IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    Първоначално изпратено от НЕСТОР
    Не се притеснявайте момчета , всичко ще си дойде на место.
    На мен също много ми е чудна логиката на продаващите днес, но какво да се прави, понякога в действията на играчите няма логика. Естествено, че отчета ще е слънце и това е най-важното, за цената или добро или нищо.

П.П. Аз още съжалявам някога, че не придобих повече на 3.50 , но както се казва - за урок да ми е.

abe VIE tuka mai naistina ste kato kone s kapaci!!!

NIKOI NE VIJDA LOGIKA; NIKOI NE 4ETE REGIONALNI I GLOBALNI IKONOMI4ESKI DANNI; NIKOI NE MOJE DA RAZBERE NA KAKVO SE DULJI SLU4VASHTOTO SE PREZ POSLEDNITE MESECI....................

TAKIVA BEZPODOBNI DEBILI E GENERIRAL forum.investor.bg!!!!!!!

PROST NAROD BREI!!!

kakvato durjavata = BULGARISTAN, takova i naselenieto mu 0 BULGARISTANCI!

jalka kartinka!

бате, май в много ти идва този спад а? що не ходиш да си играеш в пясъчника??

Коментар

• Абе мислим глобално, но при тези цени аз мисля да действам локално

Арабелите и Азиатците понеже са прости си закупиха акции на закъсали Динозаври за десетки милиарди

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
        Не се притеснявайте момчета , всичко ще си дойде на место.
        На мен също много ми е чудна логиката на продаващите днес, но какво да се прави, понякога в действията на играчите няма логика. Естествено, че отчета ще е слънце и това е най-важното, за цената или добро или нищо.

П.П. Аз още съжалявам някога, че не придобих повече на 3.50 , но както се казва - за урок да ми е.

abe VIE tuka mai naistina ste kato kone s kapaci!!!

NIKOI NE VIJDA LOGIKA; NIKOI NE 4ETE REGIONALNI I GLOBALNI IKONOMI4ESKI DANNI; NIKOI NE MOJE DA RAZBERE NA KAKVO SE DULJI SLU4VASHTOTO SE PREZ POSLEDNITE MESECI....................

TAKIVA BEZPODOBNI DEBILI E GENERIRAL forum.investor.bg!!!!!!!

PROST NAROD BREI!!!

kakvato durjavata = BULGARISTAN, takova i naselenieto mu 0 BULGARISTANCI!

jalka kartinka!

Коментар

• Не се притеснявайте момчета , всичко ще си дойде на место.

Коментар

• мдааа, наистина много се свлече тази акция днес, но и аз очаквам един отчет "слънце", така, че не се притеснявам много много за светлото бъдеще

Коментар

• много лошо ме порязаха днес по тази позиция, все още има път до средната ми на придобиване 11,95 дали ще я стигнем

баси, а отчета ще е повече от секси

Коментар

• абсолютно съвпадение. този софиянски си е старо куче на застрахователния пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                  Кви са па тея Лев Инс - дето гражданската без пари ти я дават(за некви 80лв), че даже и 30 лв гориво подарък. Представям си утре ако се наложи обезщетения да плащат. Пълни смутове са.
                  ako ne se luja kato izpulnitelen direktor na "Lev Ins." e citiran Stefan Sofianski! ili e samo suvpadenie na imena!?

nqko da uto4ni?!? 10x

Коментар

• Кви са па тея Лев Инс - дето гражданската без пари ти я дават(за некви 80лв), че даже и 30 лв гориво подарък. Представям си утре ако се наложи обезщетения да плащат. Пълни смутове са.

Коментар

• Това наистина са данни за приходите от примии само от един продукт. Но като се има предвид че motor insurance е най-големият сегмент, цифрите за ЕвроИнс са доста добри. - Дружеството направи една от най-силните си ГО кампании (това мога да го потвърдя и от личен опит), включително и в много хипермаркети и бензиностанции. Застрахователните брокери и агенти също се включиха много добре. А от тази таблица се вижда, че и процента на задържане е приличен.
                      Успех на всички търпеливи акционери тук!

Това естествено не е препоръка, а само разведряване на темата, защото нещо замря напоследък[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                        ами ако лев инс ги пласират с 350 мил. капитализация тогава EURINS трябва да е около 22,8 за бройка

да ама не ...... ??????? ......... пазар

Коментар

• http://www.capital.bg/showimg.php?fi...=oo_444257.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
                            Първоначално изпратено от cymru
                            Някой има ли предположения за координираната атака по позицията днес. Едва ли всички мераклии за Зърнени храни са решили да разкешат точно тук. Оборотът също е доста по-висок от обичайното.
                            da.... az atakuvah s malko!

Моите уважения, щом можеш да събориш цената на една позиция - дай боже всекиму.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                              Някой има ли предположения за координираната атака по позицията днес. Едва ли всички мераклии за Зърнени храни са решили да разкешат точно тук. Оборотът също е доста по-висок от обичайното.
                              da.... az atakuvah s malko!

Коментар

• Някой има ли предположения за координираната атака по позицията днес. Едва ли всички мераклии за Зърнени храни са решили да разкешат точно тук. Оборотът също е доста по-висок от обичайното.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X