If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се притеснявайте момчета , всичко ще си дойде на место.
На мен също много ми е чудна логиката на продаващите днес, но какво да се прави, понякога в действията на играчите няма логика. Естествено, че отчета ще е слънце и това е най-важното, за цената или добро или нищо.
П.П. Аз още съжалявам някога, че не придобих повече на 3.50 , но както се казва - за урок да ми е.
abe VIE tuka mai naistina ste kato kone s kapaci!!!
NIKOI NE VIJDA LOGIKA; NIKOI NE 4ETE REGIONALNI I GLOBALNI IKONOMI4ESKI DANNI; NIKOI NE MOJE DA RAZBERE NA KAKVO SE DULJI SLU4VASHTOTO SE PREZ POSLEDNITE MESECI....................
TAKIVA BEZPODOBNI DEBILI E GENERIRAL forum.investor.bg!!!!!!!
PROST NAROD BREI!!!
kakvato durjavata = BULGARISTAN, takova i naselenieto mu 0 BULGARISTANCI!
jalka kartinka!
бате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??
Абе мислим глобално, но при тези цени аз мисля да действам локално
Арабелите и Азиатците понеже са прости си закупиха акции на закъсали Динозаври за десетки милиарди
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от НЕСТОР
На мен също много ми е чудна логиката на продаващите днес, но какво да се прави, понякога в действията на играчите няма логика. Естествено, че отчета ще е слънце и това е най-важното, за цената или добро или нищо.
П.П. Аз още съжалявам някога, че не придобих повече на 3.50 , но както се казва - за урок да ми е.
abe VIE tuka mai naistina ste kato kone s kapaci!!!
NIKOI NE VIJDA LOGIKA; NIKOI NE 4ETE REGIONALNI I GLOBALNI IKONOMI4ESKI DANNI; NIKOI NE MOJE DA RAZBERE NA KAKVO SE DULJI SLU4VASHTOTO SE PREZ POSLEDNITE MESECI....................
TAKIVA BEZPODOBNI DEBILI E GENERIRAL forum.investor.bg!!!!!!!
PROST NAROD BREI!!!
kakvato durjavata = BULGARISTAN, takova i naselenieto mu 0 BULGARISTANCI!
абсолютно съвпадение. този софиянски си е старо куче на застрахователния пазар
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от laclo
Кви са па тея Лев Инс - дето гражданската без пари ти я дават(за некви 80лв), че даже и 30 лв гориво подарък. Представям си утре ако се наложи обезщетения да плащат. Пълни смутове са.
ako ne se luja kato izpulnitelen direktor na "Lev Ins." e citiran Stefan Sofianski! ili e samo suvpadenie na imena!?
Кви са па тея Лев Инс - дето гражданската без пари ти я дават(за некви 80лв), че даже и 30 лв гориво подарък. Представям си утре ако се наложи обезщетения да плащат. Пълни смутове са.
Това наистина са данни за приходите от примии само от един продукт. Но като се има предвид че motor insurance е най-големият сегмент, цифрите за ЕвроИнс са доста добри. - Дружеството направи една от най-силните си ГО кампании (това мога да го потвърдя и от личен опит), включително и в много хипермаркети и бензиностанции. Застрахователните брокери и агенти също се включиха много добре. А от тази таблица се вижда, че и процента на задържане е приличен.
Успех на всички търпеливи акционери тук!
Това естествено не е препоръка, а само разведряване на темата, защото нещо замря напоследък[/quote]
Някой има ли предположения за координираната атака по позицията днес. Едва ли всички мераклии за Зърнени храни са решили да разкешат точно тук. Оборотът също е доста по-висок от обичайното.
da.... az atakuvah s malko!
Моите уважения, щом можеш да събориш цената на една позиция - дай боже всекиму.
Някой има ли предположения за координираната атака по позицията днес. Едва ли всички мераклии за Зърнени храни са решили да разкешат точно тук. Оборотът също е доста по-висок от обичайното.
Коментар