А не виждате ли че само наемите на една седма от площта на сградата са почти 58 хил.годишно. Можеш да изчислиш приблизително не струва ли 5 млн само това предприятие. Изплатили са ми се от дивиденти за десет години. Нямам много, дори съм продал някога малко, но когато ги взех на 46 ст. само след месец обявиха дивидент от 36 ст.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеЯвно имат интересни активи: https://www.novalis-bg.com/?cid=5
От 2010г. до сега можеш ли сметна какво им е донесла въпросната централа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКаква е фундаменталната промяна тук ?
Не са директорски изкупуванията,- явно е някой мераклия да ги ограби...
годишното събрание е било интересно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеКаква е фундаменталната промяна тук ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение- Последна цена (лв.)
1,100 - Промяна (лв.)
0,195 - Промяна (%)
+21.547
Явно имат бял заек в ръкава,- или пък в Пазарджик са открили златна мина под фабриката им, а що не покрай Янтра да е
Коментар
- Последна цена (лв.)
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНещо напоследък лееекичко се пазарува. Явно някой нещо знае, може би.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеНямам ни най-малка представа каква е пълната картина Не следя този холдинг, но явно и тук няма да е по-различно от Василчо и компания. Но пък поне виждаш малка положителна разлика по отношение на споделените печалби. Успех в борбата ти тук!
Да не са продали фабриката в Пазарджик
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеНа фона на Старопланинската, М+С хидравлик, ХЕС и т.н.(знаеш кои имам предвид) това са си направо джобни Определено си пожелавам такива възнаграждения в моите позиции
Старопланинските блажят и по пости, но и печелят и споделят, а тия ( не напразно ги кръщавам "шесте стола) само лъскат мрамора на ул. Постоянство, и изяждат НАРОДНА ПАРА от над 26% постдивидентни!!!
-Несъизмеримо е тяхното Дебилство!
- 1 like
Коментар
Коментар