IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя)
    наистина ги разбира)
    затова ще го помоля да ми обясни, защо маркет-мейкъра допуска при спад 4%, а при ръст 1-2...това тенденция ли е...да се ориентирам по-адекватно))
    Az li4no si go obqsnqvam, 4e v momenta pulni zdravo i zatova ne iska rezki dvijeniq nagore, a kogato doide pravilniq moment.........
    Az pritejavam akcii i nqmam namerenie da me podvejdat da prodavam, no spored men tozi maretmaker moje da manipulira pazara tui kato likvidnostta tuk ne e 4ak tolkova golqma i moje lesno da se igrae s cenata
    Tova e prosto analiz, moje bi gre6a, no tuk e BG-stranata na neograni4eniete vuzmojnosti

Коментар

• наистина ги разбира)
      затова ще го помоля да ми обясни, защо маркет-мейкъра допуска при спад 4%, а при ръст 1-2...това тенденция ли е...да се ориентирам по-адекватно))

Коментар

• Първоначално изпратено от huibai
        abe glupatzi, evro finans sa market-makeri po taia pozitzia, imali vinagi oferti otgore i otdolu...
        Не е особенно интелигентно да наричаш някой във форума ГЛУПАК.

Но щом си избрал подобен начин за комуникация, твоя работа.

Коментар

• huibai,

ама ги разбираш нещата, а..

Коментар

• abe glupatzi, evro finans sa market-makeri po taia pozitzia, imali vinagi oferti otgore i otdolu...

Коментар

• Защо не вземе да ги изсипе тия 8000, та да изкараме по някой лев;-))

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                Случайно имам съмнения, че е COBOS на Евро Финанс....ама да видим...щото ако е така, май наистина трябва да се пълни тука.

И как постоянно сваля ask-а......
                Браво Били

точно и аз това следя от няколко дни.
                Винаги има ниска купува на две позиции от няй-високата и та е на 108-ми.

Коментар

• Случайно имам съмнения, че е COBOS на Евро Финанс....ама да видим...щото ако е така, май наистина трябва да се пълни тука.

И как постоянно сваля ask-а......

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    Били, нервира ли те кобосчето)))
                    Как искам още малко да свали офертата, че да си купя)))))
                    Колко малко?

Коментар

• Били, нервира ли те кобосчето)))
                      Как искам още малко да свали офертата, че да си купя)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                        Първоначално изпратено от KIKO
                        Първоначално изпратено от Dundo1
                        Ami az 6te vi poqsnq s tiq 10000 broiki samo predizvika sega ovcete da si nadcakvat ofertite,a toi si q mahna sled 5 min. Tova ne e nezakonno, a prosto hitra igra i zdravi nervi ot edin dobur igra4, za6toto opredeleno celta mu e s garanciq nad 10lv, no puk ako OBB bqha gi prilapali na 9.50 6te6e da si realizira po-malka pe4alba.A sega vsi4ki pak kato ovce se naduhvat Are uspeh na vsi4ki.Priejavam akcii
                        Приятел,

Cobos-а със оферта продава 10 000бр. и пак дневно лимитирана отново излезе

Ей обичам ги тези неща и корекциите ги обожавам направо

Били това ти го давам като потвърждение на твоите думи. Че COBOS-а е на някое ИП е факт. И на мен много ми се иска да знам кой излиза всеки ден с дневно лимитирана поръчка за 8000 или 10 000бр. и спира цената.
                        Просто искам да знам през кой ИП търгува този "инвеститор"....знам че някои колеги ги виждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                          Първоначално изпратено от Dundo1
                          Ami az 6te vi poqsnq s tiq 10000 broiki samo predizvika sega ovcete da si nadcakvat ofertite,a toi si q mahna sled 5 min. Tova ne e nezakonno, a prosto hitra igra i zdravi nervi ot edin dobur igra4, za6toto opredeleno celta mu e s garanciq nad 10lv, no puk ako OBB bqha gi prilapali na 9.50 6te6e da si realizira po-malka pe4alba.A sega vsi4ki pak kato ovce se naduhvat Are uspeh na vsi4ki.Priejavam akcii
                          Приятел,

Cobos-а със оферта продава 10 000бр. и пак дневно лимитирана отново излезе

Ей обичам ги тези неща и корекциите ги обожавам направо

Били това ти го давам като потвърждение на твоите думи. Че COBOS-а е на някое ИП е факт. И на мен много ми се иска да знам кой излиза всеки ден с дневно лимитирана поръчка за 8000 или 10 000бр. и спира цената.

Коментар

• Накой може ли да ми каже на кое ИП е този COBOS със 8000 хилки на 9,40 ?!

Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                              Питаш ли ме мене, една забравена оферта от миналата седмица и всичко замина вчера преди да седна зад компютъра. Идеше ми запаля колата на смукач и да лапна ауспуха. И сега подобни мисли ми се въртят из главата :-)

Не препоръчвам!
                              take it easy,смехурко!!!!кой не е правил подобни гафове.....желая ти успех!!!!

Коментар

• "Ako moga 6te vzema kredit i 6te vlqza po tazi poziciq.
                                Ne e preporuka"

Много сладко казано![/img]

Коментар

Working...
                                X