IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жабата подскочи с 6%

Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    Дай боже всекиму, както се казва! Сигурно имаш за продаване, Батя!? Ама ще почакаш за такива кинти!
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ще го видиш и ти фундамента ама когато акцията мине 5 кинта
      Дай боже всекиму, както се казва! Сигурно имаш за продаване, Батя!? Ама ще почакаш за такива кинти!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Че кога успя жабата да се превърне в кон?!? До вчера никой не искаше да я погледне, а сега с една счетоводна врътка обраха парите от пазара! Ръстът в цената беше достатъчно рязък и голям, за да продължи скоро! Даже има нужда от търсене на причина да остане и на тези нива, от фундамент!
        Ще го видиш и ти фундамента ама когато акцията мине 5 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
          Инса не е жаба, а друг кон
          Че кога успя жабата да се превърне в кон?!? До вчера никой не искаше да я погледне, а сега с една счетоводна врътка обраха парите от пазара! Ръстът в цената беше достатъчно рязък и голям, за да продължи скоро! Даже има нужда от търсене на причина да остане и на тези нива, от фундамент!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            То всичко е въпрос на време, ама не ми е ясно какво общо има това с Булстрад?!? Видяла жабата, че подковават коня и тя да не остане по-назад, вдигнала крака...
            Инса не е жаба, а друг кон

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              2 левчета е въпрос на време да ударим. Отчетът за 1-во тримесечие ще бъде решаващ за още по-голямо поскъпване.
              То всичко е въпрос на време, ама не ми е ясно какво общо има това с Булстрад?!? Видяла жабата, че подковават коня и тя да не остане по-назад, вдигнала крака...

Коментар

• 2 левчета е въпрос на време да ударим. Отчетът за 1-во тримесечие ще бъде решаващ за още по-голямо поскъпване.

Коментар

• И на мен така ми се чини. Ама времето ще покаже!

Коментар

• Мда, като гледам Евроинс като нищо ще остане единственият застраховател на БФБ
                    Булстрад изкупиха към 1% при капитализация над 200 мил. (P/S над 1) и ако е мажо вероятно иска да отпише...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Зимата на 2009 в един или два дена за кратко време изчезнаха всичките
                      Спомням си го това. Беше наистина притеснително.

Коментар

• Браво и тук направих 100%- честито

Коментар

• Хайде, потегляме

Коментар

Да, точно за Хима говори Сашо.
                            а аз мисля, че статията/интервю не е от Сашо от Карол
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Да, точно за Хима говори Сашо. Но не го помня това да е нямало никъв бид... мисля че нещо бърка или просто е бил някъв момент на технически проблем.
                              Иначе статията е уникална. Браво на автора!
                              Зимата на 2009 в един или два дена за кратко време изчезнаха всичките

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Химимпорт - на 4 беше ИПОто
                                Да, точно за Хима говори Сашо. Но не го помня това да е нямало никъв бид... мисля че нещо бърка или просто е бил някъв момент на технически проблем.
                                Иначе статията е уникална. Браво на автора!

Коментар

Working...
                                X