Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеготов съм 0,55
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеПрогнози за след дивидентна цена?
80 стинки как ви се виждат?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеПрогнози за след дивидентна цена?
80 стинки как ви се виждат?
готов съм 0,55
Коментар
-
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 27-05-2015 г. в СОФИЯ-1111. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 4148454.40 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.64 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.61 (само за акционери физчески лица) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз тук съм от прибързано продалите ...признавам си.
преди 2 години имах не кои знае колко много - мисля 1000 броя , гледах отчетите и си викам тук работата затихва и ги разкарах...пък то от тогава 2 сочни дивидента минаха , сумарно над продажната ми цена.....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Аз тук съм от прибързано продалите ...признавам си.
преди 2 години имах не кои знае колко много - мисля 1000 броя , гледах отчетите и си викам тук работата затихва и ги разкарах...пък то от тогава 2 сочни дивидента минаха , сумарно над продажната ми цена.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЩом прави печалба, а не загуба, значи е играч. Всички сме различни.
Коментар
Коментар