Какво става днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Мечо, я се радвам че съм създал малко убаво впечатление у теб. Тва де го казах, че ми се видиш от майсторите, не е на майтап, ама нали така си ги приказвам двусмислено, затва некой път трудно се разбира.
Па некой път и я като си ги прочета и я се смея, чак и кучето разсмивам Ама по-убаво 2-3 и 4смислено, отколкото некоя глоба от КФН да ме завари неподготвен Тея -шашавите и Господ ги пазил разправат Па тука излянах, че исках да гона некои други акции, тая ми поомръзна, не че е лоша, я много се радвам кога изляна от некоя акция тя да скочи, не съжалевам, как некои момчета погрешно прават. Требе си оборот да има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърМечо, ама май и ти си майстор, Я почвам да се вслушвам вече от майсторите. И специално тия де ги сещам, че са майстори, че внимавам да ги не дразня случайно.
Даже днеска рекох и ги отсекох - изфучках ги тея акции, имам си печалбичка стига ми, не съм лаком
P.S. В интерес на истината - цената може и да върне, защото по всичко личи, че корекцията ще се позабави.
Много ме кефи изказът ти. Първите няколко дни ми отнемаше 5 минути докато ти прочета постингите, но вече влизам във форма.Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
Дъщерното дружество на Златен лев Холдинг АД-София - Карат Електроникс АД, е спечелило обществена поръчка за доставка на електромери, обявена от CEZ България – собственик на електроразпределителните дружества “София-област”, “Столично” и “Плевен”, става ясно от съобщение, публикувано на БФБ-София.
Общата поръчка е за 195 хил. електромера и е на стойност над 6,4 млн. лв. Изпълнението й ще продължи най-малко 20 месеца по предварително установен график.
Златен лев Холдинг притежава 95 на сто от капитала на Карат Електроникс АД-Велико Търново. Холдингът притежава инвестиции и в 6 други дружества, сред които Елпром-Елин АД (93% участие), Златен лев Брокери ООД (60%), Враца-Старт АД (99%), Новалис АД-Пазарджик (98 на сто от капитала), Златен лев Трейдинг ЕООД (100%) и Водица Ботълинг ООД (90%).
Към 30 юни основният капитал на холдинга е 6,471 млн. лв., а собственият достига 16,645 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enеее чак па цената по 3 е малко множко, ама като гледам как скачат другите холдинги дето са по големи дървета ми се струва че и тук ще има приятни изненади. чао засега от мен, почивайте пък в понеделник ще му мислим, аз си мисля да натоваря още точно преди отчета, който както всички очакваме да е супер
Ако не поскъпне значимо до годишния отчет , тогава ще го направи.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар