IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Точно! При мен този праг е 4-5%, но и това е много за ликвидността на тази акция
    Банк(д)ите в БГ най-обичат когато им признаят, че са в криза, т.е. - сега!
    Това е като вик "Ягмаа" по времето на султан Селим iii.
    Ако некой от бедните депозанти разбере, че тука(БФБ) има печлби от сорта - 35 ст. за 50 ст. ще стане страшно
    Хората бяха разбрали за ДЗИ банк, когато даваше най-висока лихва, после - за ПИБ и КТБ.
    Часовникът цъка
    Не е препоръка за търговия с ЦК!
    Last edited by onakilev; 27.01.2015, 23:43.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      ... За мен нещо си струва ако е поне 15-20% от портфейла, иначе само си създаваме емоции
      ...
      Точно! При мен този праг е 4-5%, но и това е много за ликвидността на тази акция

Коментар

И на теб ли ти е интересна тази акция?
        И аз я заглеждах, но не съм правил задълбочен анализ. Приятел обаче, който е правил, ми сподели че се е отказал да купува, защото освен кеша почни нищо друго читаво нямало зад нея и си е долу-горе на цената.
        И аз се отказах, особено при толкова други алтернативи на БФБ...
        Навремето ме зариваха с тая акция на 50 стинки. Следващите две поредни години по около 30 стотинки дивиденти. Новината че бяха продали водица ботълинг и бъдещият дивидент от 35 стотинки си седеше а продавачите се бутат като невидели да продават на 50. И тогава много се чудех защо така. Сега пак не ми е ясно защо се продава така бясно. Гледах историята на новия мажо -зенит агрохолд. при тях положението е същото като в златен лев. Имат читава история хората.Проблема е че акцията не е ликвидна. Няма да ти пасва на стила, така че добре че си я разкарал да не я мислиш. За мен нещо си струва ако е поне 15-20% от портфейла, иначе само си създаваме емоции
        А относно дали си е на цената не знам, но само кеша и акциите им в Неохим покриват ПК. Другото е бонус. От друга страна мога да ти изброя още поне 5 такива компании, така че това едва ли е толкова важно
        Last edited by Alonso; 27.01.2015, 20:53.
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• За последните 4 г. са дали 0.7575 лв. дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Извинете, че се намесвам, но не ми стана ясно ...
            Продадохте?
            Да, бях купил малко, но после се отказах от позицията. Приятеля ми си е скептик и нищо чудно да ме е подвел... затова и ми е интересно и мнението на други успешни играчи

Коментар

Добре де, ще си призная. Аз съм виновен за малко над половината от тая "беля"
              Извинете, че се намесвам, но не ми стана ясно ...
              Продадохте?
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                А стана ли ясен купувача на онези 5%? В екстрите виждам само че "Актив мениджмънт" са ги продали.
                И на теб ли ти е интересна тази акция?
                И аз я заглеждах, но не съм правил задълбочен анализ. Приятел обаче, който е правил, ми сподели че се е отказал да купува, защото освен кеша почни нищо друго читаво нямало зад нея и си е долу-горе на цената.
                И аз се отказах, особено при толкова други алтернативи на БФБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  - На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява,че в Дружеството е постъпило уведомление по чл. 145 от ЗППЦК от „Актив Мениджмънт” ООД, с което информира, че на 09 декември 2014г. е придобило 1 569 900 броя акции съставляващи 24,22 % от капитала на „Златен лев холдинг” АД. Придобиването е в резултат на преобразуване чрез вливане на „Изола Бългериан Инвестмънтс” ЕООД в „Актив Мениджмънт” ООД.
                  А стана ли ясен купувача на онези 5%? В екстрите виждам само че "Актив мениджмънт" са ги продали.
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• - На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява,че в Дружеството е постъпило уведомление по чл. 145 от ЗППЦК от „Актив Мениджмънт” ООД, с което информира, че на 09 декември 2014г. е придобило 1 569 900 броя акции съставляващи 24,22 % от капитала на „Златен лев холдинг” АД. Придобиването е в резултат на преобразуване чрез вливане на „Изола Бългериан Инвестмънтс” ЕООД в „Актив Мениджмънт” ООД.

Коментар

• Не заслужихме ли да ни сменят пазара? Има и количество и брой сделки

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Това днес вече над 5% от капитала бяха, щом взеха и пакетите да минават добре, явно развръзката наближава
                        Ами институционалните смятат по-бавно, но явно и техните сметки показват резултат като нашите

Коментар

• Това днес вече над 5% от капитала бяха, щом взеха и пакетите да минават добре, явно развръзката наближава

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            - за 1 ден = 32 050 бр/ак - бяха агресивно изкупени, - без мое участие ! И БЕЗ ПРЕПОРЪКА
                            Добре де, ще си призная. Аз съм виновен за малко над половината от тая "беля"

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
                              ДА БЪДЕМ ПО ТОЧНИ ;-
                              - за 3 месеца = 124 378 бр/ак.
                              - за 1 месец = 120 092 бр/ак.
                              - за 5 дни = 67 621бр./ак. - и всичко това е изсипано от първо през ПФБК с добавка последни от ПИБ.
                              - за 1 ден = 32 050 бр/ак - бяха агресивно изкупени, - без мое участие ! И БЕЗ ПРЕПОРЪКА
                              Last edited by inta53; 06.12.2014, 21:22.

Коментар

• Айде ....Ъп ъп сега
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X