Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеДнес Софикса с рекорден дневен ръст, а Евроинс се срива с 10 %. Не само, че инвестиралите тук не печелят, ами и губят!
Според мен загубите трябва просто да се кътват!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Управителният съвет на застрахователно дружество Евро Инс АД е взел решение за увеличение на капитала на дружеството от 11 753 556 лв. на 20 568 723 лв. или с 8 815 167 лв.
Увеличението ще бъде извършено чрез издаване на 8 815 167 нови акции с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 1.40 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЛоша е работата!!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИма го в екстри и в бюлетина на инвестора.
http://www.investor.bg/files/bulleti...33c205ceee.pdf
направи едно материалче и го постни на първа страница
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениедай повече инфо
нямам акции тук - просто любопитство
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДа
нямам акции тук - просто любопитство
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемдааа
очаквах го, но поне на 1.50
както и да е .. няма да издребняваме за 10 стотинки.
интересно сега когато капитала се увеличи (99% съм сигурен, че ще мине) как ще коментирате... малкия собствен капитал.
Парите (дори и да се наберат, в което се съмнявам) ще стигнат ли за изчистване на "Вземанията", които като % от активите са много повече, отколкото на всеки друг застраховател? То дори и дълговете вече нарастват с бързи темпове. А и плащанията по една обллигационна емисия, която 90% ще се провали, също са с размера на увеличението. Избери си по кое от трите пера ще заминат парите.
Коментар
-
ОК
Коментар