Първоначално изпратено от cymru
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бай МангауЗа октомври добре, леко се качва пазарния дял, а обезщетенията са по-малко от средното за годината.
Резултатите за октомври са отлични, дано и 11 и 12 да са подобни.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКИ неслучайно Евроинс е първата от сравнително ликвидните позиции, която направи ново дъно на затваряне през тази година. Явно инвеститорите все повече гледат фундамента.
Извинете че съм откровен, но наистина си повярвахте и това няма да свърши добре...
Коментар
-
Последна цена (лева)1.382Промяна (лева)-0.208Промяна (%)-13.
Последна цена (лева)1.382Промяна (лева)-0.208Промяна (%)-13.08%
Прекрасен ден за акциите на Евро инс.
Аз обаче съм упорит и ще продължавам да купувам от тази компания. Колкото и да пада.
Мнението не е препоръка за сделки с акциите на компанията.
Коментар
-
ОК
И неслучайно Евроинс е първата от сравнително ликвидните позиции, която направи ново дъно на затваряне през тази година. Явно инвеститорите все повече гледат фундамента.
Коментар
-
ОК
Тук е доста любопитна информацията какви облигационни емисии застрахова дружеството преди няколко години, както и дали емитентите ще си платят на падежа. Който иска да провери за какви суми става въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИнертенЛуксозен автомобил и диамантено бижу от Авто Юнион
До 20 януари 2010 година Авто Юнион предлага към покупката на автомобил от марките Maserati, Lancia, Alfa Romeo или Fiat, скъп диамантен аксесоар от бижутерийно ателие "Sea of Silver and Gold".по скоро се замислете намалелите катастрофи дали са добра новина за всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostadinatПървоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от Крум Савов20 % от портфейла ми е в тази позиция. Все си мисля, че ще станем свидетели на много бързо и мощно изстрелване до поне 3 лева, но наистина много се проточват нещата. Имаше няколко големи пакети акции, които трябваше да се пласират и се пласираха, но защо още няма възходящо движение, не знам! От началото а годината почти не сме мръднали, а други позиции направиха по 100% без проблем!
Коментар
Коментар