IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога ще дават дивидента,че и на мен вече ми се пие. !!!

Коментар

• Какво става със събранието!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh^dow
        ще взема 100 лв от тук?-чудо
        Хе хе и аз като теб.....да се съберем да ги изпием някъде
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Някой е хвърлял боб какъв ще е отчета май . А с дивидента и мен ме изненадаха приятно

Коментар

• Дивидента е приличен като процент от текущата пазарна цена.
            Спомням си преди време тук спорихме кой отчет е по важен , отчета на холдинга който е на печалба или консолидирания който за 2006 беше на загуба.
            Е все пак маи отчета на холдинга бие мишки след като и дивидент ще пуснат

Коментар

• Някои ще вземем и повече!!!

Коментар

• ще взема 100 лв от тук?-чудо

Коментар

• Решение за разпределение на финансов резултат: от цялата печалба на дружеството за годината в размер на 1 239 000 лв., след приспадане на необходимите законови резерви сума в размер на 648 196 лв. да бъде заделена за изплащане на дивидент като размера му се определя на 0.10 лв. за всяка акция с номинал от един лев, а остатъка до пълния размер на реализираната печалба за годината бъде отнесен като неразпределена печалба;

Коментар

• Да очакваме ли добьр тримесечен отчет??? Някакви мнения...

Коментар

• рано или късно ще се оцени подобаващо дружеството и цената ще е съвсем друга, аз лично мисля, че това е една от бъдещите ракети

Коментар

• Абе кво стана с електромерите ???

Коментар

• Що се присетихте за тия акции точно сега?
                          Да не би да сте чули нещо?

Коментар

• Марков е много прав. Точно така беше.

Коментар

• Мисля че от Холдинга също има също 25 акции с номинал левче , защото през годините по мои спомени се случи следното:

1. Получава 25 акции с номинал 0.20 ст
                              2. Заради промени в ТЗ се укрупняват акциите и стават 5 акции с номинал 1 лев.
                              3. Увеличение на капитала за сметка на резервите и неразпределената печалба и на всяка акция по 4 нови.
                              и така стават 25 акции с номинал по 1 лев.

Ако греша , нека някои ме поправи....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                                Първоначално изпратено от krasii
                                мой роднина има акции от масовата приватизация на златен лев,можете ли да ми кажете дали има някакви дивиденти за тия години и ако има от къде може да си ги получи.извинявам се,че ви отклонявам от темата
                                Към сегашния момент за всяка акция от фонда сега има 1 акция от Холдинг Златен лев и 1 от Инвестиционно дружество Златен лев.
                                Преди години фонда се раздели на две.
                                mislia che ako e igral s cialata bonova knijka tribva da ima 25 LEV i 5 HLEV mai, dividentite ot LEV sa si otishli veche s iztichaneto na petgodishnata davnost

Коментар

Working...
                                X