IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знаех си - куха лейка

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Тва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след койнчината ти! Много по-практично ще е нкой друг да умре и ти да вземеш парите...
      Хабсолютно! :lol:
      Виждам, че добре си схванах смисъла на животозастраховането

Коментар

• Брей какви "специалисти", ще рече някой току-що попаднал тук, четейки безсмислените глупости, гарнирани с "тарикатски" намигвания от форумния пундиот, разговарящ сам със себе си и разобличен във всички форуми, където раздвоението му е оцвъквало с несвързаности и обиди сериозните иначе теми. Пундиотът Бориклечков бил голям "спец" в застраховането. Ето един тест за 30 секунди - време предостатъчно да отговори, без да вре празната си кратуна в мрежата за справка. Какво означава "франшиза"? Имаш 30 секунди да опровергаеш доказателствата, че си куха лейка
        П.П. Имаш още 15 секунди

Коментар

• Тва със застраховката живот не ми е ясно - даваш пари за да яде някой друг след кончината ти! Много по-практично ще е ако някой друг се гътне и ти да вземеш парите...
          Аз ако съм застраховател ще предложа услуга - Застраховайте тъщата без тя да знае!
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
            то добре, че им е животозастраховането, че сега да има какво да продадат, че белким върнат заемите, че иначе ще останат държавни още дълго

и както предполагам знаеш, не застраховането им изяде главата ...

Първоначално изпратено от Tradanza
            Те тия дето много разбираха виж ги сега къде са? Върнати 50 години назад Държавни да станат! срам, срам!
            Ами виж сега то двете неща вървят ръка за ръка Затова се мисли за всичко. Но аз там никога не бих си направил живот просто са нестабилни Има застрахователи, които нямат проблем нали ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Първоначално изпратено от Боримечката
              предизвикай и баба си, ако искаш ... не си продал значи, добре ... не съм и очаквал друго ...

ама нещо вече и стихчета не пишеш, секна вдъхновението ... и един съвет, не се захващай с акции на застрахователи, че този бизнес съвсем не ти е ясен ...

Първоначално изпратено от greenhawk
              Бориклечков, прочети сричайки пак това, което цитираш да не предизвиквам модератора
              Те тия дето много разбираха виж ги сега къде са? Върнати 50 години назад Държавни да станат! срам, срам!
              Отново избързваш, защо ли не се учудвам вече на непрофесионализъма ти - върнати сме само 4 години назад - навсякъде го пише!
              А ние сме добре "Големите" застрахователи да му мислят

Коментар

• то добре, че им е животозастраховането, че сега да има какво да продадат, че белким върнат заемите, че иначе ще останат държавни още дълго

и както предполагам знаеш, не застраховането им изяде главата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                  Първоначално изпратено от Боримечката
                  предизвикай и баба си, ако искаш ... не си продал значи, добре ... не съм и очаквал друго ...

ама нещо вече и стихчета не пишеш, секна вдъхновението ... и един съвет, не се захващай с акции на застрахователи, че този бизнес съвсем не ти е ясен ...

Бориклечков, прочети сричайки пак това, което цитираш да не предизвиквам модератора
                  Отново избързваш, защо ли не се учудвам вече на непрофесионализъма ти - върнати сме само 4 години назад - навсякъде го пише!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката

Коментар

• А може ли, според тебе, толкова обидно неграмотен българин/влах/ром, не знам какъв си по етнос, който не е имал интелекта да научи родния си книжовен език, да бъде каквото и да било друго, освен форумен лентяй, лузър или служител на "Волф"

Коментар

• предизвикай и баба си, ако искаш ... не си продал значи, добре ... не съм и очаквал друго ...

Коментар

• Бориклечков, прочети сричайки пак това, което цитираш да не предизвиквам модератора

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                            Първоначално изпратено от cymru
                            Чудя се само, дали пък не е прекалено рисково точно в разгара на кризата, когато и у нас започва да нахлува димът на паниката, да продължаваш да провеждаш политика на експанзия? И то на рисково място като Балканите - Румъния, Сърбия и Македония
                            А Евроинс какво общо има с това???
                            Ами мажоритарят ще закъса за пари и ще трябва да го продаде... например за 15 лв. на акция
                            Виж за това не се бях сетил........
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• ама продаде ли? все не смееш да си признаеш, че мандалото хлопна ... сега можеш само да садиш чушки и домати там, това поне си го можеш ...

Малоумнико Бориклечков, оргазъм ли изпитваш, когато олигавен повтаряш олигофренския си въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                                Чудя се само, дали пък не е прекалено рисково точно в разгара на кризата, когато и у нас започва да нахлува димът на паниката, да продължаваш да провеждаш политика на експанзия? И то на рисково място като Балканите - Румъния, Сърбия и Македония
                                А Евроинс какво общо има с това???
                                Ами мажоритарят ще закъса за пари и ще трябва да го продаде... например за 15 лв. на акция

Коментар

Working...
                                X