If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поредните кофти новини от данните за юли. Инвестициите намаляват с около 1.5 млн (по памет) за сметка на доста по-малък ръст на вземанията, които достигат пандемични размери.
Вземанията растат с 400 хил., другите активи растат с 600 хил. лв. = 1 млн. лв. Задълженията намаляват с 600 хил. лв. Общ ефект = 1,6 млн. лв., което е дори малко повече от онези 1,5 млн., които цитираш по памет
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
ОК
Поредните кофти новини от данните за юли. Инвестициите намаляват с около 1.5 млн (по памет) за сметка на доста по-малък ръст на вземанията, които достигат пандемични размери.
...
Но, ние нали затова купуваме акции на дружества които сега са на загуба, за да може с относително малък риск, в даден бъдещ момент, да имаме голяма възвращаемост.
Ако беше на печалба,цените на акциите нямаше да са на тези нива като сегашните и едва ли в такъв случай може да се очаква сериозен ръст на цената на акциите
.....
Правилно.
Инвестирай също така в ХДПАТ, Полимери, Мост...
ОК, да, в Еврохолд съм акционер и затова питам.
За загубата е ясно,поне дотолкова мога да чета ресурсите тук, че да видя кой е на печалба и кой на загуба
Но, ние нали затова купуваме акции на дружества които сега са на загуба, за да може с относително малък риск, в даден бъдещ момент, да имаме голяма възвращаемост.
Ако беше на печалба,цените на акциите нямаше да са на тези нива като сегашните и едва ли в такъв случай може да се очаква сериозен ръст на цената на акциите
Въпроса който зададох преди това остава и който може да отговори, ще съм му благодарен.
Ок, благодаря ти и на теб, въпреки, че отговора ти не е на въпроса който зададох
Евроинс няма участие в дружествата в Румъния, Македония и Турция. Ако си акционер на Еврохолд е друга бира - тогава те интересува пряко. Иначе всичките застрахователи на Евроинс иншуранс груп са на загуба за 6месечието на 2010.
На загуба?
Хе, че тогава и без подръпване може да се гмурнат.
Коментар
ОК
Евроинс няма участие в дружествата в Румъния, Македония и Турция. Ако си акционер на Еврохолд е друга бира - тогава те интересува пряко. Иначе всичките застрахователи на Евроинс иншуранс груп са на загуба за 6месечието на 2010.
След като вече съм индиректно акционер и тук, бих искал да попитам по запознатите от мен, какви са плановете на компанията за Македония и Турция.
Зная, че в Румъния се справят много добре, в България тоже, четох по-назад в темата нещо и за Испания също, че са започнали , но не зная дакъде са го докарали и има ли въобще развитие там, или засега са замразили проектите и са се съсредоточили да вдигат продажбите си в България и Румъния
Който има повече информация, бих се радвал да я сподели.
Коментар