IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дали си струва да се влиза на текущите нива? Как виждате развитието тук в следващата година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Михаела
      Тук капитализацията стана колкото пакета в Неохим. Да не говорим за другите инвестиции. А и добро предлагане се заформя, жалко че ми свършиха парите
      Купувай душке че си е е...ло майката
      Тук имам едни 1000 броя ако искаш твои са ....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• По тая позиция какво става, някво раздвижване няма ли........

Дъщерно на Златен лев холдинг с договор за 1 млн. лв. с EVN България26.08.2008 11:06 (3Z3 / HLEV)

Карат Електроникс АД, дъщерно дружество на Златен лев холдинг АД, спечели търг за изработка и доставка на монофазни електромери за електроразпределително дружество ЕВН България Електроразпределение АД, съобщи Златен лев холдинг чрез БФБ-София.

Крайният срок за изпълнение на поръчката е декември 2008 г. Договорът е на стойност над 1 млн лева.

През месец март тази година Карат Електроникс спечели търг за изработка и доставка на 60 хил. броя монофазни електромери за електроразпределително дружество ЧЕЗ Груп. Крайният срок за изпълнение на поръчката е март 2009 г. Договорът е на стойност над 1,8 млн. лева.

Заводът е специализиран в производството на статични електромери и електронни касови апарати с фискална памет. Продукцията му се изнася в Румъния и Сърбия. Приходите от продажби за 2007 г. са 5,4 млн. лв., а ръстът им в сравнение с предходния период е 47%. Великотърновското предприятие осигурява близо 150 работни места.

Карат Електроникс е включено в инвестиционния портфейл на Златен лев Холдинг и е едно от седемте дружества с над 90% дялово участие на холдинга.

До момента акциите на Златен лев Холдинг губят 2,07% от стойността си, след като по позицията бяха прехвърлени 25 дяла при цена 1,37 лева.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Тук капитализацията стана колкото пакета в Неохим. Да не говорим за другите инвестиции. А и добро предлагане се заформя, жалко че ми свършиха парите

Коментар

• И аз получавах дивиденти!!!През това време хората правиха пари!!!Сега дадох на други да получават дивиденти!!!

Коментар

• Вие тука получихте ли си дивидента по сметките?
              Според сайта им изплащането почва от 27.08. - гледам имам увеличение на салдото.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                Първоначално изпратено от Михаела
                Първоначално изпратено от mapadona
                спокойно, скоро няма да скочи
                Откакто каза, че няма да скочи, цената е над 10% нагоре. А и си остава ниска - само пакета в Неохим е над половината от капитализацията. Тук ако добре си изиграят картите може да се повтори Добруджа холдинг.
                Михаела, не се връзвай на глуповати провокации!
                Холдинга се развива много добре! И това неизбежно ще се отрази и в цената на акциите!
                Усмихнат ден ти пожелавам!
                +1
                разгледай и сайта им и в никакъв случай не се влияй от глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Михаела
                  Първоначално изпратено от mapadona
                  Откакто каза, че няма да скочи, цената е над 10% нагоре. А и си остава ниска - само пакета в Неохим е над половината от капитализацията. Тук ако добре си изиграят картите може да се повтори Добруджа холдинг.
                  Михаела, не се връзвай на глуповати провокации!

Холдинга се развива много добре! И това неизбежно ще се отрази и в цената на акциите!

Усмихнат ден ти пожелавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona

Коментар

• спокойно, скоро няма да скочи

Коментар

• И може да има защо

Коментар

• Скъпа, сътласен съм с теб, ако искаш ми вярвай имам голямо желание такива подценени акции да скочат, но пазара не ги оценява така както ние с теб.

Коментар

• Играх си да смятам основните пакети на холдинга:

Неохим - 4.3 млн лева
                            Елпром ЗЕМ - 1.3 млн
                            Биовет - 1.3 млн
                            Кеш - 750 хиляди (към тримесечието).

Само тези неща струват 1.33 лева на акция по текущи цени. Отделно мажоритарните пакети, вземанията и по-малки пакети от ПИБ, Гагарин БТ и други.

Коментар

• Тази акция я следя от две години, но нещо няма сили за ръст, а и мажоритаря май не е заинтересован от повишаване на пазарната му капитализация.

Коментар

• В дела няма нищо лошо - само дето собственика му е калпав А дивидента да ви е халал - мерси от златни кинти.

Коментар

Working...
                                X