IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз получих съобщение, че е направен превод!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
      Да ни е честит дивидента! :-)

Няма ги бре .....-- Къде ги видя ?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Изчезнаха добрите приятели, които ни съветваха и предпазваха ежеминутно тук
        Мили родни картинки
        Лоша работа, не е хубаво без приятели Може да са разпродали и вече да нехаят за остатъка от живота на хартията )))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          Да ни е честит дивидента! :-)

------- При мен не е разнесен още , а е така очакван, почти година съм работил над него ! Той изстрелва доходността на целият портфейл /заедно с гробищният парк/ - по голяма от 15%.

Коментар

• Да ни е честит дивидента! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Изчезнаха добрите приятели, които ни съветваха и предпазваха ежеминутно тук
              Мили родни картинки

Е то сега навсякъде е тегаво, но уж съм търпелив и спокоен човек- но и на мен почна да ми идва в повечко някои преповторения, като че всички тук сме с ниски чела и дълбоко нахлупени шапки ...

Коментар

• Изчезнаха добрите приятели, които ни съветваха и предпазваха ежеминутно тук
                Мили родни картинки
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ами вече си купувам повече от 4К обратно от продадените, а ти обяви че си нов, та за това. А днес тази плаха сделка е определих за новобранска - поне да беше ми испълнил цялата поръчка зорлията.

Коментар

• Оо, не. Това, че попитах как стоят нещата, не означава, че съм хукнал да продавам. Знам, че тренд ис май френд и цената от тези дни ми се струва подходяща за всичко друго, но не и за продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaylom Разгледай мнение
                      Благодаря

Ти наистина ли продаде днес? - Ако си ти , пожелавам ти да имаш възможност да си ги купиш отново на по ниски цени , - защото и аз ще съм там !
                      Днес реших да си прекарам следобеда на Албена докато е празничко по плажа и така срещнах и стаааари колеги , които са сред новите концисионери по плажните терени. В този ред на мисли , ще ти намажа една истина пич : - Ти си в гьола с по дългосрочна прогноза за водния ресурс , а колегите опитват и скачат вече и в дъждовни локви !!!
                      - Една препоръка от мен - На правия път си, но не препускай по него докато нямаш екип осигурил ти трасето ! За целта си длъжен да го проучиш до най големите подробности, - мъртвите дупки са много големи капани - важно е с каква скорост ще преминеш през тях и дали са пред промяна на посоката !!!

- ОТ ВСЕ СЪРЦЕ - У С П Е Х ти желая !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaylom Разгледай мнение
                        Понеже съм бая нов, моля да не ми се смеете, но имам един въпрос. Ако си продам сега дяловете, ще имам ли право на дивидент, при положение, че датата на придобиване с право на дивидент мина?
                        Да, ще си получиш дивидента, акциите се търгуват вече без право на дивидент, така че продавача ще си получи дивидента!

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Ще си получиш полагащият се дивидент на 06,07 по сметката, а сега можеш и да продадеш и да купиш от 09,06 без да влияеш на сумата !

Коментар

• Понеже съм бая нов, моля да не ми се смеете, но имам един въпрос. Ако си продам сега дяловете, ще имам ли право на дивидент, при положение, че датата на придобиване с право на дивидент мина?

Коментар

• - От 61500бр. -останаха ~48000 на средна 0,352 - но това ще стане след 06,07,15г.
                                А за кеша - коментара за сега - той и сега е на разположение от априлската атака на цената, а ще е добре дошъл и след изплащане на посочената дата !

Коментар

Working...
                                X