IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
    Ако ви набутат акциите на 1,45 и после не дадат дивидент, а откраднат парите, хич няма да се смея
    Има два читави холдинга, що се касае до дивидентите - Златен лев и Стара планина. Лично мнение!

Коментар

Ако ви набутат акциите на 1,45 и после не дадат дивидент, а откраднат парите, хич няма да се смея
      Eeeee, много грубо

Коментар

• Дали ще минат 100 000 Артий днес?

Коментар

• Да шансът да направят издънка е малък, но точно затова ще бъде историческо

Коментар

• Дружеството има история. Има платени дивиденти. По трудно е да пишеш глупости, отколкото да провериш.

Коментар

Винаги ще се появи някой хейтър, няма как...
              Решението е на СД на холдинга, който предлага това да се гласува на ОСА - т.е. ти смяташ, че ще гласуват против решението си
              Голям смях!!!

Коментар

• Ако ви набутат акциите на 1,45 и после не дадат дивидент, а откраднат парите, хич няма да се смея

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  Ликвидация братко... Ликвидация очаквам.

Но моите бройки съм ги взел на средна около 65ст.
                  Е, ама защо не каза по-рано
                  Това коренно променя цялата фактическа ситуация!

Апропо, носи се градска мълва, че един виден столичен адвокат (наказателен) произнесъл тези думи, когато клиентът му (доказан бандит и престъпник), изсипал безмълвно една торба с едри пари на масата. Иначе бил хванат на място и с неопровержими доказателства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение

Доста сладко ще е ако е ликвидация. Само 2% от Неохим са над 2 млн. лв. по текущи цени. А дружеството очаква доста добър ръст за настоящата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                      A аз на тези дето купуват
                      Ясни ни са и едните и дргите
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Лично аз не мога да схвана ентусиазма на купувачите. При цена 1,48 като извадим дивидента остава капитализация от малко над 5 милиона. Въпроса е какво ще има след това в дружеството, че да оправдава тази оценка. Гледам консолидираният отчет за 2014 сочи приходи от дейност 1,7 милиона лева или П/С около 3. Освен това ЕБИТДА е около нула. Въпроса е какво положително развитие очаквате в оставащият бизнес на холдинга, че да оправдаете тази цена?
                        Естествено това не е препоръка а лична субективна гледна точка към ситуацията. Успех в търговията.

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Лично аз не мога да схвана ентусиазма на купувачите. При цена 1,48 като извадим дивидента остава капитализация от малко над 5 милиона. Въпроса е какво ще има след това в дружеството, че да оправдава тази оценка. Гледам консолидираният отчет за 2014 сочи приходи от дейност 1,7 милиона лева или П/С около 3. Освен това ЕБИТДА е около нула. Въпроса е какво положително развитие очаквате в оставащият бизнес на холдинга, че да оправдаете тази цена?
                          Естествено това не е препоръка а лична субективна гледна точка към ситуацията. Успех в търговията.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                            A аз на тези дето купуват
                            Необходимо беше да се чуе и такава приказка, ... защото ентусиазмът за покупки не не стихва, но и ентусиазмът за продажби не пада.

Коментар

• на около 1.70 1.80 ще го направят

Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
                              направиха си дивиденту

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                                аз им се чудя на тия които продават
                                Въпрос на сметки, аз лично преди да влезна в дадена позиция си поставям цена, при която бих продал. Разбира се, в зависимост от събитията тази цена може да се промени докато държа позицията, но веднъж бъде ли достигната, продавам

Има едно страхотно аниме, Spice and Wolf и имаше серия от епизоди с покачваща се цена на pyrite, която ми напомня на ситуацията тук. Идеята е да продадеш на цена, която те устройва и да се опиташ да не се ядосваш ако продължава да се вдига. Винаги го има и риска цената да се срине преди да достигне желаното ниво все пак
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X