IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Рекапитулацията от днешния ден - 12 коментара и нито една сделка. Рай за спекулантите, както някой беше казал.

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
      душицата беше споделил веднъж че с годишната си лихва ще ходи на екскурзийка
      Хехе... ставаше въпрос за лятната ми почивка. Но и така е ясно че между твоите екскурзийки и моите няма нищо общо!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
        форекс мастере,
        кво ще правиш ако приемат това за депозитите над 100 000 бона...или тебе не те касае

няма да се изненадам ако малоумниците от МФ някоя сутрин ни изненадат с такса 10% от всички депозити...щом сме ги спестили значи не сме на зор и можем да подпомогнем дебелеещите на наш гръб полицаи...
        ха-ха, bertram, ами това мастърчето хич не го бърка щото той е мноооого под тази граница.
        душицата беше споделил веднъж че с годишната си лихва ще ходи на екскурзийка :lol: сам прецени за каква сила иде реч :lol:
        на този само плювалника му е голям :lol:

Коментар

• Обмисля се задължителна застраховка за земеделска продукция

http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/03...elska/?ref=rss
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• форекс мастере,
            кво ще правиш ако приемат това за депозитите над 100 000 бона...или тебе не те касае

няма да се изненадам ако малоумниците от МФ някоя сутрин ни изненадат с такса 10% от всички депозити...щом сме ги спестили значи не сме на зор и можем да подпомогнем дебелеещите на наш гръб полицаи...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
              Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от INSIDER-A
              дайте колеги да разнищим въпроса кокошката ли е първа или яйцето :-)
              Че то е от ясно по-ясно... Ъпърът-кудкудяк е първи, купува и след това започва да гледа тъпо...
              тук се очертава първа цел ~7лв до 8-9 месеца. Ръст тук и изобщо на БФБ би трябвало да започне до средата на лятото
              Ех мечти, мечти ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Че то е от ясно по-ясно... Ъпърът-кудкудяк е първи, купува и след това започва да гледа тъпо...
                тук се очертава първа цел ~7лв до 8-9 месеца. Ръст тук и изобщо на БФБ би трябвало да започне до средата на лятото

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от ОК
                    Днес никой не се бута да купува (нула сделки), така че не знам дали е добра възможност за един спекулант.
                    Но за сметка на това се избиха да продават

Така или иначе убиваме времето тук, дайте колеги да разнищим въпроса кокошката ли е първа или яйцето :-)
                    Нали имаше един филм с Тодор Колев в който казваше, че яйцето било първо, понеже кокошка можела отвсякъде да долети... )))

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                      Днес никой не се бута да купува (нула сделки), така че не знам дали е добра възможност за един спекулант.
                      Но за сметка на това се избиха да продават

Така или иначе убиваме времето тук, дайте колеги да разнищим въпроса кокошката ли е първа или яйцето :-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Днес никой не се бута да купува (нула сделки), така че не знам дали е добра възможност за един спекулант.

Коментар

• Не знам колко тегава компания е Евроинс, но факт е, че все повече хора се бутат да купуват. А за един спекулант, това е добра възможност
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                            Първоначално изпратено от Tradanza
                            Ами очевидно е, че не играя на борсата. Играех преди години на стражари и апаши, на домино и т.н. Сега играя само шах
                            Явно и карти не играеш, но както се казва "кьорав карти не играе!" :-)))))) хахаххахаха
                            Така е. Не играя карти. Но виждам, че "играта" с акциите на Евроинс е като бИлота. Викаш всичко коз ама не знаеш какви карти ще ти "влезнат" на последното раздаване Ти освен на борса и карти на какво друго играеш?
                            Играя си с балъци като теб

Колеги, отново бях прав, че колкото повече върви цената нагоре, толкова повече двата пинчъра ще скимтят :-) Очакваме включване и на актьора :-)

Коментар

Първоначално изпратено от Tradanza
                              Ами очевидно е, че не играя на борсата. Играех преди години на стражари и апаши, на домино и т.н. Сега играя само шах
                              Явно и карти не играеш, но както се казва "кьорав карти не играе!" :-)))))) хахаххахаха
                              Така е. Не играя карти. Но виждам, че "играта" с акциите на Евроинс е като бИлота. Викаш всичко коз ама не знаеш какви карти ще ти "влезнат" на последното раздаване Ти освен на борса и карти на какво друго играеш?

Коментар

Първоначално изпратено от bertram
                                сериозните продавачи според мен ще излязат над 1.70-1.75

не е препоръка
                                На 1,75 лв. няма да излязат сериозните продавачи а "сериозните продавачи" дето прехвърляха ЦКБ през 5 ст. :-)
                                дано да си прав, но ако не излезе нещо по фундамента ..положително.. 1,70 ще има доста борба докато се премине устойчиво. Ще е необходимо търсене за поне 100К бройки за да пробие и без намесата на ДФ или ПФ или чужденци..не виждам как ще бием мечетата.

А играта в цкб през 5-10 стотинки не е лоша стига да си в акции когато дойде по-голям ръст, за да не се хапеш и съответно да се измъкнеш, когато усетиш жегата.
                                в ЦКБ като продавах между 1.60 и 1.50 ме понаплюха..ама така е..имаше възможност разкарах всичко... после си ги взех на 1.28 - 1.35 ..не се чуствам прецакан.

в инса имах добър пакет на 1.70 .. борих се доста време с тва 1.70... като отиде на 1.90 почнах да чистя .. да речем средно на 1.85-1.84 изчистих всичко.. сега си ги взех на 1.52-1.55 (можеше и по-ниско но проспах)

идеята ми е , че когато няма индикации за предстартово броене преди излитането на ракетата разни врътки са ок. после чакаме излитането.

в момента мисля да почакам излитането...може и да бъркам...здраве да е.

успех
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X