Кога ще дават дивидента,че и на мен вече ми се пие. !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Дивидента е приличен като процент от текущата пазарна цена.
Спомням си преди време тук спорихме кой отчет е по важен , отчета на холдинга който е на печалба или консолидирания който за 2006 беше на загуба.
Е все пак маи отчета на холдинга бие мишки след като и дивидент ще пуснатНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Десислава
Решение за разпределение на финансов резултат: от цялата печалба на дружеството за годината в размер на 1 239 000 лв., след приспадане на необходимите законови резерви сума в размер на 648 196 лв. да бъде заделена за изплащане на дивидент като размера му се определя на 0.10 лв. за всяка акция с номинал от един лев, а остатъка до пълния размер на реализираната печалба за годината бъде отнесен като неразпределена печалба;
Коментар
-
Мисля че от Холдинга също има също 25 акции с номинал левче , защото през годините по мои спомени се случи следното:
1. Получава 25 акции с номинал 0.20 ст
2. Заради промени в ТЗ се укрупняват акциите и стават 5 акции с номинал 1 лев.
3. Увеличение на капитала за сметка на резервите и неразпределената печалба и на всяка акция по 4 нови.
и така стават 25 акции с номинал по 1 лев.
Ако греша , нека някои ме поправи....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от krasiiмой роднина има акции от масовата приватизация на златен лев,можете ли да ми кажете дали има някакви дивиденти за тия години и ако има от къде може да си ги получи.извинявам се,че ви отклонявам от темата
Преди години фонда се раздели на две.
Коментар
Коментар