IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво някой се побърка но ще повръща после HLEV > GAMZA , направо се изумявам от действията на някои играчи
    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Много ми е хикс как да смятам финансовите показатели на HLEV, тъй като увеличиха капитала си в средата на 2005 г., но без да привличат нови средства, а чисто счетоводно (за сметка на неразпределената печалба)? Някой съвет ще съм благодарен!

Коментар

• Вече го виждам HLEV на кобоса, успех в търговията на всички за утре

Коментар

• Пепи - ти няма ли да се включиш тука нали си на всяка манджа мерудия, или поне едно мнение кажи като компетентен инвеститор

Коментар

• Да ти е честит

Коментар

• Хе-хе, аз пък от днес си имам Истински Златен Лев... :-)
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• айдеее, в петък ще си правим купона

Коментар

• Виждам че пак сте приготвили големите кошници само гледайте да не ги напълните със скъпички акции

Коментар

• okolo 3 lv

Коментар

• V petyk po4vame. Daite nqkakvi prognozi.

Коментар

• Тази работа става всеки работен ден от 10-14 часа

Коментар

• pinko-rp разписката и дивидента си ги взимаш в момента единствено и само от офиса на Златен лев АД в София. Ако си си взел старата депозитарна разписка сега ще получиш нова с новото увеличение от 25 бр. акции по 1 лв. номинал., ако не си си взел нищо хората ще ти дадът и старите депозитарни разписки на Холдинга и на ИД Златен лев. и ако не си си взел дивидента за 25 бр. акции е 4,65 лв.

Коментар

• Blagodarq vi za otgovorite!
                            Naistina nai-dobre e da govorq sys Zlaten Lev Brokeri, a ne da gadaem kakvi sa podrobnostite po vyprosa!

Коментар

• Zlaten lev rabotqt i s bulbank no samo s opredeleni klonove opitai tam .. no nai dobre zvunni edin telefon v zlaten lev .. predi da pravish kakvoto i da e 9654511.

Коментар

• Получих 2 отговора на един и същ въпрос:
                                1/ В офис на ИП (така или иначе в Централния Депозитар не мога да отида), което аз разбирам под офис на който и да е посредник !
                                2/ В офиса на точно определения ИП - Златен лев Брокери !

Ще съм много благодарен, ако уточните кое от двете е вярно, за да знам дали ще се наложи да ходя до София или не?!?

Коментар

Working...
                                X