Съмнявам се .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
За разлика от предните поглъщания, обявени като придобиване на застрахователен портфейл, сега сделката е обявена като придобиване на компания.
След увеличнието на капитала, ако се платят всички записани акции мажо ще стигне 87%.
Ако се премине към сливане на ХДИ с Евроинс има вероятност мажо да мине 90%, та дори и 95%. Мислите ли, че ще има търгово и скийз аут?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа бе бай Асен тръгна да изкарва ХДИ на печалба, а Инс-а кога ще го изкара на стабилни резултати?
Дига биткойна на 70 лева и Инсчето е на печалба
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеОт последните му коментари оставам с впечатление, че вече не е при ТИМ
P.S.Аз също съм бил продавач на човекозастраховки /тука авторските права са на Императорът/ и аз също смених една компания с Алианц ама тогава не хвалебствах коя компания е по-великаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпето е при ТИМ а не при Алианц.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе голяма си търсачка бе тигре - браво!
Кажи сега кога ще придобваме Алианц?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеА-а-а, в територията на Императора не смеем да барамеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе голяма си търсачка бе тигре - браво!
Кажи сега кога ще придобваме Алианц?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
Кажи сега кога ще придобваме Алианц?
Коментар
Коментар