If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 27-05-2015 г. в СОФИЯ-1111. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 4148454.40 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.64 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.61 (само за акционери физчески лица) лв.
Аз тук съм от прибързано продалите ...признавам си.
преди 2 години имах не кои знае колко много - мисля 1000 броя , гледах отчетите и си викам тук работата затихва и ги разкарах...пък то от тогава 2 сочни дивидента минаха , сумарно над продажната ми цена.....
Не че те успокоявам, но не бива да се "плаче" за "пропуснати" "ползи" Все пак вероятно си набутал кеша в по-добри (от твоя гледна точка) дружества, които са ти донесли и профит, като например биовет... Така, че ако направиш разликата в сегашния профит между двете инвестиции, но и като вземеш предвид и бъдещия такъв, то е повече от ясно, защо не бива да се съжалява, Да не говорим, че тревогите и мъките да го мислиш един шит накъде ще хване след първи или втори или последен дивидент просто нямат цена и не си заслужават да им правиш и сравнението... Здравето преди всичко !!!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз тук съм от прибързано продалите ...признавам си.
преди 2 години имах не кои знае колко много - мисля 1000 броя , гледах отчетите и си викам тук работата затихва и ги разкарах...пък то от тогава 2 сочни дивидента минаха , сумарно над продажната ми цена.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар