IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има, ли отношение към холдинга?

Коментар

• Мир на праха му.

Починал е Валентин Карабашев. Икономистът отишъл да кара ски на Боровец и получил инфаркт на пистата, пише "24 часа", позовавайки се на негови близки.
      Карабашев бе най-младият вицепремиер в историята на България-заема поста в кабинета на Любен Беров през 1992 година, когато е едва 32-годишен.

Роден е на 4 юли 1960 година в София.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение
        текущата цена дали не надвишава очакванията за дивидент?
        на база на какво е тази догатка?
        Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• текущата цена дали не надвишава очакванията за дивидент?

Коментар

• под кефче не пущам тука дано дадат добър дивидентец

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

брез че това е почти хиляда лева

Не знам дали е "брез" , но за да дадем жокер на "ИмпериоВладетеля" право ще река че тия хиляда - че и с тая "добавка"Сфтр.... "Изхвърча гълъбчето" от първия ден - Птуу, Птууу Птуууу да му не е уроки на кесията още малко и вътрешната ограда от 4 деветки с двата кола отпред ;- ще я разпилеят тия бичета
              Last edited by inta53; 03.01.2017, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                Тук що така се измени картината ???
                Кой бе Кой ....

11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.869 80 69.52 +2.84%
                11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.845 30 25.35 +3.94%
                11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.813 860 699.18 +0.12%
                11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.812 200 162.40 +2.78%
                брез че това е почти хиляда лева
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Тук що така се измени картината ???
                  Кой бе Кой ....

11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.869 80 69.52 +2.84%
                  11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.845 30 25.35 +3.94%
                  11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.813 860 699.18 +0.12%
                  11:45:00 3Z3 / HLEV Златен лев Холдинг 0.812 200 162.40 +2.78%

Коментар

Тогава вземи новата сделка за разход по "резерва", а и "тантиеми" за шесте стола ще покрият ....
                    -те това нали е по цитираният от теб отчет ?
                    "
                    Нетна печалба след данъчно облагане- ~ 2,352х."
                    А всичко това са приказки на дернека - не са ПРЕПОРЪКИ !!! - нооо ... и съм един от ляво
                    Цитираната от теб печалба е от консолидирания отчет, от гледна точка на дивидента мен ме интересува тази в индивидуалния, която всъщност е в почти същия размер.
                    Тантиемите, които си гласуваха миналата година, бяха в размер на 40 хил. лв., ако ги запазят в подобен размер не биха повлияли чувствително на резултата, а и тази година на ОС не е взето такова решение.
                    Относно новата сделка да се вземе за разход за "резерва", не мисля че разбирам точно какво имаш предвид.
                    Но за едно си прав - определено тези лакърдии не са препоръка.

Коментар

Тогава вземи новата сделка за разход по "резерва", а и "тантиеми" за шесте стола ще покрият ....
                      "
                      А всичко това са приказки на дернека - не са ПРЕПОРЪКИ !!! - нооо ... и съм един от ляво
                      Е , ти ако купиш още, ще трябва дърводелеца да прави седми стол

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение

Не го забравям, той вече е включен в отчета за деветмесечието.

"

Коментар

Забравяш ли 588хил. от неполучен див-т ???

За мен е 0,37/0,40лв. за 2016г.
                          Не го забравям, той вече е включен в отчета за деветмесечието.

Коментар

+1

Така калкулирам и аз.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                              След тази сделка по мои сметки още 234 хил. лв. се добавят към текущата печалба. Очаквам ако няма други сериозни новини до края на годината печалбата преди данъци да е в размер на 2,5 млн. лв. След приспадане на 10% данък печалба, нетна печалба 2,25 млн. лв. Ако от нея заделим грубо още 10% за резерви, остават към 2 млн. лв. за дивидент или брутен дивидент от 0,31 лв. на акция. Така ги виждам аз нещата без претенции за изчерпателност.

Имам акции и мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на такива от дружеството.

Коментар

• След тази сделка по мои сметки още 234 хил. лв. се добавят към текущата печалба. Очаквам ако няма други сериозни новини до края на годината печалбата преди данъци да е в размер на 2,5 млн. лв. След приспадане на 10% данък печалба, нетна печалба 2,25 млн. лв. Ако от нея заделим грубо още 10% за резерви, остават към 2 млн. лв. за дивидент или брутен дивидент от 0,31 лв. на акция. Така ги виждам аз нещата без претенции за изчерпателност.

Имам акции и мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на такива от дружеството.

Коментар

Working...
                                X