Ако им сравним фундамента, Булстрад вече е доста по-евтино.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от joro lex-aТези които купуваха пакетите от по 50К - 100К преди около месец, дали няма изведнъж да разтоварят...? Тогава нивата бяха 4,20 - 4,50.
Май ще бягам аз от тук. 30% за един месец - не е зле.
spored mene Euroins ima oshte kakvo mnogo da pokaje.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BillyПървоначално изпратено от Jedi KnightПървоначално изпратено от ЗдравкоМерси, ама много дълго за четене. И не много приятно четиво.
Ще съм ти много благодарен, ако с едно изречение ми обясниш какво имат предвид със съобщението.
Първоначално изпратено от КОДЕКС за застрахованетоЧл. 16 (12) Лице, което придобива едно или повече на сто от акциите на застрахователно акционерно дружество или увеличава участието си така, че то надхвърля едно на сто от акциите на дружеството, е длъжно да се идентифицира пред заместник-председателя и да представи декларациите по ал. 5, т. 1 и 2 и декларация за липса на задължения към държавата и общините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jedi KnightПървоначално изпратено от ЗдравкоМерси, ама много дълго за четене. И не много приятно четиво.
Ще съм ти много благодарен, ако с едно изречение ми обясниш какво имат предвид със съобщението.
Коментар
Коментар