IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Тия увеличения на капиталите, които почват да стават... определено не са много добри за акциониерите.
    чакай да видим на каква цена ще го направят, както и каква причина ще изтъкнат, и тогава ще може по-точни изводи да се правят

Коментар

• Тия увеличения на капиталите, които почват да стават... определено не са много добри за акциониерите.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Днес Софикса с рекорден дневен ръст, а Евроинс се срива с 10 %. Не само, че инвестиралите тук не печелят, ами и губят!
        Според мен загубите трябва просто да се кътват!
        Виждам, че и препоръки даваш. Там е работата, че ако си отворил отчета щеше да видиш, че тази загуба от около 2 млн. лв. е резултат на ръст в резервите през Q4 от 7 млн. лв. заради промяна в наредба 27 на КФН. Който разбира от застраховане ще разбере, останалите няма нужда.
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Днес Софикса с рекорден дневен ръст, а Евроинс се срива с 10 %. Не само, че инвестиралите тук не печелят, ами и губят!
          Според мен загубите трябва просто да се кътват!
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• То ще стане интересно ако кажат поради каква причина правят това увеличение.

Коментар

• Управителният съвет на застрахователно дружество Евро Инс АД е взел решение за увеличение на капитала на дружеството от 11 753 556 лв. на 20 568 723 лв. или с 8 815 167 лв.

Увеличението ще бъде извършено чрез издаване на 8 815 167 нови акции с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 1.40 лв.

Коментар

• Ами какво да кажа, много неща Свилоза очаква 19 милиона печалба при капитализация от около 65 мил. Евроинс ли да си купя или Свилоза И мен ме кефи застрахователя, но положението въобще не се подобрява

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Лоша е работата!!!
                  защо
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Лоша е работата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                      Има го в екстри и в бюлетина на инвестора.

http://www.investor.bg/files/bulleti...33c205ceee.pdf

направи едно материалче и го постни на първа страница

Коментар

• http://www.x3news.com./displayNovina.jsp?formid=48080 -мани мани.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                          дай повече инфо

нямам акции тук - просто любопитство
                          Има го в екстри и в бюлетина на инвестора.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                            Да
                            дай повече инфо

нямам акции тук - просто любопитство

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              мдааа
                              очаквах го, но поне на 1.50
                              както и да е .. няма да издребняваме за 10 стотинки.

интересно сега когато капитала се увеличи (99% съм сигурен, че ще мине) как ще коментирате... малкия собствен капитал.

Парите (дори и да се наберат, в което се съмнявам) ще стигнат ли за изчистване на "Вземанията", които като % от активите са много повече, отколкото на всеки друг застраховател? То дори и дълговете вече нарастват с бързи темпове. А и плащанията по една обллигационна емисия, която 90% ще се провали, също са с размера на увеличението. Избери си по кое от трите пера ще заминат парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                                имаш официална информация ли ?
                                Да

Коментар

Working...
                                X