IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определено тази акция не е за спекуланти на този етап, но това не значи, че е лошо за акцията.

застраховането е един от отраслите, които трябва сериозно да растат идните години.

рано или късно инса ще бъде оценен подобаващо и тогава инвестиралите тук ще реализират прилична (според мен) доходност.

поздрави и успех на всички
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Виж Канал 3 ми е по интересен от БТВ

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        Моля, погледнете постингите на ФорексМастера, след като излезе инфото че големия брат Еврохолд ще вдига капитала
        Къде са? В темата "Бисери и вицове"?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Моля, погледнете постингите на ФорексМастера, след като излезе инфото че големия брат Еврохолд ще вдига капитала

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Това е добре момчета, но знаете какъв е основния проблем тук... Вероятно предстои увеличение на капитала (разводняване) подобно на майката.
            Така че тук и в холда не мисля да пипам скоро. Има къде-къде по-интересни позиции.
            Примерно последните си в ЕУБГ ги махнах и кеша набих в пакет Топливо на 3,80
            Че си разкарал еубг - разбирам. Но да се набиеш в топливо ми изглежда доста по нецелесъобразно или в най-добрия случай същата работа - нещо като от трън, та на глог. То вярно, че от много подскоци човек вече може да лудне - кое остана ненанбалончено, но има вероятност щом я докара до полимери и да гризне някъде сапа. Ами поне да ги беше ръгнал при свилозата.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Спекулантите бягат от тази позиция , о не съм бил само аз...застраховането съм го отписал и тази година....
              Грешка, спекулантите не бягат а избягаха от тази позиция ... вкл. и ти :-) По-добра новина от тази търгово предложение и кажи

Щом ти си отписал застраховането - става лошо
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Това е добре момчета, но знаете какъв е основния проблем тук... Вероятно предстои увеличение на капитала (разводняване) подобно на майката.
                Така че тук и в холда не мисля да пипам скоро. Има къде-къде по-интересни позиции.
                Пилците ще броим на есен и кюмюрите също Преди няколко години, когато биковете бяха тук само като се чуеше за увеличение на капитала и акцията скачаше с 20-30%. Сега гледам, че се подават рога, така че ще видим

И 2011 ще е годината на финансовите акции, които много "анализатори" ограничават до сектор Банки, но има и сектор Застраховане

Така, че с 2 думи - не бързай ...

Коментар

Спекулантите бягат от тази позиция , о не съм бил само аз...застраховането съм го отписал и тази година....
                  Я кажи нещо за БАКБ...

Коментар

• Това е добре момчета, но знаете какъв е основния проблем тук... Вероятно предстои увеличение на капитала (разводняване) подобно на майката.

Коментар

• Очаквам 2011 да е добра за застраховането. Евроинс най-вероятно ще излезе на малка печалба и пазарния дял ще се запази или малко ще качи.

С нормализирането на застрахователния пазар ( брокери, стикери и маркировки, система за защита от измами, увеличаване на цената на ГО, намаляване на смъртността по пътищата) = ще се отрази благотворно на нормални застрахователи като инса.

За съжаление голяма част от бг застаховането все още е в силоваци или бели якички, но с времето все повече ще вървим към европейските стандарти.

поздрави

Де ниро и Факи скоро не са излизали да обявят фалита трудни времена ги чакат.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• До дни тръгва системата за застрахователни измамници

26 януари 2011 | 09:39

До няколко дни ще приключат протичащите в момента последни тестове на информационната система „Застрахователна история и оценка на риска“ (ЗИОР), която ще обедини данни на застрахователи за измамници и съмнителни лица, научи Insurance.bg от Юрий Тодоров (на снимката), председател на Асоциация за застрахователна сигурност. Идния месец се очаква да се пристъпи към конкретните разговори със застрахователни компании, подписването на договори и старта на самата система.

7-8 общозастрахователни компании вече са заявили интерес към участие в системата на този етап. По-незапознатите компании най-вероятно ще бъдат информирани системата чрез презентация, организирана съвместно от АЗС и Асоциацията на българските застрахователи.

Системата е предназначена за обмен на данни между застрахователните компании, така че брокерите няма да имат достъп до нея. Самите застрахователи по свое усмотрение ще могат да предоставят информация от нея до посредниците, обясни Тодоров.

Системата ще се поддържа и администрира от АЗС, за което ще се събира годишна абонаментна такса. Нейният размер ще е фиксиран, т. е. Няма да зависи от количеството на получена информация, броя на влизанията и пр.

В системата вече са въведени първите 200 реални записа с данни от предишни разследвания на АЗС, а парола за достъп до нея е дадена на Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Амбицията на ЗИОР е да се преодолее липсата на данни за застрахователната история на клиента и по този начин да се установяват нелоялните действия, предишните щети, да се пресекат опитите за двойно застраховане и като цяло да се оценява риска на бъдещите клиенти. В нея ще бъдат вкарвани лица, МПС, обекти и събития, при които е имало опит за неправомерно получаване на обезщетение или съмнителни обстоятелства около събитието или сключването на договора. Ще се въвежда информация за заблудите и предоставянето на неверни или фалшиви документи или съзнателното укриване на данни. Клиент би попаднал в системата и след много заведени щети, повтарящи се събития и щети с прекалено голяма стойност. Информация ще има и за онези, на които им е била издадена антидатирана полица или са се опитали да се застраховат на няколко места едновременно и и да получат обезщетение. Основание за включване в системата ще има за всяко нелоялно действие в ущърб на икономическите интереси на застрахователя.

Системата е била съгласувана с КФН още преди година – две, както и със сегашното управление. Официално одобрение е получено и от Комисията за защита на личните данни.

http://insurance.p rofit.bg/

Коментар

• Това повишение на цената не го очаквах точно днес ,иначе щях да взема предвидините още 800 броя.така че ако е решил някой да продава ,другата седмица ще слагам на 1.50.Малко са бройките,но с толкова мога да помогна на продавачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                            Инсайдерите знаят най-добре.Късмет.
                            Мерси. И на теб

Коментар

• Инсайдерите знаят най-добре.Късмет.
                              Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                              Сигурно е объркал Евроинс с Биовет

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                                Според мен някой обърка поръчките-на аукциона цената почна от 7лв..
                                Просто пусна пазарна поръчка, и понеже нямаше предлагане над 1,6... стигна с 5к акции до към 7 лв...

Коментар

Working...
                                X