип ракета, но може да се има предвид при диверсификация. А и нивата са добри
    добре че има толкова головдоници на таз борсичка. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
      Ок ще споделя виждането ми защо не харесвам тази компания за инвестиране.
      Като цяло са развити доста добре, даже имаше интервю с изпълнителния директор преди няколко месеца в Капитал. Имат прилична печалба, разпределят редовно дивиденти.
      ..
      .
      Мога да си преразгледам сериозно мнението за Унипак ако започнат най-после да изнасят.

Това е лично мнение и не е препоръка за покупко-рподажба на ценни книжа.
      Нито са развити добре, нито печалбата е прилична, нито дивидентите са редовни. О, да, те изнасят и какво от това, само разбираме, че си гола вода с информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
        Не знам за Киро, но по-добре, кажи, какво стана с Варна Плод. Държиш ли там още акции ?
        Да, държа там и дори съм на печалба. Но не са огромна част в портфейла ми...

Чак толкова дойна кравата не е, ама атрактивни са нивата в момента
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Дори само плюсовете които си изброил стигат за да се инвестира тук, на фона на повечето на БФБ...Компанията е тип дойна крава, така че кой знае какъв ръст не се очаква, но се разчита на пазарен дял и стабилност дори да кажем известна доза антицикличност. Не е тип ракета, но може да се има предвид при диверсификация. А и нивата са добри

Коментар

• Ок ще споделя виждането ми защо не харесвам тази компания за инвестиране.
            Като цяло са развити доста добре, даже имаше интервю с изпълнителния директор преди няколко месеца в Капитал. Имат прилична печалба, разпределят редовно дивиденти.
            И сега е ред на нещата, които не ми харесват. Като цяло се търгуват на високи нива спрямо другите компании на БФБ, има далеч по-изгодно сделки в момента. Владеят почти целия пазар в БГ в сегмента в който оперират, т.е. няма много на къде да растат ако не започнат да изнасят или да навлезнат в друг сегмент. Факта, че нямат износ най-много ме притеснява. Това говори, че или не могат (т.е. не са конкурентноспособни) или не искат (което е още по-зле защото говори за липса на поглед върху маркетинга и поглед в перспектива). Мога да си преразгледам сериозно мнението за Унипак ако започнат най-после да изнасят.

Това е лично мнение и не е препоръка за покупко-рподажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Киро, какво става тук бре ?!?
              Не знам за Киро, но по-добре, кажи, какво стана с Варна Плод. Държиш ли там още акции ?

Коментар

• Киро, какво става тук бре ?!?
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Лошо аааааа- Хем боли- Хем сърби

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    А баса - отзад. -Разбрахме къде искаш да инвестираш, но какво сме виновни че не намираш кой
                    ходи се лупай където си искаш, аре бегай, не ни занимавай с глупости
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Ти понеже няма кой да те утеши и инвестициони съвети даваш. Да не си сбъркала със сайт за запознанства. Те всички акции ще поскъпнат- иска време, но за утешението не мога да ти помогна.
                      Абе както може да поскъпнат, така може и да скапят. Никой не може да каже със сигурност, А При един софикс 250-300 стой та гледай, какво ли следва за неликвидните буклуци, особено тея които са собственост на мажоритаря с над 60%. Не е препоръка

Коментар

• А баса - отзад. -Разбрахме къде искаш да инвестираш, но какво сме виновни че не намираш кой

Коментар

• Ти понеже няма кой да те утеши и инвестициони съвети даваш. Да не си сбъркала със сайт за запознанства. Те всички акции ще поскъпнат- иска време, но за утешението не мога да ти помогна.

Коментар

Е познах- все завиране ти е в акъла. Нее .Баса беше за покачване и те направиха 50 процента. А ти търси- Нали знаеш за влака и пътниците
                            Не знам какво тр. да знам, но виждам, че можеш да си купиш 1500 бр на 2 кинта, а щом се скътаваш или нямаш толкова или не ти се иска. Е, пита се тогава "що не ги купиш на 2, пък после да ги шиткаш на 3 кинта и 4 кинта на "бунаците", нали си тарикат ?" А баса - отзад.

Коментар

• Е познах- все завиране ти е в акъла. Нее .Баса беше за покачване и те направиха 50 процента. А ти търси- Нали знаеш за влака и пътниците

Коментар

Ти не играеш на борсата, а си търсиш май някой да те утеши. Нали ти предложих бас, а ти писа че нищо не се променяПак ще се промени и ще поскъпнат- бас искаш ли. Търси...и при тебе може нещо да се промени
                                Заври си баса при акциите. Бас за какво, че няма да стигнат 1.80 ли. Ми добре. Вече го спечелих

Коментар

Working...
                                X