ХДПАТ ,но съм забравил как се играе покер!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prodigalТо поне се разучава лесно - отчетите са разбираеми и изчерпателни. Виж сайта не дава достатъчна информация (както и 90% от сайтовете на публичните ни дружества за голямо съжаление).
kosuma, ако е вярно това за водата предполагам, че отчета няма да е лош (от там идваха основните загуби напоследък). То и отчета за шестмесечието беше добър, но докато се мъдри загуба хората не гледат много тенденцията.
П.С. Не влизайте в сайта на Водица с усилен звук на колоните
а това е въпросната водица и това за колонките е много вярно!
колкото повече информация...
толкоз по-малко манипулация!
защото мислейки реалистично ние сме лишени и от информация за вземане на инвестиционни решения...сайта на дружеството е това, което може да ти даде нова визия и в двете посоки - друго е да си видиш инвестицията. Кой пазарува само по написаното на етикета!!!???
сайта на всяко уважаващо се дружество е много, много важен!
дано влезе някоя поправка и да се задължат да имат сайтове!!!
не притежавам акции
Коментар
-
То поне се разучава лесно - отчетите са разбираеми и изчерпателни. Виж сайта не дава достатъчна информация (както и 90% от сайтовете на публичните ни дружества за голямо съжаление).
kosuma, ако е вярно това за водата предполагам, че отчета няма да е лош (от там идваха основните загуби напоследък). То и отчета за шестмесечието беше добър, но докато се мъдри загуба хората не гледат много тенденцията.
П.С. Не влизайте в сайта на Водица с усилен звук на колоните
Коментар
-
Колеги и тук някой ще реват и ще съжеляват , че сe включват доста късно.Ако се чудите какво ще промени печалбата на 9 месечния отчет, спрямо същия период на 2006 г. това е топлото време и голямата печалба от "ВОДИЦА БОТЪЛИНГ" АД, С. ВОДИЦА, ОБЛ. В. ТЪРНОВО.
Не препоръчвам емоционални покупки,препоръчвам разучаване на дружеството.
Имам акции.МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Аз се замислям кое е по-вероятно: планината да отиде при Мохамед или Мохамед да отиде при планината? Под Мохамед имам в предвид холдинга а пазарът е планината. Ако някой погледне уеб страницата му и види какво притежава, може да се убеди, че в момента холдинга се търгува на малка част от стойността на активите си.
Коментар
Коментар