Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Тук който имаше да продава продаде, сега остават спекулантите купили на 1,5 да се надцакват кой ще продаде първо за да направят 10-12% и поради тази причина не очаквам скоро да мръдне цената, но в по-дълъг период акцията ми се струва с висок потенциал за удвояване на текущата цена. Дано покрай сделките предната седмица да се увеличи ликвидността.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениетам където има гърци не пипам
само да не стане както при пътя-да затвориш позицията с еди каква си загуба
Коментар
-
Кире, баса не ме топли душице твърдоглава. Славата не ме топли. Онова което дървената ти и корава тимберица не искаше, да разбере, е отговорът на въпроса: "Защо да зареждам на 2 лв, като може и да успея с 33% по-евтино". Те това е нещото от което баба ти меца не пропусна да се възползва. А басове си измисляй всякакви и ти подказах, за какво можеш да си ги ползваш !Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеНяма ли кой дая извади 5 бона да освободи пътя?
пътя е отворен
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение3300 остават от пакета на Статус
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСофкома добре го продадоха. Това е една доста надценена акция спрямо текущите нива. Унипак е същата работа. Ръст тук се съмнявам да видим следващите 12 месеца.
P/S e 0.17, а P/E (T4Q) 6.74
А печалбата има реален шанс да се покачи последните 2 трим, и P/E спокойно може да ти падне на 3-4....
P/B (LQ) 0.39
Коментар
Коментар