IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Поредните кофти новини от данните за юли. Инвестициите намаляват с около 1.5 млн (по памет) за сметка на доста по-малък ръст на вземанията, които достигат пандемични размери.
    Вземанията растат с 400 хил., другите активи растат с 600 хил. лв. = 1 млн. лв. Задълженията намаляват с 600 хил. лв. Общ ефект = 1,6 млн. лв., което е дори малко повече от онези 1,5 млн., които цитираш по памет
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Поредните кофти новини от данните за юли. Инвестициите намаляват с около 1.5 млн (по памет) за сметка на доста по-малък ръст на вземанията, които достигат пандемични размери.

Коментар

• Веднага тръгнах, ама беше затворено

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
          Не се трвожете - за всички ще има.
          Само дето сега ще е на по-висока цена...
          За едно от двете твърдения си абсолютно прав. А сега отиди и си пусни тото.

Коментар

• Не се трвожете - за всички ще има.
            Само дето сега ще е на по-висока цена...

Коментар

• тюх,
              развали ми цялата засада дето я бях спретнал надолу
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Подозирам, че аз имам пръст в цялата работа.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• някой спаси ПБФК, че доста време чакаха тези 5К
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Факушкa, че е правилно и аз самият знам
                    Стратегията е изпитана,но е за търпеливи, не за нерваци.

И в трите дружества които ми препоръчваш бих могъл да инвестирам, но трябва да има изпълнено едно условие преди това

Условието не е да са излезнали на печалба, а е да имат нови мажоритари!

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
                      ...
                      Но, ние нали затова купуваме акции на дружества които сега са на загуба, за да може с относително малък риск, в даден бъдещ момент, да имаме голяма възвращаемост.
                      Ако беше на печалба,цените на акциите нямаше да са на тези нива като сегашните и едва ли в такъв случай може да се очаква сериозен ръст на цената на акциите
                      .....
                      Правилно.
                      Инвестирай също така в ХДПАТ, Полимери, Мост...

Коментар

• ОК, да, в Еврохолд съм акционер и затова питам.
                        За загубата е ясно,поне дотолкова мога да чета ресурсите тук, че да видя кой е на печалба и кой на загуба

Но, ние нали затова купуваме акции на дружества които сега са на загуба, за да може с относително малък риск, в даден бъдещ момент, да имаме голяма възвращаемост.
                        Ако беше на печалба,цените на акциите нямаше да са на тези нива като сегашните и едва ли в такъв случай може да се очаква сериозен ръст на цената на акциите

Въпроса който зададох преди това остава и който може да отговори, ще съм му благодарен.

Ок, благодаря ти и на теб, въпреки, че отговора ти не е на въпроса който зададох

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Евроинс няма участие в дружествата в Румъния, Македония и Турция. Ако си акционер на Еврохолд е друга бира - тогава те интересува пряко. Иначе всичките застрахователи на Евроинс иншуранс груп са на загуба за 6месечието на 2010.
                          На загуба?
                          Хе, че тогава и без подръпване може да се гмурнат.

Коментар

• Евроинс няма участие в дружествата в Румъния, Македония и Турция. Ако си акционер на Еврохолд е друга бира - тогава те интересува пряко. Иначе всичките застрахователи на Евроинс иншуранс груп са на загуба за 6месечието на 2010.

Коментар

• След като вече съм индиректно акционер и тук, бих искал да попитам по запознатите от мен, какви са плановете на компанията за Македония и Турция.
                              Зная, че в Румъния се справят много добре, в България тоже, четох по-назад в темата нещо и за Испания също, че са започнали , но не зная дакъде са го докарали и има ли въобще развитие там, или засега са замразили проектите и са се съсредоточили да вдигат продажбите си в България и Румъния

Който има повече информация, бих се радвал да я сподели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Бе чудя се напоследък, дали няма измършавелите им "свързани лица" да подръпнат инса надоле, под водата?
                                Xоди си гледай уикенда - не се чуди, особено за неща които не разбираш.
                                Айде чао - до понеделник.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X