IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без малко да си инсталирам някой вирус, не слагайте така линкове с даунлоад, не е честно.

Коментар

• http://www.fsc.bg/d.php?id=20597
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Да това е важно, поне да повишат малко цената..

Коментар

• Важно е да видим самото решение, за да разберем, дали нещата вървят към корекция на търговата цена или просто става въпрос за изчистване на процедурни грешки.
          Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
            Можело значи,ще се опитват да манипулират пазаря и миноритарите
            това е "стандартно" временно, докато изчистят печатните грешки и оправят формата
            ще поухажват кафенето и след уеко забавяне го пускат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
              А какво можело, Пухче?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

На заседанието си на 16.05.2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) реши още:

5. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Евроинс Иншурънс Груп" АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Евро-Финанс" АД на акции на „Застрахователно дружество Евроинс" АД, гр.София, от останалите акционери на дружеството.

Коментар

• Не се оплаквайте, ами разпродайте ако още не сте.
                  Ще вземат да се откажат и те да разпродадат. Тогава и двайсе стинки ще ви се види добра цена.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• На заседанието си на 16.05.2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) реши още:

5. Издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Евроинс Иншурънс Груп" АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Евро-Финанс" АД на акции на „Застрахователно дружество Евроинс" АД, гр.София, от останалите акционери на дружеството.
                    История ала "Биовет" ли се заформя?
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      КФН има срок от един месец да се произнесе. ... Ако предложението бъде върнато за корекции, компанията има 14-дневен срок да отговори. ..
                      благодаря Киро.

Коментар

• КФН има срок от един месец да се произнесе. ... Ако предложението бъде върнато за корекции, компанията има 14-дневен срок да отговори. ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Не знам кога ще е решението, но очаквам с тези подобрени финансови резултати да се върне и повиши търговото им предложение..
                          добре де, нали има определен срок в който кфн трябва да се произнесе. 2 седмици от входиране на търговото или повече?
                          не изтече ли миналата седмица или тази седмица изтича?

Коментар

• Не знам кога ще е решението, но очаквам с тези подобрени финансови резултати да се върне и повиши търговото им предложение..

Коментар

• кога се очаква решение от КФН?

Коментар

• Аз си дадох тук ациите, които имам от години, с 30%тина процента печалба. Ами, като погледне човек за година е направило 60%. За мен си е нормално оценено, все пак не е цвете за мирисане откъм активи. Има и по-фрапантни случай, ама там никой не казва нищо

Коментар

Working...
                                X