IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХДПАТ ,но съм забравил как се играе покер!!!

Коментар

• то на ХИМКО е още по-ниска ,но ХДПАТ прави по-голяма доходност нищо ,че е 38 000 лв.Тука се гледат други работи:-)

Коментар

• Цената е ниска и при добър отчет има на къде да расте не е като при други дружества дето са се извисили в облаците!

Коментар

• Гуугле , слез от околовръсното защото неразбрах каква ти е играта.
          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
            То поне се разучава лесно - отчетите са разбираеми и изчерпателни. Виж сайта не дава достатъчна информация (както и 90% от сайтовете на публичните ни дружества за голямо съжаление).

kosuma, ако е вярно това за водата предполагам, че отчета няма да е лош (от там идваха основните загуби напоследък). То и отчета за шестмесечието беше добър, но докато се мъдри загуба хората не гледат много тенденцията.

П.С. Не влизайте в сайта на Водица с усилен звук на колоните
            http://voditza.com/
            а това е въпросната водица и това за колонките е много вярно!
            колкото повече информация...
            толкоз по-малко манипулация!

защото мислейки реалистично ние сме лишени и от информация за вземане на инвестиционни решения...сайта на дружеството е това, което може да ти даде нова визия и в двете посоки - друго е да си видиш инвестицията. Кой пазарува само по написаното на етикета!!!???
            сайта на всяко уважаващо се дружество е много, много важен!
            дано влезе някоя поправка и да се задължат да имат сайтове!!!

не притежавам акции

Коментар

• Ами много си се удървил,затова си избягал!!!

Коментар

• Еее доживяхме този дървен холдинг да се раздвижи,аз лично отдавна излязох от тук.:-)

Коментар

• :-)

Коментар

• :-)

Коментар

• Ами NEOH i ZEM ако бъдат преоценени

не е препорака а ... надежда

Коментар

• То поне се разучава лесно - отчетите са разбираеми и изчерпателни. Виж сайта не дава достатъчна информация (както и 90% от сайтовете на публичните ни дружества за голямо съжаление).

kosuma, ако е вярно това за водата предполагам, че отчета няма да е лош (от там идваха основните загуби напоследък). То и отчета за шестмесечието беше добър, но докато се мъдри загуба хората не гледат много тенденцията.

П.С. Не влизайте в сайта на Водица с усилен звук на колоните

Коментар

• Колеги и тук някой ще реват и ще съжеляват , че сe включват доста късно.Ако се чудите какво ще промени печалбата на 9 месечния отчет, спрямо същия период на 2006 г. това е топлото време и голямата печалба от "ВОДИЦА БОТЪЛИНГ" АД, С. ВОДИЦА, ОБЛ. В. ТЪРНОВО.

Не препоръчвам емоционални покупки,препоръчвам разучаване на дружеството.
                          Имам акции.
                          МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Не се ядосвай. Отдавна фундамента на БФБ е мръсна дума ))

Коментар

• Аз се замислям кое е по-вероятно: планината да отиде при Мохамед или Мохамед да отиде при планината? Под Мохамед имам в предвид холдинга а пазарът е планината. Ако някой погледне уеб страницата му и види какво притежава, може да се убеди, че в момента холдинга се търгува на малка част от стойността на активите си.

Коментар

• Tuka malko poiztania predlaganeto .

Коментар

Working...
                                X