И аз получих съобщение, че е направен превод!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДа ни е честит дивидента! :-)
Няма ги бре .....-- Къде ги видя ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИзчезнаха добрите приятели, които ни съветваха и предпазваха ежеминутно тук
Мили родни картинкиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеДа ни е честит дивидента! :-)
------- При мен не е разнесен още , а е така очакван, почти година съм работил над него ! Той изстрелва доходността на целият портфейл /заедно с гробищният парк/ - по голяма от 15%.
Коментар
-
Konsultant
Да ни е честит дивидента! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИзчезнаха добрите приятели, които ни съветваха и предпазваха ежеминутно тук
Мили родни картинки
Е то сега навсякъде е тегаво, но уж съм търпелив и спокоен човек- но и на мен почна да ми идва в повечко някои преповторения, като че всички тук сме с ниски чела и дълбоко нахлупени шапки ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaylom Разгледай мнениеБлагодаря
Ти наистина ли продаде днес? - Ако си ти , пожелавам ти да имаш възможност да си ги купиш отново на по ниски цени , - защото и аз ще съм там !
Днес реших да си прекарам следобеда на Албена докато е празничко по плажа и така срещнах и стаааари колеги , които са сред новите концисионери по плажните терени. В този ред на мисли , ще ти намажа една истина пич : - Ти си в гьола с по дългосрочна прогноза за водния ресурс , а колегите опитват и скачат вече и в дъждовни локви !!!
- Една препоръка от мен - На правия път си, но не препускай по него докато нямаш екип осигурил ти трасето ! За целта си длъжен да го проучиш до най големите подробности, - мъртвите дупки са много големи капани - важно е с каква скорост ще преминеш през тях и дали са пред промяна на посоката !!!
- ОТ ВСЕ СЪРЦЕ - У С П Е Х ти желая !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaylom Разгледай мнениеПонеже съм бая нов, моля да не ми се смеете, но имам един въпрос. Ако си продам сега дяловете, ще имам ли право на дивидент, при положение, че датата на придобиване с право на дивидент мина?
Коментар
Коментар