IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво става днес?

Коментар

• Последните дни тук стана голяма промоция , а печалбата не е лоша.

НАСАМ НАРОДЕ НА ЕВТИНИЯТА !!!

Коментар

• Мечо, я се радвам че съм създал малко убаво впечатление у теб. Тва де го казах, че ми се видиш от майсторите, не е на майтап, ама нали така си ги приказвам двусмислено, затва некой път трудно се разбира.
        Па некой път и я като си ги прочета и я се смея, чак и кучето разсмивам Ама по-убаво 2-3 и 4смислено, отколкото некоя глоба от КФН да ме завари неподготвен Тея -шашавите и Господ ги пазил разправат Па тука излянах, че исках да гона некои други акции, тая ми поомръзна, не че е лоша, я много се радвам кога изляна от некоя акция тя да скочи, не съжалевам, как некои момчета погрешно прават. Требе си оборот да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
          Мечо, ама май и ти си майстор, Я почвам да се вслушвам вече от майсторите. И специално тия де ги сещам, че са майстори, че внимавам да ги не дразня случайно.
          Даже днеска рекох и ги отсекох - изфучках ги тея акции, имам си печалбичка стига ми, не съм лаком
          Сега като го чета и установявам, че е доста двусмислено.

P.S. В интерес на истината - цената може и да върне, защото по всичко личи, че корекцията ще се позабави.
          Много ме кефи изказът ти. Първите няколко дни ми отнемаше 5 минути докато ти прочета постингите, но вече влизам във форма.
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Мечо, ама май и ти си майстор, Я почвам да се вслушвам вече от майсторите. И специално тия де ги сещам, че са майстори, че внимавам да ги не дразня случайно.
            Даже днеска рекох и ги отсекох - изфучках ги тея акции, имам си печалбичка стига ми, не съм лаком

Коментар

• Ще разбереш!!!

Коментар

• ако, както казвате, е хубав отчетът - на какво се дължи това падане на цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Симона
                  Отчета според мен напълно оправда очакванията. С такава хубава печалба цената може спокойно да се разходи до 3 лева.

Без коментар![/b]
                  Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Отчетът е интересен, надявам се утре пазарът да го оцени подобаващо!

Коментар

• Печалбата е добра, но мисля, че увеличаването на НСА на една акция на 3,33 лв. е най-хубавата новина, въпреки че пак са преоценили портфейла консервативно - надявам се в годишния НСА да е още нагоре.

Коментар

• Отчета според мен напълно оправда очакванията. С такава хубава печалба цената може спокойно да се разходи до 3 лева.

Коментар

• именно, затова използвах временния спад да понапълня

не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Дъщерното дружество на Златен лев Холдинг АД-София - Карат Електроникс АД, е спечелило обществена поръчка за доставка на електромери, обявена от CEZ България – собственик на електроразпределителните дружества “София-област”, “Столично” и “Плевен”, става ясно от съобщение, публикувано на БФБ-София.

Общата поръчка е за 195 хил. електромера и е на стойност над 6,4 млн. лв. Изпълнението й ще продължи най-малко 20 месеца по предварително установен график.

Златен лев Холдинг притежава 95 на сто от капитала на Карат Електроникс АД-Велико Търново. Холдингът притежава инвестиции и в 6 други дружества, сред които Елпром-Елин АД (93% участие), Златен лев Брокери ООД (60%), Враца-Старт АД (99%), Новалис АД-Пазарджик (98 на сто от капитала), Златен лев Трейдинг ЕООД (100%) и Водица Ботълинг ООД (90%).

Към 30 юни основният капитал на холдинга е 6,471 млн. лв., а собственият достига 16,645 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en
                              еее чак па цената по 3 е малко множко, ама като гледам как скачат другите холдинги дето са по големи дървета ми се струва че и тук ще има приятни изненади. чао засега от мен, почивайте пък в понеделник ще му мислим, аз си мисля да натоваря още точно преди отчета, който както всички очакваме да е супер
                              Според мен 3 лева изобщо не е множко. Счетоводната му стойност е над 3 лева , а голяма част от активите му са оценени много консервативно, в пъти под пазарната цена към момента.
                              Ако не поскъпне значимо до годишния отчет , тогава ще го направи.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• az li4no go vijdam mejdu 2.5 - 3 lv ... malko akcii sa i lesno shte se vdigne pri dobur ot4et

Коментар

Working...
                                X