If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Счетоводната стойност на акция е 1.61 лв. по последен отчет
Затуй според мен над 1,50 е нормалната емисионна, освен ако в проспекта не докажат че една трета от нетната стойност на активите на Евроинс е въздух.
Не препоръчвам нищо никому!
Сигурно и служителите им напускат просто щото са много добри... За тези почти 2 месеца си говоря по тоя случай с 3-ма различни и всеки път е защото предишния напуснал вече...
Мда, годове.. не дават по 2 бона заплата, пък и искат да се работи плътно по 8 часа на ден
Хм, много са добри значи.. пророци! Понеже решението за увеличение го взеха преди градушката да се случи
Сигурно и служителите им напускат просто щото са много добри... За тези почти 2 месеца си говоря по тоя случай с 3-ма различни и всеки път е защото предишния напуснал вече...
Новите пари на тия им трябват, за да си платят на хората застрахователните обезщетения от градушката... От къде знам ли? Личен опит за съжаление! Интересно ми е има ли някой изобщо на когото са платили?!?!
Хм, много са добри значи.. пророци! Понеже решението за увеличение го взеха преди градушката да се случи
Новите пари на тия им трябват, за да си платят на хората застрахователните обезщетения от градушката... От къде знам ли? Личен опит за съжаление! Интересно ми е има ли някой изобщо на когото са платили?!?!
Мда, леко неприятно.. добре че средната ми е 86 ст.
Но таргета ще трябва да се свали от 5-6 лв., на къмто 3,50-4.
Кво да прийш, няма пълно щастие
Впрочем, ако с новите парички спретнат още някой придобиване, може пак да си върнем стария таргет
Има още доста вода да изтече:
ЗППЦК: Чл. 92. (1) Комисията отказва издаване на потвърждението по чл. 78, ал. 2 с писмено мотивирано решение, ако:
......
2. емисионната стойност на акциите е по-ниска от балансовата стойност на една акция преди увеличението на капитала, изчислена към момента на вземане на решение за увеличаване на капитала, и по този начин се накърняват интересите на акционерите;
......
Недоволството трябва да се материализира в сигнали до КФН. Напоследък комуникациите с тях са по-ползотворни.
Коментар