If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е хикс как да смятам финансовите показатели на HLEV, тъй като увеличиха капитала си в средата на 2005 г., но без да привличат нови средства, а чисто счетоводно (за сметка на неразпределената печалба)? Някой съвет ще съм благодарен!
pinko-rp разписката и дивидента си ги взимаш в момента единствено и само от офиса на Златен лев АД в София. Ако си си взел старата депозитарна разписка сега ще получиш нова с новото увеличение от 25 бр. акции по 1 лв. номинал., ако не си си взел нищо хората ще ти дадът и старите депозитарни разписки на Холдинга и на ИД Златен лев. и ако не си си взел дивидента за 25 бр. акции е 4,65 лв.
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Zlaten lev rabotqt i s bulbank no samo s opredeleni klonove opitai tam .. no nai dobre zvunni edin telefon v zlaten lev .. predi da pravish kakvoto i da e 9654511.
Получих 2 отговора на един и същ въпрос:
1/ В офис на ИП (така или иначе в Централния Депозитар не мога да отида), което аз разбирам под офис на който и да е посредник !
2/ В офиса на точно определения ИП - Златен лев Брокери !
Ще съм много благодарен, ако уточните кое от двете е вярно, за да знам дали ще се наложи да ходя до София или не?!?
Коментар