If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Евроинс" е публичното дружество с най-добро корпоративно управление за 2006 г., обявиха от Асоциацията на инвеститорите в България. Редовните годишни награди на сдружението бяха обявени на церемония вчера, като освен за публично дружество с най-добро корпоративно управление призове имаше в още шест категории - за финансова институция, за дружество със специална инвестиционна цел, най-добро публично предлагане, личност с принос в развитието на пазара, медия и наградата екип "Млади надежди", която отиде при "Бенчмарк груп". Публичното предлагане на "Химимпорт" беше отличено като най-доброто за миналата година, а ЦКБ взе наградата за финансова институция на капиталовия пазар с най-добро корпоративно управление. Така наречената антинаграда - за компания с най-лошо корпоративно управление, отиде при "Кремиковци".
ОК колега , разбирам. Освен всичко , което си видял или усетил за това, че го помпят, тук го помпят и с полици за нови автомобили, поддържат го
мотивирани брокери и агенти.
Мноооого съжалявам, че навремето си купих малко бройки, но сега донатоварих. " По-добре късно. от колкото още по-късно. "
kak se naduhvate na tova 4e cobos na euro-finance obra broiki koito nikoi ot vas ne dokosna pove4e ot 2 sedmizi tova tolkova izkustvena cena 4e ne e istina no ste pravi 4e 6te udari 14.50, ta dori i 15(az i zatova imam edni sme6ni broiki
Между другото 108 упорито е съпорт на 13,50 та ше видим за добро ли е или за лошо.
въобще няма да се учудя ако искат да наберат капитал до края на годината - с тая експанзия дето я готвят и придобиването на дялове от чужди застрахователи
Бе дано да сте прави ама според мен сте се чалнали малко.
Не малко, а доста.
Те чакат една отдавна изконсумирана новина тепърва да качва цената.
Абе, те да обяват резултатите на събранието на 29-ти, пък ще видим.
Освен това, аз очаквам по-добри резултати от предварително прогнозираните в началото на годината
аз също, и според мен в края на годината ше я търгуваме акцията на 16-20 кинта дори след сплита
Коментар