Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеНа това му векам позиция за покерджии...
Има разлика между покерджия и комарджия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеНа това му векам позиция за покерджии...
Ееех как ме изкушаваш да постна една поддържаща статистика .... , но тук някои хора я имат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеНачи тва не е позиция за хора със слаби нерви място за излишен оптимизъм няма но и не е толкова трагично
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеВажно е какво остава, като компанията се де капитализира
Коментар
-
Важно е какво остава, като компанията се де капитализираПървоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДругите дават от 5 до 10%,а тия директно 65%,явно е че текущата цена е ниска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДругите дават от 5 до 10%,а тия директно 65%,явно е че текущата цена е ниска.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДругите дават от 5 до 10%,а тия директно 65%,явно е че текущата цена е ниска.
О неразумний инвеститоре, защо се срамуваш да четеш новини и да се интересуваш за първопричините за големите дивиденти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеКакво имаш предвид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе знам,но този дивидент ми звучи като директна оферта за цена от 6лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеСлед бурните сражения два дена бици вс мечки, се намираме в състояние на окопна война
Иначе тук ликвидация не очаквам да се случи.
Коментар
Коментар