IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru
    Първоначално изпратено от Бай Мангау
    За октомври добре, леко се качва пазарния дял, а обезщетенията са по-малко от средното за годината.
    Ех, къде са сега ДеНиро и ФМ, да ни обяснят колко зле е положението.
    Резултатите за октомври са отлични, дано и 11 и 12 да са подобни.
    И защо тогава цената е по-ниска отколкото февруари? Имам малко акции тук.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Мангау
      За октомври добре, леко се качва пазарния дял, а обезщетенията са по-малко от средното за годината.
      Ех, къде са сега ДеНиро и ФМ, да ни обяснят колко зле е положението.
      Резултатите за октомври са отлични, дано и 11 и 12 да са подобни.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Само нема се шашкате
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• За октомври добре, леко се качва пазарния дял, а обезщетенията са по-малко от средното за годината.
          Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
            И неслучайно Евроинс е първата от сравнително ликвидните позиции, която направи ново дъно на затваряне през тази година. Явно инвеститорите все повече гледат фундамента.
            Вашият фундамент като за екип е потресващо слаб, нищо чудно че нивото на аматьорите е под нулата

Извинете че съм откровен, но наистина си повярвахте и това няма да свърши добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf
              И аз допълних днеска.
              Мисля си , че някъде тук 1.45 - 1.50 е дъното.
              Дано да не греша.
              Да.....
              Обаче сгреших.

Коментар

• Последна цена (лева)1.382Промяна (лева)-0.208Промяна (%)-13.

Последна цена (лева)1.382Промяна (лева)-0.208Промяна (%)-13.08%
                Прекрасен ден за акциите на Евро инс.
                Аз обаче съм упорит и ще продължавам да купувам от тази компания. Колкото и да пада.

Мнението не е препоръка за сделки с акциите на компанията.

Коментар

• И неслучайно Евроинс е първата от сравнително ликвидните позиции, която направи ново дъно на затваряне през тази година. Явно инвеститорите все повече гледат фундамента.

Коментар

• Тук е доста любопитна информацията какви облигационни емисии застрахова дружеството преди няколко години, както и дали емитентите ще си платят на падежа. Който иска да провери за какви суми става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инертен
                      Луксозен автомобил и диамантено бижу от Авто Юнион
                      До 20 януари 2010 година Авто Юнион предлага към покупката на автомобил от марките Maserati, Lancia, Alfa Romeo или Fiat, скъп диамантен аксесоар от бижутерийно ателие "Sea of Silver and Gold".
                      Авто Юнион с много добри продажби на Мазерати
                      това какво общо има с позицията, те не застраховат такива по скоро се замислете намалелите катастрофи дали са добра новина за всички

Коментар

• Луксозен автомобил и диамантено бижу от Авто Юнион
                        До 20 януари 2010 година Авто Юнион предлага към покупката на автомобил от марките Maserati, Lancia, Alfa Romeo или Fiat, скъп диамантен аксесоар от бижутерийно ателие "Sea of Silver and Gold".
                        Авто Юнион с много добри продажби на Мазерати

Коментар

• Да, естествено,че влизането на Авто Юнион под шапката на Еврохолд ще създаде допълнителeн бизнес за дъщернoтo му - Евроинс

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                            Аз пък догодина очаквам добра печалба
                            Откъде ще дойде? От синергията ли?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз пък догодина очаквам добра печалба
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat
                                Първоначално изпратено от gigow
                                Първоначално изпратено от Крум Савов
                                20 % от портфейла ми е в тази позиция. Все си мисля, че ще станем свидетели на много бързо и мощно изстрелване до поне 3 лева, но наистина много се проточват нещата. Имаше няколко големи пакети акции, които трябваше да се пласират и се пласираха, но защо още няма възходящо движение, не знам! От началото а годината почти не сме мръднали, а други позиции направиха по 100% без проблем!
                                Е колега, и аз съм така. И до кога не знам.
                                А бе що така се проточи това изстрелване бе?
                                за кьорфишек чували ли сте , мойте инсове ги махнах на лек минус, голям трън ми бяха-година и кусур нищооооо , на едно масто потропва... сори

Коментар

Working...
                                X